Prisjakt

Company of Heroes: Anthology (PC)

Company of Heroes: Anthology (PC)

  • Genre: Strategi, Krig, Historiskt, RTS, Taktik, Musik
  • Lanseringsår: 2009
  • Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Bevaka
Jämför

Company of Heroes: Anthology (PC)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
A
AJDC

31 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Kanske ett av de bästa strategispelen jag någonsin spelat. Det är löjligt detaljerat och extremt snyggt för att ha ett par år på nacken. För detta priset är det ett givet köp.
*Redigerades 9 år sedan
t
timswe19

15 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Mitt absoluta favoritspel! Multiplayer läget kan spelas oändligt många matcher utan att bli tråkigt. Grymt beroendeframkallande. Singelplayer kampanjerna är även de roliga att spela om då och då. Gillar du RTS? Köp! Spelet är välbalanserat, snyggt, fantastiskt ljud, bra styrning, variationsrikt, utmanande och relativt realistiskt. Största nackdelen är att MP matcher kan bli väldigt engagerande och ge lite för mycket adrenalinkickar och starka känslor. Men detta är oftast ett gott betyg på MP-spel å andra sidan.
*Redigerades 10 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Ett ass bra spel, snyggg grafik och roligt.Det handlar om andra WW2 i Company Of Heroes ska man leda Amerikanska truppar från dom blodiga stränderna, och slå sig fram i Frankrike. I Company Of Heroes Opposing Fronts Så ska man leda Engelsmänen fria Cean från Tyskarna. Man kommer få spela som tysk panzer elite som ska förstöra operation Market Garden.Som var den största Fallskärm operation i hela Kriget. I Company Of Heroes Tales Of Valor. Så ska man ta rollen över ett tysk stridsvagn team har en Tiger Tank.Som var en av Andra värlskriget bästa stridsvagnare. Man kommer också leda en Amerikansk fallskärm trupp. Man kommer leda Wehrmacht (Tyska Armén) Pris för Company Of Heroes är löjligt biligt 199 kr.Säger bara köp köp !!!!
*Redigerades 11 år sedan
K
Kormi

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Spelet är hur bra som helst och grafiken underbar. Ritkgit rolig strategy som påminner om det verkliga krigen väldigt mycket. Nu till MINUS: Man kan inte installera och skapa hur många konton som helst utan de har byggt in ett spärr som är 3 konton max per CD key. Tycker detta är så sjukt så och man borde bojkotta de. Så vore det inte för detta limitaiton att kunna skapa konton/isntalera spelet så skulle den få full pott. Detta är tex varför ajg köpte crysis men inte crysis warhead. För i warhead har de att man kan max isntalera 3-5 ggr spelet sedna går ej. Hade jag vetat att Compnay of heroes anthogy var likadan så hade jag itne köpt det.
*Redigerades 12 år sedan