Jaybird X3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  Uppdatering:
  Idag när jag skulle nyttja lurarna var de inte lika glada som de annars vart. De fungerade utmärkt när jag avslutade mitt träningspass igår på ett par timmar men i morse gav vänstra luren ifrån sig ett högt tjutande ljud men de anslöt, senare ville de inte starta alls. De har fortsatt agera ytterst varierande under dagen, ett tag blev fjärrkontrollen väldigt varm, ibland har de startat upp, och ibland bara brusar och piper de utan att starta. Inget av detta är något de gör normalt sett.

  Blir nog tyvärr att återigen kontakta support för mig i detta fallet.... Sänkte mitt betyg till knappt godkänd. Återkommer om detta visar sig vara ett måndagsexemplar, men för att vara ärlig är detta nog bara återigen en undermålig produkt som inte riktigt håller vad den lovar när det kommer till svetttålighet.

  _________________________

  So far so good. Haft ca 8 par av Jaybird X2 som alla gått sönder pga att de inte tål svett trots att de marknadsförs så. Haft X3orna i ca 1 vecka nu och än så länge håller de måttet.

  +Batteritiden (8h, vilken den verkar klara)
  +Mindre hörlurar än X2
  +Svetttålig (uppdaterar om så inte är fallet)
  +Ljudet, som X2 ev något bättre, dock ingen märkbart stor skillnad.
  +Premium känsla, flera metall komponenter i produkten.
  +Passformen, sitter på samma sätt som X2
  -Laddningsdocka krävs
  -Något sämre räckvidd än tidigare? Är mobilen fritt med fri sikt till hörlurarna når de ca 10m innan de börjar tappa kontakten. Men att han mobilen i ett par tajta jeans kan göra att man tappar ljudet konstant. Upplevde inte detta lika tydligt med X2 men å andra sidan har jag en ny mobil sen dess vilket kan påverka.
  -Större fjärrkontroll än tidigare generation, dock om den numera är svetttålig är det en uppgradering. Fjärrkontrollen är relativt tunn och stör inte i alla fall.

  Söker man svetttåliga inear träningshörlurar är detta bästa alternativet i dagsläget.
  9 mån sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Jag älskar dom!
  Jag anser mig vara ljudkräsen men är absolut ingen expert.

  Använder mig av mellan storlekarna på både skumpluggarna och dom "vanliga", skumpluggarna sitter som handen i handsken, isolerar perfekt och ger en underbar basåtergivning.
  Jag använder dom när jag gymmar och pluggar.
  Helt klart dom bästa lurarna jag har ägt, VÄRT pengarna.

  + lång batteritid och laddas upp snabbt.
  + lätta att ta med sig.
  + sitter som schmäcket i örat och är inte klumpiga.
  + Kan vara uppkopplad mot datorn och telefonen samtidigt.
  + Ljudet får 10/10.
  + Lång räckvidd, kan gå tvärsöver gymmet utan att musiken kopplas bort eller sänks.
  + Kommer med 9 olika delar så att hitta en bra passform är enkelt.
  - Isolerar som tusan, nackdel när man är bland folk.
  - Kan ibland bli störningar i musiken beroende på hur headsetet är riktat från telefonen, musiken sänks. Dock inget som stör mig.
  - Öronen blir trötta i början när man är ovan.
  - Inget optimalt ljud i telefonsamtal när hörlurarna är dubbelkopplade till dator och telefon.
  8 mån sedan
 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  Oj, här höll inte förväntningarna hela vägen fram.

  Det första man möts av när man öppnar förpackningen är en kvalitetskänsla som håller i sig ända tills man stoppar lurarna i öronen. Då möts man av "POWER ON! *BOMSHAKABOM-BOM* BATTERY AT 60%! HEADPHONES CONNECTED!" fullkomligen skriket i ens öron. Går ej att stänga av, eller justera volymen på. Okej, det går nog att leva med. Bara att låta bli att ha lurarna i när man startar.

