Huawei P10 Dual SIM 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (84)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  Haft den i 3 dagar, så kanske något tidigt att yttra sig. Hittills nöjd.
  Hört många som haft negativa åsikter om Huaweis egen fork av android, men tycker det verkar schysst, erbjuder andra funktioner som inte finns i "stock", så som olika effekter när man bytar mellan olika hemskärmar, funktion liknande "f.lux" m.m.

  Var först sjukt besviken med batteriet, ca 30% kvar vid slutet av dagen. Märkte då att det var en app som legat i bakgrunden och käkat batteri. Stängde den, och dagen därpå hade jag 65% kvar. På min förra telefon, en samsung galaxy s7 edge, så hade jag också ca 65% batteri kvar vid slutet av dagen.
  3 dagar sedan
 • Bra
  Haft den i en vecka så är lite tidigt o recensera den nu men eftersom det inte finns några andra recensioner lämnar jag mitt omdöme.

  Kanon kamera, Dacen spelar väldigt bra, skulle velat att den spela lite högre dock.. Löjligt snabb jämfört med min gamla z5 compact, inte ens varit i närheten av att den laggar.. fingerskannern som sitter som "homeknapp" är suverän o funkar alltid kanon, Laddar batteriet från tomt på 100min. Skärmen är bra(även om det flesta mobiler idag har mer eller mindre lika bra skärm)

  Kopia av äppelskrutt mobilerna men den duger väl ändå o kolla på...

  Negativa är batteriet som har 20% kvar efter en dags användning. Då lyssnar jag Spotify på morgon commuten och när jag gymmar, surfar en timme totalt under dagen.. tror detta beror på ett mjukvaran och hoppas att de fixas av Huawei inom kort...
  8 dagar sedan