Prisjakt

Huawei P10 Dual SIM 64GB

Huawei P10 Dual SIM 64GB

  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Skärmstorlek: 5.1 tum
  • Lanseringsår: 2017
Bevaka
Jämför

Huawei P10 Dual SIM 64GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
Rotten Fig

18 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan*
Garbage phone from a garbage company that gained popularity thanks only to their intensive ad campaigns. No notifications, this phone doesn't receive notifications unless you dig deep in the settings and fix it yourself. This phone has since day one had a software problem that causes the brightness to fluctuate automatically no matter the settings. This problem persisted the entire life span of this device and Huawei didn't fix it. In the developer options, you can find a setting that supposedly improve readability under sunlight. Even when turned off, the brightness still fluctuates as if nothing changed. It's not improving anything, in fact it's making readability worse. I can go on forever on how this quality of life bug is infuriating.
*Redigerades 3 månader sedan
a
abdullah

108 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Fick tag i telefonen för det kraftigt rabatterade priset 2995 kronor. Jag har haft den i ett par veckor och upplever telefonen som näst intill perfekt, för mina behov. Har tidigare ägt en Oneplus One, en high-end-telefon för tre år sedan, och P10 är en enorm förbättring gentemot OPO. Mycket har hänt på tre år. Plus och minus: + Så snabb som man kan begära. I stort sett laggfri. + Designen. Enkel och snygg. Helt i metall. + Snabb laddning. Laddar mer än hälften av batteriet på en halvtimme. Det kompenserar för batteritiden som inte är särskilt mycket mer än acceptabel enligt mig. + Fingeravtrycksläsaren. Den är klockren. Blev förvånad över hur bra funktionen var när jag testade den. Extremt snabb och kan registrera flera fingrar. Håller inte med de som anser att placeringen är dålig, föredrar när det är så här. + Storleken. Inte för stor, inte för liten. + Dual SIM. Mycket mer användbart än man kan tro. - Batteritiden. Det är det enda som har stört mig med P10. Den är inte dålig, använder telefonen mycket innan den tar slut, men det är det enda som saknas för att upplevelsen ska vara perfekt. Telefonen klarar sig sällan hela dagen på en laddning. Den snabba laddningen är en bra räddning. Allt som allt, en näst intill perfekt telefon enligt mig. Uppdatering, 2018-01-22: Kör nu senaste Android 8 (Oreo) på min P10, och batteritiden verkar ha förbättrats avsevärt med den nya uppdateringen. Höjer därför betyget till 10. Uppdatering, 2020-04-30: Haft P10n i 3 år nu, kör Android 9 (Pie) och allt fungerar fortfarande fint. Har inte märkt att den blivit långsammare alls, det känns fortfarande som en telefon av kvalitet. Kommer förhoppningsvis ha den i minst ett år till.
*Redigerades ett år sedan
f
fregget

9 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
+Batteri +Dubbla sim +Hyfsat stabilt +Smidig -Liten skärm för VR -Vissa appar fungerar bättre på andra androidtelefoner
JensB
JensB

35 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Efter ett par misslyckade försök att göra Samsung och deras flaggskepp till favoriten tänkte jag prova Huawei. Det visade sig vara dumt misstag. Telefonen i sig är helt ok, deras gränssnitt likaså. Kameran bra. Men de större uppdateringarna av Android lyser med sin frånvaro, trodde ingen kunde vara sämre än Samsung men hade fel. Likväl, för fem tusen var jag ändå rätt nöjd med vad jag fick för pengarna. Prisvärd. Enda tills den säckade ihop, efter 6 månader. Butiken jag köpte av tyckte reparation var dyrare än en ny telefon och ville inte hjälpa mig. Men nån garanti var det inte fråga om. Jag vände mig till Huawei som påstår att de eskalerat mitt ärende men på en månad har det inte hänt ett skvatt. Jag är mycket rädd om mina telefoner. De får skärmskydd och flipcovers med magnetlås. Jag laddar dom enbart med originalladdare och endast enligt tillverkares rekommendation. Håller de alltid uppdaterade och rotar inte. Har jobbat med mobiler tillräckligt länge själv för att inte tycka det är värt att snåla in på nåt av detta. Att en telefon ändå slutar fungera efter ett halvår är under all kritik och vad värre är, att tillverkaren inte tycks vara kapabel att ta det på allvar. Eller intresserad. Vi får se, det kanske händer nåt men fasen vad besviken jag är. Femtusen för en flaggskeppsmodell som funkar är prisvärt. För en som har ett halvårs livslängd är det löjligt dyrt.
*Redigerades 3 år sedan
a
astrocat