  Sen kommer bakgrundsbruset.. Ett ihållande brus som hörs i samtliga tystare låtar, eller om man spelar på 30% volym eller lägre. Och med tanke på att hörlurarna spelar löjligt högt (min smärtgräns kickar in vid 60% ungefär), så är det dom lägre volymnivåerna som kommer användas för mig. Fördelen här är ju att även om du är på gränsen till döv kommer volymen räcka till.

  Komfort. Fenorna gör ett bra jobb att hålla lurarna på plats. Däremot är kabeln med batteri- och kontrollpluppen ett ständigt irritationsmoment. Om jag använder dom "normalt" (dvs inte över och runt örat) så ett vrid åt vänster så glider kabeln ner, och när man vrider tillbaka huvudet drar kabeln i vänstra lur. Några vridningar senare sitter luren så löst att den måste tryckas in i örat igen. Ingen höjdare om man använder den utomhus där man behöver vrida på huvudet. Det följer med en klämma så man kan fästa den i tröjan, vilket jag antar är för att hålla kabeln still. Det fungerar inte så, då kabeln är relativt kort och resultatet blir att lurarna dras ur örat när man vrider huvudet åt bägge håll istället. Men jag kanske har väldigt långt mellan öronen och t-shirtskragen...

  Att använda dom i "sportläge" (över och runt örat) fungerar dock bra. Det avhjälper helt problemet med kabeloljud, vilket är rätt påträngande vid "normal" användning.

  Blåtanden. Upplever väldiga dropouts ena gången, och felfritt andra gånger. Har testat på både telefonen och surfplatta, men kan såklart hänga på mina enheter snarare än lurarna.

  Summa summarum: Om du står ut med irriterande starljud och inte störs av bakgrundsbrus deluxe och inte har problem med passformen så funkar det nog. Uppdaterar efter reklamation för att utesluta ett dåligt exemplar.

  UPPDATERING: Nytt ex har exakt samma problem som första. Stor besvikelse då jag hört så mycket gott om dessa..

  Uppdatering 2: En varning för er med små öron. Även med minsta plupparna är dom rätt stora. Är precis på gränsen för mig, och jag brukar klara mig bra med minsta plupparna på de flesta lurar.
  7 mån sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  Ljudet är inte alls väldigt bra, eller jo om du absolut avskyr bas, testat på både s8 o ip

  Kabeln transporterar mer ljud än andra trådlösa hörlurar

  Kabeln innehåller ganska mycket gummi så den fastnar mer i nacken än andra jag testat

  Hade stora förhoppningar på dessa med tanke på hur många som sagt att ljudet är bra men åker tillbaka direkt, tog bara 10 sekunder innan jag inte ville ha dom längre.
  4 dagar sedan
 • Dålig
  Sitter obekvämt i ören, och då har jag aldrig haft problem med in-ear lurar tidigare. Ljudet imponerar absolut inte, väldigt platt. Batteritiden är inte i närheten av de 8 timmar de utlovar, snarare 4h.
  4 dagar sedan
 • Dålig
  Köp inte dessa.
  Bra ljud, Sitter bra i örat, bra batteritid.
  Inget av detta spelar någon roll dock.

  Såvida du inte tänker tejpa din telefon i nacken så kommer din bluetooth anslutning brytas konstant när du använder X3. Små glapp i musiken hela tiden gör det olidligt att använda det. Jag provade ha telefonen i bröstfickan och då glappade anslutning måttligt mycket.
  I byxfickan fungerade det superdåligt.

  Jag sökte ganska mycket info innan jag köpte och i princip alla reviews hyllar Jaybird X3.
  Det var först efter att jag märkte problemet med anslutningen som jag började googla på det specifika problemet och det visar sig vara massor med samma problem och ingen lösning.
  Som sagt. Köp ej.
  29 dagar sedan
 • Mycket bra
  + Sitter skönt när man väl hittat sin kombination av proppar och vingar
  + Ljudet är bra när man löst punkten ovan
  + Appen är relativt lättskött
  + Batteritiden (8h) är bra för denna typ av lurar

  - Plastgrejerna för att korta sladden är onödigt pilliga
  - Varför var de tvungna att köra laddning med adapter?

