Prisjakt

Starlink: Battle for Atlas (Switch)

Starlink: Battle for Atlas (Switch)

  • Genre: Äventyr, RPG, Sci-fi, Fighting, Plattform, Flyg, Arkad, Party, Shooter, Action
  • Rek. åldersgräns: 7 år
  • Lokal multiplayer
Bevaka
Jämför

Starlink: Battle for Atlas (Switch)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Gim
Gim

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
För 99kr är det klart värt.
c
cyc

31 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
No man's skylanders. Spelet är välgjort, mycket innehåll, men repetitivt. Jag köpte spelet för Arwingens skull. Lätt värt 250 kr bara för den 😁
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Snyggt och stort spel som man nog kan spela hur länge som helst. Att Star Fox är med gör ju inte direkt upplevelsen sämre heller. Kan varmt rekommendera denna.
S
Sandman12345

135 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Skulle personligen säga att denna är en must buy för all Switch ägare. I grund och botten så är denna lite som 2 spel i ett. Å ena sidan så känns det som ett komplett Star Fox 3 spel, å andra sidan så är detta också Battle for Atlas spelet som finns på alla andra platformar. Man kan flyga in och ut från planeter och mellan dom seamless. Ganska tidigt i spelet så delar storyn upp sig i Battle for Atlas - Main story och Star Fox - Star Wolf story. Sen har du ju tonvis med sidequests man kan göra om man vill det också. Star fox är även integrerad i alla cutscenes så även efter att man tagit sig igenom den långa Star Wolf storyn så kommer ändå Star Fox gänget vara delaktiga. Personligen körde jag denna i digital form med all expansion och tycker på något sätt detta är ett bra alternativ om man inte vill köra rymdskeppen. Detta gör att samtliga vapen och skepp är upplåsta och man kan snabbt ändra emellan dem. Varje planet skiljer sig rätt mycket åt och man har rätt mycket grejer att göra på varje, även rymdfärder mellan planeter har ambushes m.m. så även där så är det inte bara en tom resa. Sen är spelet för övrigt sjukt snyggt. Att dom fått in ett spel av denna size på Switchen är även rätt stört och visar även på hur kraftig Switchen faktiskt är.
*Redigerades 3 år sedan