Prisjakt

Motorola Moto G5S Plus Dual Sim 4GB RAM 32GB

Motorola Moto G5S Plus Dual Sim 4GB RAM 32GB

  • Operativsystem: Android 7.1 (Nougat)
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Lanseringsår: 2017
Bevaka
Jämför

Motorola Moto G5S Plus Dual Sim 4GB RAM 32GB

Omdömen

Produktbetyg

3.6
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
19 omdömen
5
(9)4
(4)3
(3)2
(1)1
(2)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
2xtreem4u
2xtreem4u

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Haft den i flera år och har inte haft några problem med den

s
strandraggarn

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Fungerar som telefon nästan som den ska. Efter ca 1,5 år så slutade mikrofonen fungera, så enda sättet för mig att få folk att höra mig var genom att använda hörlurar (inget problem för mig som lyssnar på Storytel och Spotify väldigt mycket)

b
bwe

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Funkat hyffsat bra under 8 månader. Har haft lite småbuggar till och från vilket drar ner betyget.. Känns slö ibland. Kameran är ganska värdelös, så köp inte denna om du kommer att fotografera mycket. För 1490kr är den prisvärd. Men jag skulle nog försöka hitta nån fd flaggskepps-modell för 2000-3000kr istället.

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

klockren för priset/prestanda Pekkan! kan det vara så att du satt ditt simkort i "fel" släde? och krånglat till inställningarna efter det? sätt simkort där det står sim1 kolla sen inställningarna konstigt att alla andra är nöjda med luren då om du har sådana fel.... kanske skulle be och få den utbytt istället?????

SaltisMackis
SaltisMackis

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*

Nu har jag funnit den! Vilket otroligt pris! Kan det betyda att vi framtiden får börja snacka med varandra om mer vidkommande saker än de mest prestations relaterade och teknik orienterade finesserna? Denna fåne ligger i min hand som handsken! Rätt format, rätt storlek och rätt vikt! Men skärmen då? För mig är den kanon jätte fina färger och som sagt rätt format på display och storlek på skärm! Glaset är det heller inget större fel på! De flesta fånar idag har blivit avlånga, större klumpigare och väger för tungt i min hand, därför är vikten på denna devis optimal för mitt vidkommande! Jag har funnit att moto G5s Plus hittills överträffat användarvänligheten för att koppla upp sig på e-postservrar! Den funkar utomordentligt bra som surf platta / pad över såväl WiFi som över Bluetooth! Nu med Android 8.1 programvaru uppdatering! Det som ger ett minus för denna hårdvaruplattform med programvara uppdatering är att den hänger inte riktigt med för krävande appar. Exempel på krävande appar är spel appar som kräver kraftfull processhantering. Funkar däremot oerhört bra med you tube, mobilt bank ID, Swisch, alla sociala medier och naturligtvis samtliga Google produkter. Köpte en iPad men blev så besviken - den är stor och otymplig att bära med sig. Det finns ofta också inte tid å hålla på å hålla på. När jag jobbar och arbetar mer seriöst med kalkylark, dokument, bilder eller surfar över nätet sätter jag mig ned vid mitt tangentbord och TCO godkända monitor skärm, som kopplats till en kraftfullare och nyare modell av Apple mini Mac. Tyvärr pratar ännu inte iOs med android fånar men det har kommit flera messenger program som funkar i Safari Webbläsare! Användargränssnittet och displayen som moto G5s Plus erbjuder beträffande telefonen och telefonboken är den absolut mest tilltalande och tillfredställande jag funnit att arbeta med i jämförelse med alla smart telefoner jag fått erfara hitintills! Vill man gå tillbaka och leta efter bättre telefonbok får vi leta efter Sony Ericsson K610i! Helt klart min Favorit fåne, tråkigt att den inte pratar med iOS fullt ut. Tack för att jag fått säga några ord och lycka till alla ni som letar efter en telefon!

*Redigerades 3 år sedan
L
Lasse-HIFI

125 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Väldigt bra telefon för pengarna, märker ingen skillnad i prestanda jämfört med en 5 gånger så dyr LG V30. Mycket bra som första telefon till barnen. Det som dock inte är lika bra som på de dyrare telefonerna är skärmen och kameran, men de är fullt tillräckligt bra med tanke på priset.

A
Atom101

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Jag hade denna telefon tills för några dagar sen då den råkade julbada. Denna telefon var den bästa jag haft förutom min gamla Nexus 5. Den är rapp och aldrig seg, de senaste uppdateringarna går alltid in och det är mer eller mindre ingen bloatware alls, ren android precis som jag gillar. Det enda negativa är kameran, jag tyckte det blev gryniga bilder med denna kamera. Och när man filmar blir det väldigt dålig ljudupptagning. För dagens pris på mellandagsrean 1500 kronor är detta ett kap för dig som inte vill lägga så mycket pengar på en telefon men ändå ha något som hänger med. Prioriterar du kamera och film får du nog lägga det dubbla skulle jag gissa, och det har jag gjort genom att nyss köpt G6 plus. Jag återkommer med en review på den telefonen.

F
Fredrixon

43 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

En riktigt hal rackare, men mkt telefon för pengarna

j
joww

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Riktigt bra telefon till de pengarna. Det enda jag märker skillnad på jämfört med s7an jag har haft i två år är kameran och batteritiden. Kameran är betydligt sämre och batteritiden många gånger bättre. Bilderna blir mycket kornigare, men duger helt ok till det normala ex sociala medier typ. 6 timmar skärmtid är inget konstigt alls för den. När man använder telefonen så känns den lika snabb som s7an. Dock spelar jag inga avancerade spel så där kan jag inte uttala mig. Men när man tänker på att man betalar under 2000 kr tycker jag att det är perfekt.

p
pris1

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Superb telefon till detta pris med kanonbra batteritid. Klarar allt jag önskar mig utan några som helst problem! OBS! Jag ser till att alltid ha senaste uppdateringen, så ev. problem är åtgärdade.

Sida 1