  Jag har inte haft några problem BT drop-outs som vissa verkar ha haft.
  1 månad sedan
 • Ganska dålig
  Väldigt bra ljudkvalité, och appen är riktigt trevlig. Med over-ear stilen så sitter de även väldigt tryggt och bekvämt i öronen.

  Tråkigt nog så bryts ljudet konstant när jag har telefonen i byxfickan, vilket är väldigt tråkigt. Det fungerar bra om man har telefonen i skjortfickan eller på armen, men det är ju inte alltid möjligt ha det så i vardagen.
  Utöver detta så är verkligen batteritiden under all kritik.

  Överlag så skulle jag inte rekommendera dessa, bra ljudkvalité betyder ingenting när headsetet konstant hackar.
  1 månad sedan
 • Mycket bra
  Oerhört bra lurar för pengarna, använder dem dagligen till och från jobbet och inte upplevt några problem alls. Appen funkar riktigt bra och det är super att man kan tillämpa andra användares profiler på ett lätt sätt :)

  Är ingen ljudexpert men dessa är absolut de bästa in-ear hörlurarna jag har provat.
  Har även använts till både iPhone och Android och det har funkat kanon på båda.
  1 månad sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra ljud! Sitter bra i öronen efter att man har labbat fram vilken kombo av proppar och "öronhållare" som passar bäst. Gillar att man kan göra helt egna EQ-kurvor i appen. Hade gärnat fått ha längre batteritid.
  1 månad sedan
 • Knappt godkänd
  Ett av de dyrare alternativen på marknaden för trådlösa in-ear som knappast är värda sitt pris.

  Batteritiden är cirka 4h, inte 8 som påstås på förpackningen.
  Har aldrig tidigare varit med om att ingen av de medföljande pluggarna suttit riktigt bra i örat. Här sitter en av storlekarna som bäst "acceptabelt". Dåligt sittande lurar innebär att halva musikupplevelsen försvinner. Basen är underkänd.
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 månad sedan )
 • Dålig
  Ljud och komfort helt OK, men efter att endast ha använts 4 gånger och laddats 2 gånger så fungerar inte batterierna bra längre. Även om de laddas upp maximalt, så tar strömmen slut på någon minut när de används. T.o.m. i stand-by under kortare tid (som över natten) laddas de ur.

  Kanske har jag endast haft otur och fått ett måndagsexemplar, men detta fel verkar vara känt och återkommande (se företagets support-sidan för just denna produkt):
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006jCx1MCAS/x3-battery-issues
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D55A000074aJ1rSAE/jaybird-x3-battery-problem-and-warranty-issue
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006ouKC5CAM/jaybird-x3-battery-problem
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006cYHazCAG/x3-battery-issue
  2 mån sedan
 • Dålig
  En liten berättelse om besvikelse

  Köpte X3:orna så fort de anlänt till Webbhallen i februari och har haft dem sen dess. Köpet baserades på mycket goda recensioner gällande föregångaren X2. Det visade sig vara ett misstag.

  Vad är bra?
  Ljudet är bra, installationen gick lätt och du erbjuds många valmöjligheter i termer av öronvingar, pluggar, ljud-settings, etc.. Felet är bara att de inte uppfyller grunderna för vad man vill ha ut av ett par träningslurar, nämligen välsittande, välljudande lurar som tål lite tuffare tag.

  Besvikelsen tar sin början
  Man erbjuds 6 olika pluggar och 3 olika vingar, samt att lurarna kan sättas "normalt" eller i sport mode, dvs upp och ner för mindre kabelstöt. Jag har vid det här laget provat alla kombinationer och hittat en som jag kan leva med, men den är på inget vis bra. Pluggarna sitter antingen för löst (reducerar ljudbilden, hoppar ut ur örat, m.m.) eller så fyller de örongången så att man känner sig helt isolerad och varenda löpsteg du tar slår rakt upp i huvudet. Jag har på 6 månader inte lyckats få dem att funka 100% under löpning pga dålig passform och kabelstötar. Frustrerande. Lägg där till att de gärna hoppar ut när du vrider på huvudet oavsett om du använder kabelfästet, kör fritt eller kör dem i kabelrännan. Maxifrustrerande.

