Jaybird X3

Jaybird X3

 • Hörlursdesign: In-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 63 i Hörlurar
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jaybird X3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: In-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

2.9 av 5 stjärnor

Baserat på 89 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-17
  R
  Rexodion(1 omdöme)
  Haft dem i ett år. DOG! EN MÅNAD efter garantin gått ut så dog de, vaknar inte när jag laddar dem o avsett vilken kabel man använder. Och XXL Vägrar ta emot reklamations ärendet.
  2019-04-14
  Redigerades 2019-04-19
   Z
   Zombie_vk(8 omdömen)
   Jag gillar ljudet! men responstiden är värdelöst! Så räkna aldrig med att kolla på yt med dessa
   2019-03-21
    h
    hagdahl(45 omdömen)
    Mycket missnöjd med ljudet. Total avsaknad av bas och dåligt mellanregister. Till den grad att jag misstänker att det är fel på lurarna. EQ hjälper inte. Dessutom lossnar gummipluggarna hela tiden.
    2019-03-20
     fehrlund(23 omdömen)
     + Inge problem med ljudet (dock det jag bryr mig minst om i dessa) + har inte haft några problem med batteri - komfort, hittar inget som passar mig riktigt bra - antingen flyger de ur eller så sitter de för tight. - Jäka meckande med att försöka ställa in bandet och vingarna. Känns som man får gissa och testa sig fram.
     2019-03-08
      N
      NybbTronio(1 omdöme)
      + Bra ljud + Bra eq funktioner i appen + Bra batteritid - Osmidig förflyttning mellan under-ear och over-ear läge, man måste hålla på och trixa länge för att få till det. - Bluetooth räckvidden har blivit riktigt dålig. Det går knappt att ha telefonen i fickan utan att det börjar klippa.Vrider man huvudet lite eller sätter en hand över fickan försvinner det direkt. - Osmidig laddadapter krävs för att ladda. Och om den nu måste användas borde den medföljande påsen för lurarna ha ett fack för den så den inte kommer bort. - Det går inte att justera ljudnivån på rösten i lurarna som säger batteristatus, om lurarna är anslutna osv. Det är irriterande högt. - Det finns ett bakgrundsbrus som hörs om ingen musik är på. Dessutom håller den på och stänger av och på detta, som i att hörlurarna aktiveras och avaktiveras, det är störande. - När man pratar i telefon hör man sig själv tillbaka i hörlurarna lite.
      Sida 1