Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Samsung Galaxy S8 Plus med 64 GB lagringsutrymme släpptes första kvartalet 2017. Mobiltelefonen har en 6.2-tumsskärm med upplösningen 1 440 x 2 960 pixlar, 4 GB interminne och bakre kameran på 12 megapixel har stöd för 4K-video. Galaxy S8 Plus använder Android 7.0 direkt ur lådan och har ett batteri på 3 500 mAh. Laddning sker via USB-C och telefonen är både damm- som vattentålig. Stäng
Samsung Galaxy S8 Plus med 64 GB lagringsutrymme släpptes första kvartalet 2017. Mobiltelefonen har en 6.2-tumsskärm med upplösningen 1 440 x 2 960 pixlar, 4 GB interminne och bak... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Då så, efter en vecka med denna mobil är jag grymt nöjd. Gick från en Galaxy S6 till denna och var rädd för att S8+ skulle kännas för stor och klumpig och kanske till och med för tung(och nä.. jag är inte miljöpartist och bänkar mer än du =P ). Men den känns f*n bara bra näven trots den "nya" aspect ration 18.5:9.

  Något som också överraskat är att batteritiden är riktigt j*vla bra. Efter en dags användande med ca 1 h Netflix och minst 2-3 h Spotify, klocka och lurar via BT, max ljusstyrka, WQHD+ och ett allmänt pillande på mobilen ligger ändå på den på 40-50% batteri när dagen är slut.

  Jag ska även tillägga att jag var grymt skeptisk till att den fysiska knappen är borta, övervägde ett tag S7 Edge pga. av detta. Men nu efter en veckas användande kan lugnt säga att jag inte saknat den en enda sekund. Detta har Samsung löst riktigt bra!

  Behöver man nämna skärmen? Nä för det finns ingen bättre, tom. jämfört med tidigare S modeller så e denna ett snäpp bättre och det syns verkligen på riktigt =)

  Tiden får väll visa hur S8+ åldras men spontant är detta den ända mobil som jag gillat till 100% från start.

  + Skärmen
  + Grym kraft, som att bläddra i smör haha..
  + Batteriet(hoppas det inte sprängs)
  + Stoleken på skärmen i förhållande till mobilens mått
  + Samsung pay, snart kan man slänga plånboken.. #digitaltkörkort
  + Skärmen
  + Bluetooth 5.0, grymt!
  + Trådlös snabbladdning #suckonitapple

  - Kan inte klippa gräsmattan

  Allt annat än 10p skulle kännas fel. Köp!

  ------- Update 2017-10-11-------

  Efter snart ett halvårs avändande är jag fortfarande lika nöjd om inte mer =)
  Batteritiden är fortfarande lika grym som efter första veckan.

  Dock har jag kommit att störa mig på två saker...

  1. Bixby.. eller egentligen Bixby-knappen.
  Dock finns det ju nu ÄNTLIGEN möjligheten att stänga av knappen utan tredjeparts appar.
  https://www.androidcentral.com/how-completely-disable-bixby

  2. Jag köpte en svart lur och upplever att den drar till sig dam av guds nåde eller så kan det vara så att de tre senaste lurarna jag haft innan var vita och det är jag som inte är van.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Samsung har visat vart skåpet ska stå med nya Infinity Displayen. Alla andra mobiler med döytor/bezels känns nu gammalmodiga. Nya eran är här. Gränssnittet är snabb, läcker och modern. Andra gången jag får en wow-känsla. Första gången var när jag skaffade min allra första smartphone 2009.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Denna mobil är ett riktigt smycke! Samsung har verkligen tagit ett kliv upp i premiumkänsla!
  Först, en sak att göra för att optimera den:
  * Som vanligt, se till att kalibrera batteriet rätt. Här finns olika varianter, men alla handlar i princip om att man ska använda mobilen tills batteriet dör, ladda fullt (helst avstängd mobil), och sedan dränera igen, ladda fullt.
  -» Googla "battery calibration university"
  En kommentar är här att Samsung hävdar att S8:ans batteri ska degraderas långsammare än tidigare generationer. Det återstår att se, men är isf högst välkommet.