  Än mer frustrerande är att de faktiskt inte riktigt funkar för gym heller. När man laddar tung vikt och spänner varenda fiber i sin kropp så spänner även dina öron, vilket leder till att pluggarna rör sig och ljudbilden ändras. Lurarna går att leva med på gymet, men det är ingen galant upplevelse.

  Men kvaliteten är väl ändå bra?
  Nej, trots att bolaget uteslutande verkar fokusera på träningslurar så har ena pluggen efter några månaders användning börjat släppa från själva hörluren vid minsta friktion. Kabeln blir även väldigt tillknölad av att läggas i den medföljande påsen som bidrar till ytterligare sämre passform. Här ska tilläggas att jag inte är en slarvig person som har sönder prylar (har ägt mobiltelefoner i 17 år och fortsatt aldrig haft sönder någon exempelvis). Mina prylar och gadgets håller ofta länge, så pluggproblemet jag nämner ovan skulle jag tillskriva dålig byggkvalitet och inte handhavandefel.

  The aftermath
  Har nu införskaffat Bose Soundsport, vilka är en jävla dröm såväl ljudmässigt, som passform och mindre kabelstöt. Får se hur kvaliteten är, men hittills är de värda varenda krona extra jämfört med X3:orna.

  The Verdict
  Jag har satt två stjärnor här för att jag 1) är en generellt positiv person och 2) ljudet är rätt bra och appen ger fina customization-möjligheter. När väl lurarna sitter på plats då...
  2 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Ganska sköna lurar med bra ljud. Sitter bra när man springer och blockerar omgivande ljud bra. Men...

  Mitt första exemplar hade sporadisk bluetooth mottagning. Det verkar som att bluetooth inte klarar att ha en del av kroppen mellan telefon och mottagare. Om man har telefonen på vänstra armen, eller i vänstra handen så fungerar inte bluetooth då man har lurarna monterade i löpläge med sensorn på höger sida huvudet.

  Sedan efter några veckor så dog ljudet i vänster öra helt...

  Fick ett par nya från webbhallen men bluetoothproblemet är fortfarande samma så det gör dem obrukbara vid löpning (som är mitt primära användningsområde).

  Synd då jag gillade lurarna i övrigt.
  2 mån sedan
 • Bra
  Förhållandevis bra laddningskapacitet
  Sitter mycket bra i öronen, även under ex löpning. Dock passar dessa inte min flickvän, som tycker att dom sitter oskönt i öronen, så helt klart individuellt.
  Klart ljud med bra bas.

  Tappar ibland kontakten med telefonen
  2 mån sedan
 • Acceptabel
  Riktigt bra ljud för att vara ett par trådlösa BT-lurar. Batteritiden är dock under all kritik, mitt batteri tar slut på ca 4 timmar. Inte imponerande. Har försökt alla knep som Jaybird föreslagit för att förbättra batteritiden men inget hjälper. Den medföljande appen gör att man kan ställa in ljudet precis som man vill ha det, det är en bra funktion. Men att hela tiden behöva ladda dom gör att jag inte skulle rekommendera ett köp.
  2 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Händer att den tappar kopplingen när man har mobilen i fickan. Halvrisig batteritid. Bra ljud. Sitter så där i öronen. Knappt acceptabelt för priset. Har problem med att gummiplupparna lossnar från lurarna. Ganska jobbigt med laddare som inte följer standard om man glömmer den.
  2 mån sedan
 • Acceptabel
  Bra ljud och funkar rent teknisk, men.... jag får dom inte att sitta bra. Och tro mig, jag har försökt med samtliga vingar och proppar utan att bli riktigt nöjd. Jag kanske har knepiga öron, fan vet, men jag har lycktas med andra lurar.
  3 mån sedan
 • Usel
  Detta är nog de sämsta bluetooth-lurarna jag någonsin ägt. Tappar bluetooth-anslutningen jämnt när man är ute och joggar så att musiken hackar hela tiden. Har provat på olika sändare såsom smarttelefon och smartklockor, samma sak, ett ständigt hackande.

