Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia XZ1 G8341

Sony Xperia XZ1 G8341

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZ1 G8341

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
s
superduke990

1 omdöme

3 år sedan*
Helt nöjd kommer från z5. Drar av en stjärna för att radion är borta. Förstår inte att folk har problem med plingande. Beror nog på o kunskap. Enkelt att stänga av. Om det är något som man störs på. Smidig upplåsning av skärmen.. Rekommenderas
*Redigerades 3 år sedan
Syncronaut
Syncronaut

31 omdömen

3 år sedan*
Kommer från z5 och och upplever xz1 som snabbare och bättre på det mesta. Köpte den i silver och den känns rätt gammal i designen då det är en silvrig ram runt displayen, skulle valt svart istället. En sak som stör mig är att det är tunna linjer diagonalt över skärmen, de syns extra tydligt på ljusa bilder. Detta gör att allt blir lite grynigt och inte lika glansigt och snyggt som på andra lurar. I det stora hela är jag nöjd, funkar ju att ringa med.
*Redigerades 3 år sedan
c
carloskar

25 omdömen

3 år sedan*
Jag är så nöjd. Bytte från en Xperia Z5 vars batteri gick i pension, men har även använt Note 3 och 4 periodvis. * Kanterna är mjukt rundade, känns bra och lätt att hålla i. Verkligen inga "vassa plastkanter" som jag läste nånstans. På Z5 var det en glipa mellan glas och ram där mina skäggstrån ibland fastnade, inga såna problem här alls. * Var lite orolig att den skulle kännas omodern designmässigt med tanke på allt tjat om tjocka kanter, men det gör den inte. Man får en platt display och man täcker ingen skärmyta när man håller i telefonen. Den ser betydligt bättre ut i verkligheten än på bild. * Fingeravtryckssensor i power-knappen på sidan, perfekt placerad och väldigt snabb! Man bara trycker normalt som på vilken knapp som helst och den hinner läsa av fingeravtrycket. Knappens taktila feedback är mycket bättre än på Z5. * Gamla Z5 var märkbart långsammare på att starta appar (Pokemon GO...) än Note3 och Note4, men den här telefonen är snabb. * Kameran är helt okej, auto-läget räcker gott till vardagsfoton men jag skulle inte lämna systemkameran hemma vid speciella tillfällen.
*Redigerades 3 år sedan
2 månader sedan
Fantastisk mobil. Såvida du inte vill göra filmer eller spela spel och bara behöver en enhet som gör det dagliga saker riktigt bra så är det fantastiskt. Bra design, men jag är ett Sony-fan, bra i handen för jag kan inte fungera stora 6 plus skärmar enkelt. Snabb, kraschade aldrig, tappade ett samtal eller misslyckades på något sätt. Stor teknisk specifikation, stereohögtalare, radio och hörlursuttag som knappast någonsin sett nu, Android 9 när Sony säljer apparater till dubbelt så mycket som fortfarande kör 7! Två år gammalt nu och (som med de flesta) slitnar batteriet för att hålla laddning men efter att ha granskat vad som för närvarande finns finns det inget till två eller tre gånger det pris som matchar detta. Eftersom du kan få en under £ 200 och bara simma varför skulle du spendera hundratals mer på stora fula, gimmickiga prylar med mindre användarvänliga funktioner och användarvänlighet. Riktigt glad, härlig telefon.

Google

2 år sedan
Fantastisk telefon! Det bästa för priset! Har haft det i ett halvt år nu och det är super vackert. Bra kamera, dubbla högtalare, USB, full vattentät och mycket bra batterilivslängd! Har filmat och tagit massor av bilder med detta och resultaten har varit fantastiska! Filmerar massor ut i snön, kallt gör ingenting med batteriet. Extremt bra telefon. Tveka inte att köpa! Nu har vi kommit till 2019, men har fortfarande inte haft några stora problem eller ben. Kör och köp!

Google

3 år sedan*
Detta fungerade felfritt! Först iPhone 7 såg Samsung S8 + och ansluten till iPhone 8 Plus, allt gav en lite hakig och oklart samtalskvalitet om jag inte satt tyst och i rummet i öster i vårt hus. Med Sony XZ1 kan jag gå runt hela huset utan att hugga eller andra samtalsproblem. Dessutom är telefonen mycket snabb och har en känslig och bekväm skärm.
*Redigerades 3 år sedan

Google