  Det jag har att säga om den än så länge är:
  + Skärmen. Tänkte först att "infinity-skärm" är en gimmick, men det är verkligen en upplevelse att hålla i något där skärmen utgör c:a 84% av framsidan.
  + Formfaktorn är väldigt bra med tanke på skärmstorleken. Jag gick från S6 och var orolig att denna skulle bli en bjässe, men bredden är absolut inga problem. Visst, den är högre men man belönas med mycket skärm. Och batteri!
  + IP68-klassning. Skönt att veta.
  + USB-C. ÄNTLIGEN! Aldrig mer vända micro-USB-kontakten 3 gånger för att den ska komma åt rätt håll.
  + Samsung har ytterligare förbättrat processen att migrera information från gamla till nya telefonen, däremot blev jag presenterad två olika moment för att migrera appdata. Framgick inte vad skillnaden var.
  + SD-kortslotten har kommit tillbaka. Bra! Kommer säkert inte behöva använda det men...bra.
  + Gillar snabbladdningen. 0-80% tar 60 min vilket är klart godkänt med så stort batteri. 0-100% tar 100 min (99->100% tar typ 10 min).
  + UI:t har fått sig ett märkbart lyft. Svårt att förklara, men det är mer intuitivt och de har verkligen tänkt till och har t.o.m. förslag i menysystemet på relaterade saker som finns på andra ställen.
  + Systemet i sin helhet är betydligt mer genomtänkt än tidigare. Det var rätt spretigt förut. Visst, den är fullsmockad med funktioner och det är svårt att avgöra vad man faktiskt behöver, men det känns ändå som användarens behov satts i fokus på ett helt annat sätt nu.
  + Hur de löste dold hemknapp. Jag saknar faktiskt den fysiska hemknappen lite, men det är inte svårt att hitta rätt tryckpunkt trots avsaknad av taktil hjälp Och det går att starta kameran med två snabbtryck på powerknappen istället för hemknappen som tidigare och det är en funktion jag använder konstant.

  ~ Kameran är OK. Den är bättre än S6 och S7, men den står inte direkt ut i konkurrensen med andra flaggskepp.
  ~ Batteritiden verkar vara "helt ok". Får se efter 20 cykler nånting hur landet ligger.
  ~ Man kan inte mappa om Bixby-knappen. De vill verkligen trycka ner Bixby i halsen på en. Tycker inte det verkar lika bra som Google's motsvarighet.
  ~ Vissa animationer kan vara lite tveksamma och ryckiga, men det är inte så jättestörande och kommer säkert lösas i en framtida ROM.
  ~ Displayens kanter är välvda. Snyggt som tusan, men det är mer mottagligt för kantvåld och det finns få skärmskydd i härdat glas som verkligen passar. Plana displayer är mer praktiska.

  - Saknar fortfarande att man får extra utrymme antingen på Dropbox eller Onedrive. :/ *bortskämd*
  - Inget löstagbart batteri, men det kanske är något som hör till det förflutna. Däremot så har S8+ ytterligare 500 mAh mot S8 och det lär väl hjälpa (anledningen till att jag valde S8+ framför S8).
  - Fingeravtrycksmagnet. Bara jag tog av plasten blev den helt flottig och trodde nästan den var begagnad, men det var mina egna fingrar som fläckat ner hela på 2 sekunder.
  - Fingeravtryckssensorn på baksidan bredvid kameran. Kom igen! Man når den knappt och det är svårt att hitta den utan att titta. Nu vet jag iofs att det gjorts försök att ha en sensor bakom displayen, men detta har inte lyckats. Iris-skannern finns förvisso, även om den kan luras med ett foto av dig. Å andra sidan kanske inte alla spontant går omkring med ett idolfoto av en när de får för sig att försöka låsa upp ens mobil.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Helt klart en av de bästa lurarna på marknaden, än idag ca 1 år efter släpp.

  Har ingenting att klaga på.

  Skulle det vara något så är det väl att det inte är stereo högtalare på den som min gamla Sony hade.

  Sjukt skönt med Samsung Pay!
 • Usel
  23 dagar sedan
  Om man ser till funktionalitet, prestanda och utseende visst är det en bra mobil. Men, och det är ett stort men...

  ... glaset är helt värdelöst ...