  Aldrig mer Jaybird för min del.
  3 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Första gången jag köper ett par BlueTooth lurar då jag tröttnat på glappet i kontakten som blir i vanliga trådlurar efter ett tag.

  + Plus
  1) Sitter bra, har flera medföljande pluggar och fenor för att passa olika öron
  2) Bra ljud, går att EQ:a med tillhörande app. Coolt!
  3) Bra batteritid

  - Minus
  1) Bluetooth har inte imponerat på mig. Kass mottagning om man har mobilen i fickan. Ljudet klipper lite godtyckligt både inne och ute. Sjukt störigt. Bytte ut första exet som jag gjorde en factory reset på utan lycka, andra exet var lite bättre. Klipper dock fortfarande om saker är ivägen. Typ din egen kropp. Sitt på knä och ta igen andan på gymmet så klipper ljudet. Lurarna funkar bra om telefonen ligger öppet. Ska det verkligen vara så här med Bluetooth? Trodde man kommit lite längre i utvecklingen om jag ska vara ärlig.
  2) Brus när man spelar lågt typ lugnare musik

  Summa summarum. Det som drar ner helheten kanske man ska klandra Bluetooth för men att ljudet klipper p.g.a. dålig kontakt (på ett avstånd av 1m där din mage är ivägen) är inte OK.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Sitter bra. Många olika alternativ att få de att passa medföljer. Hittade ett som passar mina öron perfekt. Använder de vid träning så det är viktigt att de sitter på plats även när man rör på sig och det gör de.!

  Enda minuset är att de är ganska lågt inställd max-volym. Men det går att ändra med jaybirds app där det går att ställa equalizer-kurvan högt och samma sak höja mobilens (samsung s7) equalizer. Då fick jag perfekt rent ljud i den HÖGA volymen jag vill/måste ha :) Basen låter grymt..
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Otroligt bra ljud, inga problem alls. Man kan enkelt ställa in ljudet i olika lägen osv.
  Ljudet är som sagt väldigt, väldigt bra. Massiv bas och fullt ljudomfång. Mycket bättre än Beats.

  Enda problemet är att öronkuddarna av silikon har en tendens att enkelt gå sönder... :/

  Även väldigt bra batteritid.
  4 mån sedan
 • Ganska bra
  +Silikonpluggar, skumpluggar och fenor. Alla i tre storlekar.
  +Sitter bra när man väl får ordning på storlekarna. Nästan svårt att få ur dom.
  +EQ.
  +Det går att döpa headsetet i appen.
  +Det går att byta vänster-höger-kanelerna i appen om man vill ha över-öronen.
  +60% batteri vid köp.

  Edit: -det hackar även när jag har telefonen i fickan vid träning. Måste lägga telefonen på golvet för hackfri-lyssning. Dock så kan jag gå till andra sida. Träningslokalen utan problem men just i fickan så hackar det.
  -när jag har över-örat och iPhonen i fickan vid cykling så hackar det. Sitter telefon på styret så flyter det fint. Dålig räckvidd om det är hinder i vägen. Jogga med telefonen i fickan går bra.
  -Koncerthög musik vid start.
  -Fattig instruktion hur man får ordning på fenorna. Kolla på youtube! (Över-öron så ska kontrollen vara på vänster sida osv)
  -Ingen standardladdare.

  OBS! Ha telefonen på samma sida av kroppen som fjärrkontrollen är om du har telefonen i byxfickan.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Mycket bra
  Efter en veckas användning har jag bestämt mig för att ge ett omdöme.

  Jag är en person som endast kan hålla mig till enkla och diskreta hörlurar. Därför hamnar valet alltid på ett par in-era lurar när jag ska ha nytt.

