Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skärmstorlek: 5.8 tum
  • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(119 omdömen)
5
(53)4
(26)3
(20)2
(12)1
(8)
Sorterat efter datum
2020-07-17
Seg och tråkig, aldrig ett flaggskepp. Dock fruktansvärt bra kamera i vanlig ordning, uppgraderas till Android 7 (Nougat) inte 9.
2020-03-22
Denna telefon har varit bland de sämre jag ägt, dåligt kamera och dåligt batteri och slö nej kan va en paus från Samsung nu känner jag, mycket pengar för en skittelefon
2019-04-21
Riktigt bra mobil! Laggar ibland men inte ofta! Samsung oled skärmar är att dö för! Det enda negativa är batteriet, räcker inte en hel dag för mig!
2019-04-09
Jag avskyr min telefon så mycket att jag får lust att slå sönder den. Det är den absolut sämsta skit jag varit med om och jag har fått tinnitus på köpet, är det värsta. Ganska ironiskt att i headset går det alldeles utmärkt för telefonen att gå från lägsta volym till maxvolym på 2sek, i låst läge liggandes i fickan. Däremot om jag kopplar in den till stereon i bilen så är det besvärligt att komma över halva volymen ens utan massa varningar om att man kan skada öronen. Ganska lustigt eller hur? Eftersom det går så fint att omedvetet höja volymen när det är som störst risk för det. Nu sitter jag här med min tinituss och önskar att jag aldrig hade köpt telefonen. Tyvärr är man inte rik så att man kan köpa ny telefon hur som helst.
2019-04-03
Jag har 2 st varav den första sedan den kom. Det började bra men svagheterna börjar märkas. + Bra upplösning, relativt snabb, micro SD-kort, ok kamera, ministereo-kontakt, går att ändra gränssnitt lätt, vattentät (både för- och nackdel), mjukvaruversion av soft focus - Värdelös fingeravtrycksläsare (får lägga till nya var tredje dag i snitt), uselt standardgränssnitt, bloat ware, Bixby (så irriterande), dålig reptålighet av skärm, dålig slagtålighet av skärm, dyra reservdelar (skärm kostar 3500 kr), fukttätad = svårreparerad och dyr, känsligt bakstycke (speciellt när man byter skärm), ingen större visuell skillnad mot föregångaren, dålig batteritid, svår geometri för skärmskydd (lossnar pga rundade kanter och de behövs trots extra tåligt skal med lock! De med glas gör att den inte känner av när man trycker utan att ändra till extra känslig men trots det släcker den inte skärmen när man lagt bort den...), blåtanden hackar när man går med mobilen i fickan och lyssnar (trots att jag tagit bort batterisparfunktionen för blåtand) senaste uppgraderingen har resulterat i sporadiskt tappad mobildata, ingen always on display (på någon av mina S8:or eller S9+, menyknappen går inte till listan utan ett godtyckligt program, ännu jobbigare Bixby (speciellt att bli av med) och lite annat strul. Ingen hit alls med uppdateringen!
2018-09-23
Redigerades 2019-03-23
Efter uppgraderingen till U1 /Android 9 blev den näst intill lika bra som min tjejs S9:a 😋😁😎
2017-12-08
Redigerades 2019-02-04
Haft denna nu i tre veckor. Jag är nöjd med den kan jag säga! EDIT EFTER 1 ÅRS BRUK. (Titta längst ned) + Skärmen är mycket bra och stor + Den känns ändå inte för lång trots att den är längre än S6an jag hade + Passar bra i min ficka i alla fall, har fodral vilket är rekommenderat + Hörlursuttag + Att koppla in laddaren spelar ingen roll vilket holl man gör det åt, vilket är bekvämt! + Jag tycker faktiskt att positionen på fingeravtryckssensorn är bättre än där hemknappen var, när jag tar upp telefonen så håller jag redan fingret på baksidan och är smidigt att nå den. + Ansiktsigenkänning är mycket bra också, den hinner oftast öppna med den innan jag hinner lägga på fingret + Sköna hörlurar + Bra kamera + Snabb och fin! + Kalendern tycker jag är mycket bekvämare på denna än s6an jag hade + Att kanterna är edge gör det mycket lättare att komma runt om man ska flytta appar t ex, det tycker jag om! - Bixby knappen är ganska störande - Batteritiden är duglig - Den hade kunnat vara snabbare och ladda - Högtalarna kunde vart lite bättre, å andra sidan använder jag de inte så super mycket - Att bixby finns är telefonens största misstag. Jag hoppas de gör en uppdatering så man kan assigna knappen till annat, finns iofs 3rd party apps men de är lite buggiga Billig gentemot iPhone X :D Jag är nöjd med telefonen 8.5/10 ---- EDIT ------ Tja tja. Haft denna telefon i lite över 1 år nu. Jag tycker fortfarande det är en bra telefon, den har inte blivit nå jätte segare ännu. Min kompis har en S8 plus iofs och den är full med problem trots fabrikåterställning. Det enda problemet jag upplevt är skärmen är ömtålig. Lade den i passagerar säte på en nyckel (Lade inte ned den jätte hårt) men skärmen sprack. Efter dess har skärmen fortsätter spricka lite som ketchup effekt och tror edge skärmen är lite av ett misstag. Du bör ialf ha skydd till en edge mobil om du köper en.
2019-01-15
Efter fyra månaders användning har jag lärt mig att verkligen uppskatta Bixby och Samsungs gränssnitt, dessutom är det nu definitivt klart att S8:an uppgraderas till Android 9.0 i mars 2019 🤠
2018-12-30
En i princip perfekt mobil, så länge man byter ut Samsungs egna launcher. Snyggaste jag ägt. Enda nackdelen är väl som vanligt att den blir allt segare med tiden - på denna mobil snabbare än vad jag van från tidigare mobilder.
2018-11-25
Bra telefon. Kass batteri o ljud. Glider lätt. Kamera inte bästa men bra nog. Byxby skall inte ha egen knapp.
Sida 1