  Efter 6d användning med skydd har mitt ex spruckit i vänster hörn. Jag har inte tappat den, slagit i den eller liknande. Jag la den på soffbordet. När jag plockade upp den igen så var sprickan där.

  Telenor gör ingenting. Samsung lämnar noll garanti på glasskador och hävdar bestämt att om skärmen spruckit måste det tillkommit skada utifrån. Ja! Från att ha lagt den på ett bord!

  Så nu sitter jag med en 6d gammal mobil som kostar 7k med spricka i glaset. Den kostar 3k att laga. Det här ska vara premium mobil. Vilket skämt!

  Jag är långt ifrån ensam om detta. Tradera säljer flera spuckna s8:or som folk inte vill ha. Test-siter sågar telefonens skärm och varnar att glaset går sönder i samtliga testfall.

  Sista hoppet är hemförsäkringen, men man lär bli körd där oxå.

  Aldrig mer Samsungs kurvade skärmar! Ren skit!
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Gick över från en Samsung Note 3. Har haft mobilen i ca 1månad, och jag är mycket nöjd med prestandan, utseende, batteritid, användarvänlighet osv. Känns jättebra i handen, precis lagom storlek.
  Laddas snabbt under 2h. Tar mycket bra bilder även i mörka förhållanden.
  Jag har stora förväntningar på denna luren då min förra mobi (Note 3) hade jag i 4 år utan problem. Uppdateras efter ngt år!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag har varit en trogen iPhone-användare ända sedan Steve Jobs introducerade den första iPhone'n i början av 2007, d.v.s. i mer än 10 år nu. Jag har ägt de flesta generationer, och de få generationer jag inte ägt har jag åtminstone haft en möjlighet att testa och leka runt lite med. Idag har jag, främst på grund av priset, bestämt mig för att äntligen gå över till Samsung (mer specifikt; Samsung Galaxy S8) och jag ångrar mig inte en sekund.

  Apple har en förmåga att skapa klockrena, simpla och framförallt användarvänliga produkter. Det är svårt att kolla på en Keynote eller reklamfilm från Apple utan att känna ett sug eller behov av produkten. Jag har aldrig vart missnöjd med en Apple-produkt, och har svårt att tro att jag någonsin kommer att bli det. Med det sagt vill jag nu förklara varför jag övergett min karriär som Apple-fanatiker och istället valt att satsa på andra märken. Det krävs inte mer än ett ord: prissättningen. Enligt mig är det inget annat än en skam att Apple tar ut mer än det dubbla priset som Samsung gör för en mobil med samma specifikationer, funktioner och design.

  Vad är det då som Apple har som gör att de kan ta ut mer än det dubbla priset för "samma" sak som Samsung? Jo - operativsystemet. Användarvänligheten som jag tidigare nämnde bygger på just operativsystemet, och det är varför man (eller åtminstone jag) valt Apple under så lång tid. Men är det värt det dubbla priset för mig? Svar NEJ. Dessutom har jag börjat föredra Androids många avancerade funktioner, som den inbyggda EQ'n till exempel. Via EQ'n kan jag finjustera ljudet i mina billigare hörlurar till att matcha mina krav, så jag behöver aldrig mer lägga tanke på att köpa några dyra hörlurar. Det är för mig ett exempel på ett stort plus i kanten, som dessvärre inte finns i iOS i dagsläget...

  Sammanfattningsvis:
  Samsung Galaxy S8 är ett kap för priset, och presterar bättre än iPhone på många olika sätt - mer än så behöver inte sägas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Extremt nöjd! Allt flyter på utan det minsta lagg. Har typ haft alla tidigare Galaxy S telefoner och iPhone 6 och denna är lätt bäst. Ingenting som jag är missnöjd med. Fingeravtrycksläsaren är nog lite föör bra och har råkat låsa upp den i fickan. Använder mönster nuförtiden istället, går hur fort som helst det med. Jag klarar mig utan problem med gott om batteri över efter en dag med flera serier och musiklyssnande/surf.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Best of the best
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt suverän, men lyx känsla och det har helt enkelt blivit så att genom tiderna jag ägt en Samsung från S2 tiden tills nu har Samsung alltid varit framåt i sina innovativa och framåtdriva telefoner. Dom visar steg in i framtiden i sina telefoner och dom förbättrar på det som redan har varit bra i deras förra modeller. Ja, jag var lite onöjd när S6 kom utan minneskort men Samsung visade sin styrka genom att släppa nästa telefon och lyssna på kunderna och sätter dit minneskortet igen.