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Haft min i ca 8 månader. Nyköpt via blocket för 3,2k med tele2s studentrabatt. + Snabb, snygg och smidig. + Relativt stryktålig med baksida i metall + Mindre bloatware än Samsung + Ett eget UI (EMUI) som känns intuitivt. Själv orkar jag inte modda/roota min telefon, och vill ha något som funkar bra från början. Man slipper t.ex. app-drawern vilket är ett stort plus. - kamera-appen slutade fungera efter ett halvår. Verkar ganska ovanligt då jag inte hittat andra med samma problem. Kunde lösas genom att ladda hem en alternativ kamera-app, men lite störigt såklart. - högtalaren har börjat krångla efter ca 8 månader. Ljudet blir "svagt" och fade:ar in och ut ibland när man t.ex. använder YouTube. - svårt att hitta skal och skärmskydd. Skyddet som sitter på telefonen funkar helt ok dock. Tillbehör finns definitivt inte i butiker, utöver det vanliga hårda genomskinliga skalet som inte går hem hos alla. Kan tillägga att jag tappar min telefon i golvet rätt ofta och den får en del smällar. Men sådant tycker jag personligen de ska tåla.
*Redigerades 4 år sedan
P
Prime90

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Haft min nästan 1 år. Väldigt bra och väldigt prisvärdig telefon. Troligen den bästa i den prisklassen enligt mig. Dem primära punkterna är möjligheten av nästan totalt kontroll över apparna och det blir inte trög lika snabbt som samsung på grund av funktionerna att stänga appar och rensa allt bakgrund data.Så den håller sig snabb ganska länge. Väldigt bra kamera och snygg design. Nackdelar är dock, mindre bra skärm fast helt okej för den prisklassen. Inte speciellt bra högtalare. Mobilen kan bli väldigt varm ibland av någon anledning och största nackdelen till att jag har ingen mobil under skrivande stund, den är inte vatten och damm tolerant. Enbart några droppar vatten fick min mobilbatteri att förstöras på insidan av telefonen, eller så var det värmen lite oklart. Troligen vattnet.
*Redigerades 4 år sedan
A
Andreas. A

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Super telefon köpte min för 2995kr (Maj 2017) och har varit nöjd sen dess. Efter denna blir det nog en Google lur för jag vill ha Android uppdateringar så snart dem kommit ut och Huawei har varit rätt så långsamma med det..
*Redigerades 4 år sedan
l
lnu

42 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
En bra telefon som levererar som förväntat utom på en punkt! Ljudinspelning/diktafon! Kanske inte alla som använder funktionen, men jag brukar vilja spela in i replokalen. Med en iPhone, oavsett generation, har jag kunnat lägga luren i princip på en förstärkare och spelat in och man kan ändå urskilja alla enskilda instrument, utan distorsion. Med en P10 blir det brusigt, superkomprimerat, låg volym osv. Inte bara i replokalen, där vi spelar högt, utan även i hemmamiljö med en akustisk gitarr, eller prat för den delen. Skitkass. Annars nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
f
fanihelvete

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Satans bra telefon
*Redigerades 4 år sedan
K
KiloEterna

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Haft mobilen i lite mer en månad och gick från en Honor 7 som började bli sliten. PLUS: * Kameran - fantastisk, älskar faktumet att bländaren går att reglera. * Hemknappen - funkar som avläsare för fingeravtryck och som knapp för att gå bakåt och till hemskärmen. Underbar funktion som fler borde ta efter. * Batteriet/laddaren - Den laddar grymt snabbt och batteriet håller med lätthet en hel dag trots surfande, spelande och musiklyssnande. Brukar ha 40% kvar när jag lägger mig. * Design - Har ett genomskinligt skal för att inte dölja för mycket av denna vackra skapelse.* * EMUI 5 - Utan tvekan det bästa "skinnet" jag sett på Android och jag kommer ha svårt att använda en mobil utan det. Kan inte komma på något negativt just nu.
*Redigerades 4 år sedan