Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia XZs G8231

Sony Xperia XZs G8231

  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZs G8231

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
I
Inge Snabb

9 omdömen

4 år sedan*
Hade tidigare Z3 och Z5, var mycket nöjd med dem så jag hoppade till XZs när det var dags att byta igen. + 4GB RAM, + 13MP secondary camera + USB-C-kontakt + Metallbakstycke istf glasdito Annars ingen större märkbar fördel kontra Z5:an Skärmytan är välvd(för att likna Samsungs EDGE?) så telefonen känns "tjockare" men samtidigt går glaset utanför ramen så glaset blir förmodligen mer utsatt för stötar. -Något tjockare än Z5. -INGEN "DOUBLE TAP" FÖR ATT VÄCKA SKÄRMEN, KATASTROF! skriv ut detta som en varning när ni säljer luren...... -Ingen FMradio, smaksak men jag använde den på tidigare devices. Uppdatering: Inte lika varm "utan anledning" som när den var ny, batteritiden likaså bättre nu! Bilderna blir mycket skarpare än på Z5:an o Z3:an trots färre pixlar... Höjer till en åtta Replik Snurrbo: Eeeeeh, nej den inställningen finns varken på XZ eller XZs, läs t.ex. Xperiablog: "For some odd reason, the current software builds of the Xperia XZ Premium and Xperia XZs do not feature either double tap to wake/sleep functionality. We’re not sure why Sony would remove this functionality on its flagship devices, but we’re hoping this is a temporary issue that Sony will fix in an upcoming update. Tap to wake is a pretty fundamental feature in smartphones these days, so we’ll keep you posted if and when tap to wake returns. " Du kanske har en Z5:a? :-)
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Stor och klumpig, lätt att tappa, och tappar man den så spricker säkert skärmen. Massor med BLOATWARE som hela tiden störar sig. Vattentålig? Nej, skulle inte tro det va... Dålig batteritid, 2 dagar sen ladda igen. Mycket bra skärm, hög upplösning, vackra färger.
*Redigerades 3 år sedan
Snurrbo
Snurrbo

127 omdömen

4 år sedan*
+ Snabb + Kameran är outstanding! Slow motion! + Väldigt bra skärm + Kanonljud + Vattentät (på riktigt!) + Sonys interface är bäst av alla just nu + Fingeravtrycksläsaren är inbyggd i på/av-knappen. Smart! + "Selfie"-kameran är bättre än många konkurrenters huvudkamera + Oerhört välbyggd + Sony är snabba med uppdateringar - Lite väl kantig - Batteriet skulle kunna vara lite större - Lite dyr Övrigt: Replik till "Inge Snabb" här under. Att väcka den med dubbelknack på skärmen funkar om man ställer in det i inställningarna. Du får titta under "Display", "Tryck för att väcka".
*Redigerades 4 år sedan
P
PitePeter

7 omdömen

4 år sedan*
Katastrof! Haft telefonen i 1 vecka och sedan fuckar den ur med boot loop. Skulle starta om den, Men nu är den fast i en loop och går inte att starta.. Skräp! Dessutom är Sony snålast av de snåla när det gäller kringutrustning. De säljer en telefon som klarar snabbladdning men skickar med en gammal långsam laddare. Det ingår inga hörlurar eller något SD-kort.
*Redigerades 4 år sedan
K
Kajlie

32 omdömen

4 år sedan*
Har haft Sony väldigt länge nu känns det som. Ur z modellerna har jag haft Xperia Z, Z2, Z3 och Z5c. Så det känns som jag börjar hänga med på hur dessa är. Dock är inte Xperia XZs något som imponerar på mig tyvärr. +Snygg +Vattentät +Sonys version av Android är helt okej +Ljusstark skärm +Fingeravtrycksläsaren +-Appar krashar ofta. (kan vara appen i sig men fungerade på min Z5c) +-Superslowmo. I princip onöjlig att lyckas tajma rätt med tanke på att det bara går att spela in en mycket kort tid. För mig som filmar MTB och bågskytte var det nästan meningslöst. -Kameran. Tycker inte det har hänt speciellt mycket sen min Z3. Tar mediokra bilder. Går även att läsa ett test på Swedroid där denna kamera kom sist i ett blindtest. -Batteriet. Håller inte en dag. Har inte haft så här kass batteri på flera generationer telefoner nu. -Skärmen. Känns som både Samsung och HTC är ljusår före med skärmkvalité och färger. -Bezels. Älska eller hatar dom men visst ska dom gå att få mindre. -Täckningen. Tappar ofta täckningen helt, dock har min andra telefon med samma abb fortfarande ett par pinnar. Väl medveten om att detta inte är deras flaggskepp men jag tycker ändå att man kan förvänta sig mer av Sony. Har använt den i lite mer än 1 månad nu och uppdaterar om det skulle hända något.
*Redigerades 4 år sedan
v
viktorGM