  Dom är alltid steget före, se bara på Iris scannern, visserligen i sin start och lätt att lura men det visar ett steg in i framtiden och med några uppdateringar så är det helt säkert ett mycket bra alternativ i säkerhet.

  Helhets känslan i denna telefon är guld, skärmen, ljuskvaliten, kameran, prestandan, alltid har shockat mig och jag är suveränt nöjd med mitt köp, det var en liten peng att hosta upp men värt vartenda öre.

  Definitivt är S8 plus ett steg in i framtiden, håll i den och se framtiden i din hand, det är garanterat.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Håller med andra som gillar telefonen. Den är snabb och bra, har härlig skärm. Tänkte tillägga att jag inte har något större emot fingeravläsarens placering. Enda är väl om jag fingrar på kameran ibland, men det gör jag säkert annars också...
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Detta blev riktigt bra Samsung! Vilken känsla rakt igenom, en av dem absolut snyggaste telefonerna och ligger riktigt bra i handen, skön känsla!
  Första gången med en Android lur, sedan trogen Iphone användare tidigare... kul med något nytt och jag tycker detta är mycket roligare än det "stängda" IOS systemet.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Otroligt lätt att få omotiverade sprickor! Jag har aldrig haft sönder en mobil under alla år men idag upptäckte jag en liten spricka i övre högra hörnet. Blev extremt knäckt. Nu måste jag antingen A: leva med att min svindyra mobil har en spricka eller B: betala runt 3,000 för att få den lagad. Inget av alternativen känns speciellt lockande.

  Annars har den varit bra men detta är ett stort stort minus.
 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Kommer uppdatera här med vad som jag tycker är bra och dåligt under tiden jag äger telefonen.

  Tidigare telefoner Nexus 5, 6 & Iphone 6+.

  Samsung låser in delar av av Android som finns tillgängligt i original bakom ett eget separat Samsung konto. (hitta borttappad telefon, diverse säkerhetsfunktioner, Samsung Pay osv)

  De kör sina egna påträngande appar via en separat "marknad". MAO inte via Google Play Store.

  Vidare har de en kopia av Google Now som inte är fullt funktionabel. Vilken de i sin tur dedikerar en fysisk knapp till. Går inte att binda om utan fulhack.

  Vi bortser från det. Telefonen som hårdvara får 7 av 10.

  +Känns gedigen
  +Grym skärm
  +Kameran, tar dock bilder med överdrivna färger
  +Batteriet är OK (Inte jämfört med iphone, tyvärr, som vanligt med Android)
  +Responsiv skärm & touch
  +Ljud ur hörlurar är relativt neutralt

  -Ljudet ur högtalaren är piss
  -Samsung Bloatware & Samsung konto
  -Bixby, Samsungs Google Now kopia som inte ens är färdigutvecklad

  Allt som allt får telefonen 4 av 10.

  För 7-9tkr som denna kostar förväntar man sig lite mer.

  Hittar ni en Huawei 6p (Nexus 6p) så är det ett mycket bättre köp för ungefär halva priset.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  + Snygg
  + Snabb
  + Bra kamera
  + Bra skärm
  + Äntligen har Samsung fattat att hemknappen inte ska vara en fysisk knapp!

  - Stor och hal. Lätt att tappa
  - Dåligt ljud
  - Batteriet är för litet, klarar inte ens en arbetsdag
  - Samsungs interface är inte bra
  - Samsungs appar är inte bra / Massa bloatware
  - De smala kanterna gör att fingrarna nästan alltid täcker en bit av skärmen.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Denna telefon är revolutionerande i mina kräsna ögon. Vilken skärm! Vilken prestanda! Kvalitet är vad denna lur andas hela dagen lång, och har energi kvar så det blir över när man ska sova själv.

