Prisjakt

Alcatel LinkZone MW40V

Alcatel LinkZone MW40V

  • Typ av enhet: Mobil hotspot
  • 3G (UMTS)
  • 4G (LTE)
Bevaka
Jämför

Alcatel LinkZone MW40V

Användaromdömen

Sorterat efter datum
uncle buck
uncle buck

70 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Har fungerat bra i sommarstugan. Driver lite surfplattor och Chromecast samt ett tiotal övervakningskameror. TIPS! Om du ska den på hela tiden så rekommenderar jag dig att koppla ur batteriet och ta bort det. Se till att inte lägga den i ett fönster i direkt solljus då stängs den av, ha den i skugga. Edit: Efter ca ett år i drift har en gått sönder och blivit ersatt, den nya fungerade perfekt men efter ca 8 månader så vill den ofta inte starta utan fastnar i en loop. Summa: När den fungerar är den toppen, men tillförlitligheten för permanent drift (även med batteriet urtaget) är låg. Plus är att den klarar många anslutningar, fler än konkurrenterna.
*Redigerades en månad sedan
s
solhasse

18 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Fungerar ok när den väl fungerar. Efter ett tag låser den sig dock och man behöver tvångsavsluta genom att ta ut batteriet. Detta är även ett återkommande problem, så det blir en hel del omstarter. En mycket störande funktion är att den går i ett energisparläge när den inte används. Kan inte rekommendera denna.
e
e2npau

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Okej wifi-täckning, okej hastigheter. Som andra har nämn så har den en tendens att bli varm - men jag tog ut batteriet och körde den enbart från usb-kabeln - och då blev inte lika varm och uppkopplingen mycket stabilare. Prisvärd!
S
Stockholmson

1 omdöme

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Skit kvalité. Köp inte det! Jag var tvungen att byta det redan efter en månad då värms upp modemet och fungerar jätte långsamt.
T
TobbeWilson

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Insåg när vi kom till den nyhyrda stugan, att det inte fanns något internet alls, och att använda våra telefoner som hotspots var inte ett alternativ. Kollade snabbt igenom vad det fanns att välja på och hittade av en slump denna på Kjell & Company för 599:- med 20Gb includerat från Hallon. Absolut inget att klaga på generellt sett, då den gör vad den ska och var inkopplad inom loppet av några minuter. En smart liten pryl som är väl värd pengarna!
*Redigerades ett år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Smidig liten sak som var igång på ett par minuter. Helt okej räckvidd i en normalstor lägenhet.
*Redigerades 2 år sedan
m
mrtnm

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Dog två veckor efter att garantin gick ut. Funkade bra tills dess, men ...
s
svenskerfuld

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Köpte precis 2 lådor med simkort från 3. Fungerade utmärkt med Telenor extrasim. 299kr hos Teknikmagasinet. Lite kort räckvidd kanske, men väldigt mobil...
B
BaconBits

53 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Köpte en och märkte att kartongen redan var öppen d.v.s. tejpet eller sigillen redan var brutet. Det skramlade och rasslade så jag öppnade och såg att SIM-kortet var redan i simhållaren. Anledning till skramlandet är att simhållaren som är av plast lossnade. Återvände till Webhallen och byter, märker att alla kartonger kommer utan sigill. Jag får en ny och öppnar den på väg hem. Det verkar vara ett stort problem med just att SIMhållaren är av plats som är skör och lossnar lätt. Batteriet håller SIM-kortet kvar så att en bit plast lossnar verkar inte vara ett problem. Någon tidigare skrev om att enheten är låst till 3, nej detta är inte sant. Den är olåst till 100%
*Redigerades 3 år sedan
j
jpjakt

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Fungerar bra! Har inte testat batteritiden fullt ut än. Bra räckvidd för att vara en liten formfactor. MEN AKTA ER - för jag håller med föregående recensionen - köper man den med 3 simkort i (för 300kr) - fungerar den ENDAST med 3's sim; fastän det står att den är olåst. Köpt för 699 på Teknikmagasinet (utan simkort) - och den fungerar bra med icke-3 simkort.