  Med Jaybird's senaste modell så har tillverkaren valt att göra större förändringar till Bluebud X samt X2. Jaybird X3 är mindre samt annorlunda formade för bättre passform och aerodynamik. X3 modellen susar inte lika mycket när du ska ut och springa eller cykla då de bryter sig bättre igenom motvind. Hörlurarna har bättre öronfenor samt bättre öronpluggar med i paketet än tidigare modeller, speciellt de nya pluggarna i skum och det är just här X3 utmärker sig. Hörlurarna sitter fantastisk bra där fantastisk ljud och passform är som skräddarsydda för en aktiv person. Jag har testat att använda hörlurarna ca 5-6 timmar i sträck utan att känna obehag. Är du ute efter bra ljud, bra bas, bra passform, möjlighet att skräddarsy ljud med en equalizer app så bör du ta en närmre titt på dessa. Trots mycket goda egenskaper så följer en del dåliga med. Jaybird har valt att inkludera sin dumma laddningsadapter till X3. Blir du av med adaptern så kan du endast köpa en ny via jaybird (tar efter Apple så de kan tjäna extra på detta). Hörlurarna ska innehålla bättre bluetooth chip som drar mindre batteri. Tyvärr så är detta antagligen orsaken till varför ljudet kan hacka om jag har telefonen i jeansfickan än i jackfickan. 10cm skillnad mellan byxa och jacka ska ej behöva spela så stor roll men det gör det tyvärr. Konstigt nog är räckvidden bra om telefonen är utanför byxan(?) Hade ej detta problem med Bluebud X modellen.
  5 mån sedan
 • Utmärkt
  Hade X2 innan, det är som dag o natt. Dessa sitter mycket bättre, hade problem innan med att X2 åkte gärna ut ur örat, dessa sitter som gjutet och ljudet är också bättre. Dessutom om man har kabeln hängandes bakom nacken så fastnar den inte som X2 gjorde. Mycket nöjd och kan rekommendera varmt efter 2 veckors användande????????????
  6 mån sedan
 • Ganska bra
  +Riktigt bra ljud
  +Sitter mycket bra vid träning
  +Appen gör att du ser batterinivån i telefonen
  +Appen har många ljudinställningar

  -Specialladdare med USB kontakt som ej går att köpa separat
  -Vid uppstart spelas en låt med mycket hög volym
  -Appen kan inte stänga av eller ljustera ljudnivån på X3:s interna ljud
  7 mån sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Dålig
  Innan du bortser från min 2/10 låt mig förklara snabbt!
  Jag förstår att Jaybird X3 är top notch och att alla som har testat dem anser att de är bra.

  Själv så köpte jag dem på release date och därefter har jag nu använt 3 olika par. ALLA 3 paren har ett konstant brusande ljud när de är på, tillräckligt högt för att störa under lugn musik.

  Är medveten att alla inte har det här problemet men efter 3 försök gav jag upp, prislappen är för hög för att 3 utav 3 olika par ska ha samma problem, något som inte ska finnas i 1390 kronor in-ears.

  IFALL du köper testar dessa och de fungerar utan problem, KÖR PÅ, skulle givit 10/10!
  6 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Gå inte på de som påstår att dessa har neutralt ljud, det är en vanlig jävla u-form på "neutralläget" även på dessa, går nästan att neutralisera med appen men det är en jävla gyttja i de lägre frekvenserna.
  Sen tänker jag knappt nämna att de tappar kontakten så fort jag vistas utomhus med nallen i byxfickan.
  Men de får duga som gymlur då skumgummi-pluggarna isolerar väldigt bra.
  Trådade hade jag kanske gett dem godkänt om de kostade 350 kr
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra neutralt ljud och ett stort plus att det går att skräddasy efter egen preferens via applikationen Jaybird - My Sound. Tack vare alla tillbehör bör de flesta kunna få hörlurarna att sitta bra. Efter 10 minuters testande satt mina utmärkt. Att betyget inte blir 10 är att laddningslösningen inte är optimal,dock misstänker jag att fördelen med detta är att lurarna blir mer kompakta istället - om så är fallet tycker jag Jaybird prioriterat rätt.
  Slutsats; Hög kvalité och ett bra ljud för en rimligt penning - well done Jaybird!
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Gått från JBL reflect mini BT men dessa är bättre både på ljud o batteri! Basen är galen.
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Nästan perfekta lurar. Lite svårt att välja vilka delar som passar bäst för örat, men man får flera varianter att välja på. Skönt att slippa trassel med kabel. Hållbara och lätta att använda.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Köpte dessa igår från webbhallen precis innan jag drog till gymmet. Att jag inte köpt något sådant här tidigare. Så otroligt smidigt.