  Rekommenderar 8:an till den som helt enkelt vill ha den allra BÄSTA och snyggaste luren som finns på marknaden!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Samsung s8+ ger bara plus nästan!
  + Inbyggt equaliser I Samsungs skin
  + Futuristisk design
  + Bättre batteritid än förväntat, får mellan 5-6h skärmtid
  + Samsung skickar med adaptrar pga den nya usb-c laddaren
  + De bästa hörlurarna jag har fått med en telefon
  + Kan ansluta till två bluetooth enheter! Underbar funktion!
  + Nu till det allra bästa! Är skärmen så klart! Men är nåt av de värsta med pga den nya aspect ration 18.5x9

  - selfie kameran känns allt för slät och, s7 hade bättre Wide angle lins, får inte med lika mycket i bilden
  -bixby knappen!
  - tycker animeringarna är för slöa men de kan ändras i utvecklar alternativen
  -fingeravtryckssensorns placering!

  Min helhetsbild är att detta är en manjefik telefon och är riktigt nöjd
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Har inget att klaga över, den funkar som den ska.
 • Bra
  7 mån sedan
  Riktigt skönt format för handen! Lite rappare än S7. Kameran känns lite snabbare...

  Men.. Batteriet är riktigt kasst. Det jag kunde få ut på en hel dag med S7an med mkt användande (13h) sträcker sig till max 8h på denna. Ingen hit!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Vilken jävla mobil! Ska göra ett kort omdöme. Kag köpte mobilen för ca 2-3 veckor sen och kan inte annat säga att jag inte ångrar ett piss. Trodde först att denna skulle bli för stor men den passar perfekt i min hand och känns inte alls för stor och då har jag inte så stora händer. 18:9 formatet är helt fantastiskt och jag kan inte riktigt fatta varför ingen gjort detta tidigare!? Skärmen är det bästa jag kollat på och varje gång man låser upp mobilen får man en liten orgasm. Jag har såklart prövat ha den i vatten ett antal ggr och den funkar utmärkt fortfarande. Den är snabb, har en bra batteritid och då har jag på i princip allt utom Bluetooth och jag har upplösningen på mellersta läget(Har inte märkt någon större skillnad mellan den bästa) och klarar mig en hel dag. Kortfattat en helt jävla grym mobil! Köpköpköp
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Skärm 10/10
  Ergonomi 10/10
  Skärm 10/10
  Design 10/10
  Skärm 10/10
  Kamera 10/10
  Skärm 10/10
  Batteri 10/10
  Skärm 10/10
  Användning 10/10
  Pris: 7/10
  Irisscanner 5/10
  Fingeravtryckläsare: 0/10

  Har jag nämnt skärmen? 10 av 10 !
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Det bästa du kan köpa för pengar idag.
  Finns egentligen inget att klaga på. Bra jobb samsung...bra jobb
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Bästa telefonen på marknaden. Ingen annan är ens nära just nu.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Efter två veckors användning kan jag bara säga WOW. Skärmen är verkligen breathtaking! Har tyvärr redan fått några repor haha. Ett minus är högtalaren! Låter inte alls lika bra som på min gamla nexus 6p och min mammas iPhone 7 plus
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Vilken otrolig telefon!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Från att skutta från HTC Desire till Samsung S2-S3 till bli en inbiten Nexus användare som kollat lite snett mot Samsung några år med lätt avsmak med all dess onödiga appar och annat tjafs tänkte jag ge mig på Samsung återigen.
  Jag blev väldigt positivt, inte överraskad, men fick en väldigt positiv bild av Samsung igen.
  Bloat finns tyvärr självklart (Tittar på dig Microsoft och Bixby) men det är faktiskt inte överdrivet mycket som det genom åren känts som att det varit. Inte allt har gått att avinstallera eller inaktivera men nära inpå vilket är väldigt positivt.
  Hårdvaran finns det inte så mycket att diskutera om, den är riktigt bra. Har dock en liten invändning på placering av fingeravtryckssensorn, kommer åt kameran nästan varje gång jag försöker låsa upp telefonen via sensorn. En annan sak som ändå kommer lösas med skal eller liknande är att den är väldigt hal.