1 omdöme

4 år sedan*
Haft min sedan den släpptes i början av April. Kommer från en Sony z3/z3+ + Sjukt bra kamera! Skarpa och saturerade färger. Stort plus för mig är det manuella läget där man själv kan styra slutartid och bländaren. + Aldrig krånglat på 2 månader + Fingeravtryckläsaren är ibland för snabb, jag brukar kolla aviseringar men då loggas man in bara av att trycka på knappen. + Ljus stark skärm +/- Batteriet är mindre än i z3an. Dock klarar den ändå hela dagen. Om man använder den väldigt mycket kan Stamina-läget dryga ut batteriet rätt bra utan att man märker det så mycket ( finns tre olika lägen man kan välja) - Skärmen verkar vara svag för repor, redan fått små skrapmärken av nycklar. Skärmskydd rekommenderas - Upplever baksidan som hal, men hellre de än glaset dom hade förrut som ständigt gick sönder. - Kameran sticker ut ur mobilen som på iphone, utan skal kommer den nog nötas snabbt. Slutligen tycker jag de är en grym mobil med en ännu grymmare kamera om man tar sig tiden att lära sig den.
*Redigerades 4 år sedan
4 år sedan*
Bytte till denna från LG G6 som fick en massa problem (den startade om sig själv) hela tiden. Den bra kameran, snabb fingeravtrycksläsare och användarvänligheten fick mig att välja den här.
*Redigerades 4 år sedan
F
Fotbollsgräs

27 omdömen

4 år sedan*
Haft den i två veckor. Kommer från en Z5 Compact och HTC One A9 så jag har ingenting att direkt jämföra (Z5C är den sämsta skit jag haft och A9 är budget++) med men hur som helst. * Jag gillar kameran. Samsung och Apples är vassare i mörker, förstår inte riktigt vad Sony håller på med här, men i åtminstone hyfsade förhållanden så är den i samma klass och slow motion-läget är fantastiskt kul. Dedikerad kameraknapp vinner. * Byggkvalitén är härlig. Personligen så uppskattar jag Sonys industriella känsla. Finns inget märke som har lurar där jag sitter och beundrar konstruktionen på samma sätt som Sony. * Fingeravtrycksläsaren fungerar fläckfritt. * Inte märkt av några krascher eller spontana omstarter. Mobilen har inte hängt sig heller. Android fungerar som det ska helt enkelt. Det jag har att anmärka på är att mobilen, precis som Z5C, efter sin senaste uppdatering får kämpa emellanåt för att få ljudet till blåtandshörlurar som inte är Sony emellanåt. Det blir lite hackigt ljud helt enkelt. Uppdateringen kom för någon dag sedan. Innan dess så fungerade blåtand perfekt. Trådade headsets, som återigen inte är Sony, fungerar inte alltid. Allt med Sony på sig fungerar perfekt. Volymen ur högtalarna är lite låg både vid samtal och när man spelar upp musik/video.
*Redigerades 4 år sedan
SirMacke
SirMacke

442 omdömen

4 år sedan*
Suttit med denna en vecka nu. Prestandan är på topp, mjukvaran är bra. Fingeravtryckssensorn reagerar blixt-snabbt. Bra ljud, USB-C med mera. Batteriet lite svagt, men är van från en Z3c. Bara lite konstigt att batteritekniken bevisligen står helt still.
*Redigerades 4 år sedan
p
patbe

1 omdöme

4 år sedan*
Jag har alltid haft Ericsson, Sony Ericsson och Sony telefoner. Denna gång funderade jag länge att ta en Samsung Galaxy S8 istället men till slut bestämde jag mig ändå för denna. Priset för en S8 eller Xperia XS Premium känns för högt för vad jag får. Jag är inte så förtjust i de böjda kanterna på S8. Visst den jätte snyggt men jag tycker att bilden blir konstig. Jag är också tveksam över att batteriet räcker för en så stor skärm samt att fingeravtrycksläsaren sitter på baksidan. Efter att XZs lanserades i Indien och jag fick se ganska många bilder så bestämde jag mig för denna telefonen. Nu har jag haft den några timmar och tagit egna bilder, än så länge är jag jätte nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1