Prisjakt

Army of Two: The 40th Day (PS3)

Army of Two: The 40th Day (PS3)

  • Genre: Äventyr, Taktik, Shooter
  • Lanseringsår: 2010
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Bevaka
Jämför

Army of Two: The 40th Day (PS3)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
A
Agent Orange

8 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Svinkul spel, varför kan inte PS4 fixa så man kan spela detta på ps4’an? Tanka hem det i storen? Eller ännu bättre göra ett helt nytt Army of Two, om de som gjorde spelet fortfarande finns kvar..
d
darknessviking

100 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
det bästa av army of two spelen, extremt bra grafik,väldigt bra taktikvänligt,och massor med pang pang. och med massor av pang pang menar jag just massor med pang pang. kul med ett spel där folk faktiskt har kroppspansar som förklarar att dom kan ta tio skott i i bröstet och klara sig
*Redigerades 8 år sedan
Y
Yfo

45 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Kanonspel! Väldigt kul att spela med en kompis, online eller splitscreen. Minus för att det saknas subtitles. Bra utmaning, även på "normal", inte för enkelt som många andra spel.
*Redigerades 9 år sedan
T
Tompa1978

412 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
(2011-01-04) Grafiken är av det varierande slaget. Spelkänslan är ganska bra och efter att ha spelat klart storyn som motsvarade 5-6 timmars speltid kan jag konstatera att jag tycke det var snäppet roligare och mer underhållande än Call Of Duty: Black Ops i single-player-mode. Spelet bygger mycket på att man är två spelare (ibland en tredje) som hjälps åt med eldskjutandet. Någon problemlösning finns inte alls utan det är skjuta fiender på löpande band som gäller. När man spelar ensam så kunde man förväntat sig en bra AI, dels på alla fiender men inte minst på karaktären som ska hjälp dig. Men spelets AI är allt annat än bra. Spelet känns inte alls polerat utan ger snarare känslan av att vara något ihopstressat. Ett roligt inslag är att hagelbössan går exemplariskt att använda även på långa distanser i detta spel. Sedan är spelet fyllt av buggar. Trots fri sikt på motståndare i vissa lägen kan man skjuta sig less utan att träffa då det finns någon osynlig vägg emellan. Halvvägs in i spelet fastnade min medhjälpare bakom en dörr och inget kunde få loss honom så jag var tvungen att spela om en sekvens på ca 15 minuter. Och sist men inte minst, trots att jag klarade av spelets story så slutade spelet ge mig de trophies jag hade plockat. Bedrövlig att inte utvecklare som EA kan finslipa sina produkter så man slipper en hel hög med misslyckanden. Kort och gott, ett spel med många brister men som ändå är underhållande att spendera några timmar på.
*Redigerades 10 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Bra röj, nästan obefintlig story. DLC är ruggigt bra dock. Horder av fiender, riktigt mycket skjuta där.
*Redigerades 10 år sedan
M
Metalhead11

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Jag körde ut det här spelet själv och har kört i alla fall halva med en kompis och kan säga att jag tycker att båda är grymt kul. Lite kort story dock, även om man laddar ner extrapacket med två till kapitel, och dessutom tar de 70 kr betalt för dem.
*Redigerades 11 år sedan
sistabossen090
sistabossen090

65 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Bästa co-op spelet jag spelat. Tråkigt att spela själv men sjukt kul med en kompis.
*Redigerades 11 år sedan
D
DonJohannes

40 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Stundvis ganska underhållande och spännande. Men dessvärre en nästintill obefintlig story, rätt puckade kontroller. Stora problem med kameravinklar där man ibland blir beskjuten bakom cover för att man tittar åt fel håll eller att "kameran" hamnar inuti en vägg eller 2 cm från karaktärens rygg. Trodde att man skulle fixa de här problemen till nyutgåvan, men icke. Positivt är i alla falla att laddningstiderna är helt ok.
*Redigerades 12 år sedan