  Men, för övrigt ser jag inga som helst naktdelar utan en gedigen prestandatelefon med allt man kan tänka sig.
  XDA-communitiet har även de anammat telefonen vilket gör att man i förlängningen kan roota och slänga in annan basprogramvara vilket är ett enormt plus.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Vilken Mobil
  Helt fantastiskt! Hade iphone 7 plus
  Gick till s8 + ångrar inte en sekund!
  Tack Samsung fortsätt så här...
  Kameran är den bästa som jag sett tom bättre än 7plus och andra som jag har använd. Byter ofta mobiler haft all slags mobiler.
  Byggkvaliten är den bästa på en Mobil.
  Men jag tycker iaf grymt Mobil
  Så klart alla har olika behov och tycke...
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Iphone-ägare sedan 2012. Trots att jag varit nöjd så kände jag att det var dags att testa på Android igen. Eftersom telefonerna blivit multimedia-maskiner så ville jag ha en med stor display, och jösses vilken härlig display det är! Jag är verkligen nöjd med vad Samsung åstadkommit, men tyvärr råkade jag få en med röd/rosa ton i skärmen.
  Kolla in mina bilder -> http://www.teknikochprylar.se/samsung-galaxy-s8-pinkgate/

  Köper ni telefonen i butik så råder jag er att öppna och kolla så allt stämmer på plats.

  Samsung kontaktade mig idag och jag kommer få den utbytt.

  Smaksak, men enligt mig den snyggaste telefonen på marknaden.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har haft mobilen nu i 1vecka, det första som slår en när man tittar på den är designen, riktigt välgjord och gedigen telefon, riktigt snabb och mycket bra kamera. full poängare ifrån mig.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Den här telefonen är ärligt talat den bästa jag någonsin har haft då gränssnittet är väldigt snyggt och snabbt, skärmen är en fröjd att titta på, kameran är otroligt bra och har en mängd olika användbara och coola funktioner, batteriet och strömförbruknings egenskaperna är tillräckligt finjusterade för att man ska klara sig hela dagen, processorn är tillräckligt snabb för att klara vad man än utsätter den för galant och designen är ett mästerverk rent utsagt.

  Toppbetyg till denna, fortsätt så här Samsung ????
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Haft min Huawei P9 Lite som jag har genom jobbet sedan den kom och varit väldigt nöjd med den, men vilken klasskillnad att komma från en lite p9 Lite till en Abnorm Galaxy S8 Plus.

  Det är en dröm att hålla i den och skärmen är fantastisk.

  Vad jag stör mig på är tumavläsaren för fingeravtryck sitter lite dumt till, samt att notifieringarna i grundinställningarna känns lite rörigare än gamla Huawein, men allt annat känns top notch.

  Kameran är i en klass för sig, och den känns rapp.

  Kommer nog mycket väl till hands här framöver har jag en känsla av.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Skärm 10/10
  Ergonomi 10/10
  Design 10/10
  Irisscanner 9/10
  Kamera 9/10
  Batteri 9/10
  Användning 10/10

  Ts. Jag kommer från en Galaxy Note 4 så ergonomi kan variera från person till person
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Kommer från min Note3 från 2014, kört den med Note7 ROM.

  FANTASTISK SKÄRM! Perfekt välvd, inte lika mycket som S7 Edge. Alla andra telefoner känns omoderna med sina ramar och knappar. Detta gör telefonen unik och underbar att se samt hålla!

  PERFEKT FORM! 1 cm längre än Note3, men smalare. Ligger bra i handen, inte för stor alls.

  SNABB! 8 kärnor och tre års utveckling mot min förra, stor skillnad.

  TouchWiz är faktisk riktigt bra. Inte mycket bloatware! Bra jobbat Samsung! Kommer dock roota för vissa program och funktioner.

