Philips Series 9000 BT9297

Philips Series 9000 BT9297

  • Batterityp: Li-Ion
  • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch
  • Batteridrift
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Series 9000 BT9297

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(10 omdömen)
5
(3)4
(5)3
(0)2
(1)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
i
ilovematcha

32 omdömen

2 år sedan*
Uppdatering: trött på att trimmern ger så ojämnt resultat. Måste dra samma område många gånger. Den dammar nu i lådan, har gått tillbaka min eldrivna Moser som gör jobbet bättre. Drivningen av skärbladet är på samma sätt som Philips nästrimmer, dvs en liten metallpinne som snurrar runt snabbt och trycker en plastbit fram och tillbaka på vilket skärbladet sitter fast. På metallpinnen sitter det lite vitt smörjande fett som redan efter två veckor har skavts bort. Undrar hur länge denna mekanism håller utan fett? Behöver inte nytt fett appliceras? Det följer i alla fall inte med något. Står inget i instruktionerna heller angående smörjning. Kommer detta hålla i längden? Är med tanke på priset inte så imponerad av byggkvaliten som är plast rakt igenom. Dock smidig och lätt att hålla av samma anledning. Brummar en del men inte mer än en eldriven trimmer jag använt innan. Vill du trimma till annan längd än den fasta ca 0.5mm så måste du använda den medföljande ”distanskammen”. Jag får tyvärr inte så jämn resultat med den, måste dra samma yta flera ggr och skäggstrån missas. Lasern tycker jag är mest en gimmick, men det var ändå inte därför jag köpte denna trimmer. Men jag är rädd att jag ska lysa mig själv i ögat med denna klass 1 laser av misstag eller att tvååringen hemma får tag i trimmern en dag och får lasern i ögat! Vilken dum grej egentligen, har tejpat över den nu. Batteritiden och uppladdningstiden väldigt bra dock.
*Redigerades 2 år sedan
Travolta
Travolta

21 omdömen

2 år sedan*
Riktigt bra skäggtrimmer med egentligen bara en svaghet. Bytte från en ca 7 år gammal Philips-trimmer och upplever att denna rakar riktigt nära huden och dessutom så kan jag (äntligen) raka skägget precis under näsan utan att behöva risker att köra upp hela trimmern i näsan frö att komma åt. Enda nackdelen är att det sprider skäggstrån omkring sig. Min tidigare trimmer hade någon fancy vakum-funktion som sög in skäggstråna i trimmern vilket var riktigt skönt. Nu blir det till att torka rent hela handfatet när jag är klar. Något klumpig kan också nämnas att den känns. Drar av två stjärnor för att den sprider skäggstrån omkring sig, att den är något klumpig och att den inte laddas med USB-C, vilket alla prylar borde göra. Känslan i trimmern är riktigt bra och den känns välbyggd och lyxig. Har ännu inte testat lasern. Kanontrimmer om du är beredd att lägga lite mer för att få en bra produkt!
*Redigerades 2 år sedan
J
Joco

21 omdömen

2 år sedan
Rakar mycket nära och bra, trimmerdelen fungerar också fint, enkelt att justera längden. Lätt att hålla ren och ta bort stålet. Snabb att ladda. Smidigt med laser-markering att skapa bra linjer, dock inledningsvis svårt att hitta rätt linje och följa den, speciellt vid käkbenet/halsen.
j
jens_ryden

1 omdöme

2 år sedan
En lätt apparat som är smidig att hantera. Ligger bra i handen. Var skeptisk till laserlinjen men den hjälper faktiskt till förtjänstfullt med att få raka linjer och symmetri. Den klipper riktigt bra utan distansmunstycket. Med det samma upplever jag att den klipper aningen sämre och jag får köra genom mitt skägg några gånger för att få det jämnt klippt.
3 år sedan*
+ Snabbladdad + Bra batteritid + Kraftfull trimmer, perfekt för skägg + Gedigen konstruktion + Vattentät, går spola av i kran Laserfunktionen har jag testat men den gör egentligen ingen fördel om man inte ska klippa väldigt avancerade frisyrer.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Mycket bra trimmer med bra batteritid. Lätt att hantera och bra med utbytbara huvuden. Plus att det går att skölja av den. Laserfunktionen som är det speciella med denna apparat är dock inget jag förstår mig på riktigt, Tycker inte att det hjälper....
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
En bra trimmer som trimmar effektivt och bra batterilängd gör att man slipper ladda mellan varje användning. Lasern inget som tilltalade mig men kan säkert vara användbar för vissa. Snygg och stilren design och praktiskt att man kan skölja av den med vatten.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Detta är min andra Philips beardtrimmer 9000 jag ägt, och den förra hade jag i 5 år innan batteriet började att tappade sin förmåga, men bara jag laddade den inför varje användning, så fungerade trimmern med fungerande prestanda. Denna nyare modell är aningen större, men väger lite mindre och sitter skönare i handen. Trimmerhuvudet är precis lika bra så som man förväntar sig, men jag tycker att plastskyddet ovanpå trimmerhuvudet tar någon sekund mer att få på plats i den nya modellen än den gamla. Den gamla modellen kunde man vrida på trimmerhuvudet för att få det lilla huvudet, på denna nyare behöver du byta huvud, så det är en nackdel då jag ogillar lösa delar att hålla koll på. Det tar lite tid att vänja sig vid lasern, då man i början lätt blir bländad i spegeln, men när man väl vant sig, så saknar man funktionen de gånger man använder någon annan trimmer. Jag rekommenderar denna produkt och räknar helt klart med att införskaffa den tredje generationens beardtrimmer 9000 när det väl blir dags.
*Redigerades 3 år sedan
J
JohnnyHo

1 omdöme

3 år sedan*
Bra format. Enkel att hantera och många längdinställningar. Enda minuset tycker jag är lite väl stark laser som kan blända lite. Klart den bästa trimmer jag haft!
*Redigerades 3 år sedan
5 månader sedan
Denna produkt ansågs vara en av de bästa från philips, särskilt laserfunktionen. Men du kommer inte att använda den för andra gången. Eftersom det är en distraktion för din rakning. Den maximala längden du kan trimma är 7mm. Om du inte använder laserfunktionen är 5000-serien mycket bättre än det här. Eftersom det ger dig fler alternativ och tre gånger billigare. Tänk två gånger om du inte köpte.

Google

Sida 1