  Tog ur lurarna ur sitt medföljande plast-kassaskåp efter lite lirk. Satte på blåtand på telefonen (iphone 7) och tröck på knappen på lurarna. Pairade på några sekunder. Sen var det bara köra. direkt ur lådan sa en röst att det var 60% batteri kvar. Körde med dom i 1.5 tim utan att rösten sa något annat.

  Sitter perfekt i örat, grymt ljud och sladden mellan lurarna tänker du aldrig på. Grymt nöjd, superb produkt!
  7 mån sedan
 • Perfekt
  +
  Skickades ifrån netonnet samma dag dom kom in till lager. Köpte mina vid prissänkning till 990kr också vilket var kanon.

  Inte haft några bluetooth lurar tidigare och måste säga att det är ett enormt lyft. Inte behöva bry sig om sladdar, underbart!

  Använt dom mycket då jag springer och dom sitter där dom sitter efter lite testande med olika storlekarna av snäckor och proppar.
  Ljudet ställer man in med deras egna app i Equalizern, efter lite pill så har jag hittat hem, är riktigt nöjd. Finns gott om bas ifall man vill det, mestadels hårdrock som gäller för mig och jag är nöjd. 8h batteritid verkar stämma. Svett säkerheten än så länge iaf då det rinner ganska bra då man löper.

  -
  Det negativa jag kan tycka, är lite men isåfall micken. Väldigt svårt att göra sig förstådd när man har sladden bakom halsen men går att lösa genom att flytta den framför.
  Ljudet kan ibland hacka när jag har telefonen i framfickan vilket förvånar mig lite.

  Överlag grymt nöjd. Enormt prisvärda lurar! Rekommenderas varmt
  8 mån sedan
 • Mycket bra
  Efter att ha fått lämna tillbaka första paret pga DOD så har jag nu äntligen fått ett par nya som fungerar!
  Har bara hunnit använda dem i ca en vecka men intrycket än så länge är posetivt!

  - Dem är snygga och sticker inte ut som föregångarna x2.
  - Känns inte plastiga!
  - Svettåliga...än så länge.
  - Sitter kvar efter ett par timmar fys träning (jag använder skumpropparna).
  - Komfortabla då man knappt känner av dem och man slipper ömma öron efter lång användning.
  - Ljudet är helt okej för priset! Kan ställa in ljudet efter sin egna smak tack vare deras EQ app My sound.
  - Batteritiden varar minst 7timmar med högsta volym och full effekt på my sound upp till 8+ timmar med "normal volym".

  Det enda jag upplevt som "jobbigt" är att klädnyparen man fäster i klädesplagget lossnar titt som tätt.

  Allt som allt?
  Bra och prisvärda hörlurar för dig som vill kunna bära med dig musiken i byxfickan eller stänga ut omgivningens väsen på träningspassen. Tack vare den långa batteritiden så klarar du en hel veckas träning på en laddning.
  Helt klart ett måste för dig som tränar!
  En av dem bästa sportlurarna på marknaden idag...

  Komfort 7/10
  Ljud 8/10
  Funktion 8/10
  Pris 9/10

  Kan vara värt o nämna att jag jämnför dessa med mina bose soundsport wireless.
  Vill man lägga 400-500kr extra för bättre komfort men med samma ljudupplevelse så rekomenderar jag bose.

  Uppdaterar efter ett tag!
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 8 mån sedan )
 • Mycket bra
  + Bra ljud. Ladda ner appen Mysound så kan du välja olika EQ inställningar.
  + Sitter väldigt bra i öronen.
  + Bra batteritid, går rätt fort att ladda.
  + Sweat proof

  - Enda negativa hittills är att man måste använda en speciell laddningadapter.