  Skulle till 100% ta S8+ framför S8. Större batteri, mer skärm till inte så mycket mer storlek.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Verkligen ett wow
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Jag gick från min kära nexus 6p till denna. Måste säga att jag är imponerad av gränssnittet. Är nöjd med möjligheter man får. Min tjej fick min nexusen och när jag ser den så känns den jätte gammal helt plötsligt med så stora döytor. Jag älskar skärmen och jag kan inte förstå att folk kan hata edge, fungerar jätte bra. Enda som jag tycker är sämre är platseringen av fingeravtryckläsare. På nexus var det 100 ggr mer praktiskt och smidigare med en rund fingeravtryckläsare. S8+ sitter som smäck i handen. Man kan tro att 6,2 tum skulle vara för stor men så perfekt för mig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Super mobil med stor skärm (lite för mycket ibland).
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick köpte detta för 5.5k så är mycket nöjd med det. Endast minus med S8 + finger touch sensor bakom klumset placerad och så är Bixby knapp som inte kan bestämma själv.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Jag fick min S8 + 21 April och har haft det i några veckor nu. Jag kommer från en iPhone 6S Plus och dessförinnan en Samsung Galaxy Note 4. Jag har under de senaste åren växlade mellan Android och iOS, eftersom jag gillar olika delar av båda systemen. Genom att byta till denna enhet Jag känner att jag har förlorat något av perfektion apps och operativsystemet endast en iPhone kan erbjuda. Samtidigt kan jag lika tydligt att jag har fått en bra påse med funktioner som bara Samsung och Android portfölj. Anledningen till att jag bytte till S8 + var skärmen, kamera och för att erhålla den fria Android erbjudanden. Och här också börjar granskning. Display och kamerafunktioner på alla sätt levt upp till mina höga förväntningar. Skärmen är ytterst Jag har personligen upplevt. Det är skarp, med hög upplösning och återger färger på ett utmärkt sätt. Även i direkt solljus, kan jag faktiskt se vad som finns på skärmen. Skärmen är i en klass för sig gör det till en ren fröjd att använda mobilen i daglige.Kamera både fram och bak är också toppklass. Även Samsung har inte gjort stora förändringar på huvudkameran Galaxy S7, är detta fortfarande en kamera som är mycket bra. Främre kameran är också betydligt uppgraderas. Den automatiska fokuseringen på båda kamerorna är snabba och pålitliga. Fokusering händer lynkjapt och slog nästan alltid, vilket är viktigt när du är på resande fot söker ett ögonblick som ska fotograferas oskärpa. Kom också ihåg, skärmen kan du se bilderna efteråt. Det är också svårt att inte bli imponerad av hur Samsung har tagit över tronen i fråga om byggkvalitet och design. Personligen älskar jag designen av mobiltelefonen. Det känns exklusiva och ser med böjd skärm och tillbaka helt underbara. Den här telefonen har wow-faktor. Dessutom har både Google och Samsung finslipat operativsystem, vilket gör det möjligt för Android idag uppfattas som bättre och snabbare än någonsin. Här en hel del har hänt sedan förra gången för mig. Jag gillar också de oändliga möjligheter du har att anpassa nästan allt på din telefon. Här skiner Android som alltid. Trådlös laddning drar också klart för mig. Batteritiden är helt ok och är jämförbar med min iPhone. Jag använder mobil mycket och behöver ladda telefonen i slutet av dagen. Detta är inte imponerande, men tillräckligt bra. Samsung har tyvärr placerade fingeravtrycksläsare intill den bakre kameran. Detta är klumpig och min största irritation på din mobil. Med ett lock och anpassningsarbetet är fortfarande som det ska. Jag använder iris scanner (som skannar dina ögon att låsa upp telefonen) förutom fingeravtryck, som låter mig välja det lämpligaste, beroende på situationen. De säkerhetsfunktioner därför väl i det dagliga, trots den exceptionellt speciell plats för fingeravtrycksläsaren. Bixby (Samsung version av Siri och Google Assistant) startar inte helt ännu (saknas röststyrning). Att det har fått en separat knapp på telefonens vänstra sida, tror jag är ett särskilt urval av Samsung. Det återstår att se om detta är en funktion som kommer att ge din telefon lite extra. Från och med idag, jag använder inte den tillgängliga Bixby har överhuvudtaget. Om detta, misstänker jag att knappen ska användas för Google Assistant gradvis, som faktiskt kan vara kyliga. Sammanfattningsvis är detta en telefon jag är mycket nöjd. Design, funktionalitet och funktioner imponerar stort som dränker ut de små negativa saker som jag har påpekat. Denna telefon kan rekommenderas varmt.