  Kommer att uppdatera om jag kommer på något mer.
  8 mån sedan
 • Mycket bra
  +bra ljud där man kan ställa in profil
  +sitter helt fantastiskt jämfört med X2.
  +batteristatus syns nu i telefon eller läses upp i hörlurarna

  -gillar inte påsen som man får med för att bära hörlurarna i. Den är mjuk o inte så skyddande. Turligt nog lägger jag in hörlurarna i min gamla X2 "låda".
  -laddningen med nya adaptern är lite otymplig
  -efter 100min användning på max bas och max volym är batteri nere på 62%
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 8 mån sedan )
 • Perfekt
  Tredje gången gillt. Nu är dom perfekta. Mindre. Sitter som gjutna, bra tillbehör, bättre Comply foam. Samma Batteritid som x2 men 8h skojar man inte bort. Ljudet märker jag ingen märkvärd skillnad på men kan lätt justera ljudbilden i tillhörande appen. Fick dom för 990 hos Dustin men skulle lätt köpt dom för 1390 ändå.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Mina fungerar utmärkt, precis som mina x1or och x2or innan detta.
  Att de inte är svettåliga är nog måndagsexemplar i andras fall då jag har duschat med mina x1or och x2or i 3 år nu dagligen och båda fungerar fortfarande som nya.
  8 mån sedan
 • Mycket bra
  Använt 7 dagar.

  Väldigt nöjd, bytte från JBL Reflect Mini BT, och dessa är bättre i alla avseenden. Jag var nöjd med JBL, men dessa är väldigt mycket bättre.

  Fantastisk batteritid (används 8h om dagen), smidigt att se batterinivå via mobilen, bra ljud, bra räckvidd, samt grymt bra att kunna spänna de bakom huvudet så att sladden ej hänger löst.

  Räcker att använda ca 20% volym - de är väldigt högljudda.

  Minus 1 poäng för lågt brusande och 1 för avsaknad av aptX.
  9 mån sedan
 • Utmärkt
  Fick dessa idag! Och måste säga att det var värt väntan. Dessa lurar är snyggare, elegantare och bättre än sina föregångare! Ljudet är helt fantastiskt med kraftigare bas, och tillsammans med appen så förhöjs hela ljudupplevelsen.
  Grym batteritid som levererar betydligt bättre än både X2 och Freedom.
  Jag har ägt alla modeller av jaybird hörlurar, och X3:orna är överlägset bäst
  9 mån sedan
 • Utmärkt
  + grymt ljud
  + kvalitet känsla
  + bra räckvidd
  + smidig app "mysound"
  + bra batteri tid
  + sitter väldigt bra

  - inget än så länge
  9 mån sedan
 • Omdömen från andra länder

 • Usel
  Den väsentliga proprietära laddaren är liten och mycket lätt att förlora (minen hämtades i utlandet 2 månader sedan). Hörlurarna är värdelösa utan det. Jaybird stöder inte längre denna laddare och tillbehörspaket i NZ. Man kan hitta den här laddaren på $ 5 (USD) i NZ för över $ 56, med frakt hos Noel Lemming och Harvey Norman ... men det är ofta slut i lager. Jag vägrar också att betala det här prisbeloppet, och jag ska vänta tills jag går till utlandet igen för att köpa en hos min amerikanska svärmor hemma - men man behöver ett legitimt utländskt kreditkort och adress. Den säljs endast på nätet och endast utomlands.

  Slutligen, efter dussintals e-postmeddelanden, sa Jaybird att de kunde vidarebefordra en med NZ-posttjänsten ut ur Portland, Oregon, Youpost. Men jag upptäckte idag att eftersom det är elektroniskt och inte i tillverkarens förpackning, anser Youpost det vara "farligt" och kommer inte vidarebefordra det. Det är bäst att hålla sig borta från Jaybird-produkter! Jag har ett par $ 200 hörlurar som inte längre fungerar tack vare denna dödliga fel.