Jaybird X3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Dålig

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Uppdatering:
  Idag när jag skulle nyttja lurarna var de inte lika glada som de annars vart. De fungerade utmärkt när jag avslutade mitt träningspass igår på ett par timmar men i morse gav vänstra luren ifrån sig ett högt tjutande ljud men de anslöt, senare ville de inte starta alls. De har fortsatt agera ytterst varierande under dagen, ett tag blev fjärrkontrollen väldigt varm, ibland har de startat upp, och ibland bara brusar och piper de utan att starta. Inget av detta är något de gör normalt sett.

  Blir nog tyvärr att återigen kontakta support för mig i detta fallet.... Sänkte mitt betyg till knappt godkänd. Återkommer om detta visar sig vara ett måndagsexemplar, men för att vara ärlig är detta nog bara återigen en undermålig produkt som inte riktigt håller vad den lovar när det kommer till svetttålighet.

  _________________________

  So far so good. Haft ca 8 par av Jaybird X2 som alla gått sönder pga att de inte tål svett trots att de marknadsförs så. Haft X3orna i ca 1 vecka nu och än så länge håller de måttet.

  +Batteritiden (8h, vilken den verkar klara)
  +Mindre hörlurar än X2
  +Svetttålig (uppdaterar om så inte är fallet)
  +Ljudet, som X2 ev något bättre, dock ingen märkbart stor skillnad.
  +Premium känsla, flera metall komponenter i produkten.
  +Passformen, sitter på samma sätt som X2
  -Laddningsdocka krävs
  -Något sämre räckvidd än tidigare? Är mobilen fritt med fri sikt till hörlurarna når de ca 10m innan de börjar tappa kontakten. Men att han mobilen i ett par tajta jeans kan göra att man tappar ljudet konstant. Upplevde inte detta lika tydligt med X2 men å andra sidan har jag en ny mobil sen dess vilket kan påverka.
  -Större fjärrkontroll än tidigare generation, dock om den numera är svetttålig är det en uppgradering. Fjärrkontrollen är relativt tunn och stör inte i alla fall.

  Söker man svetttåliga inear träningshörlurar är detta bästa alternativet i dagsläget.

  Uppdatering: Ytterligare ert headset har nu strulat. Den led som indikerar om hörlurarna laddas osv är alltid på, även fast hörlurarna är avstängda. Detta resulterar i att de kontinuerligt tappar batteri. Felet uppkom efter ett svettigt träningspass då hörlurarna först dog helt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Jag älskar dom!
  Jag anser mig vara ljudkräsen men är absolut ingen expert.

  Använder mig av mellan storlekarna på både skumpluggarna och dom "vanliga", skumpluggarna sitter som handen i handsken, isolerar perfekt och ger en underbar basåtergivning.
  Jag använder dom när jag gymmar och pluggar.
  Helt klart dom bästa lurarna jag har ägt, VÄRT pengarna.

  + lång batteritid och laddas upp snabbt.
  + lätta att ta med sig.
  + sitter som schmäcket i örat och är inte klumpiga.
  + Kan vara uppkopplad mot datorn och telefonen samtidigt.
  + Ljudet får 10/10.
  + Lång räckvidd, kan gå tvärsöver gymmet utan att musiken kopplas bort eller sänks.
  + Kommer med 9 olika delar så att hitta en bra passform är enkelt.
  - Isolerar som tusan, nackdel när man är bland folk.
  - Kan ibland bli störningar i musiken beroende på hur headsetet är riktat från telefonen, musiken sänks. Dock inget som stör mig.
  - Öronen blir trötta i början när man är ovan.
  - Inget optimalt ljud i telefonsamtal när hörlurarna är dubbelkopplade till dator och telefon.
 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Oj, här höll inte förväntningarna hela vägen fram.

  Det första man möts av när man öppnar förpackningen är en kvalitetskänsla som håller i sig ända tills man stoppar lurarna i öronen. Då möts man av "POWER ON! *BOMSHAKABOM-BOM* BATTERY AT 60%! HEADPHONES CONNECTED!" fullkomligen skriket i ens öron. Går ej att stänga av, eller justera volymen på. Okej, det går nog att leva med. Bara att låta bli att ha lurarna i när man startar.

  Sen kommer bakgrundsbruset.. Ett ihållande brus som hörs i samtliga tystare låtar, eller om man spelar på 30% volym eller lägre. Och med tanke på att hörlurarna spelar löjligt högt (min smärtgräns kickar in vid 60% ungefär), så är det dom lägre volymnivåerna som kommer användas för mig. Fördelen här är ju att även om du är på gränsen till döv kommer volymen räcka till.

  Komfort. Fenorna gör ett bra jobb att hålla lurarna på plats. Däremot är kabeln med batteri- och kontrollpluppen ett ständigt irritationsmoment. Om jag använder dom "normalt" (dvs inte över och runt örat) så ett vrid åt vänster så glider kabeln ner, och när man vrider tillbaka huvudet drar kabeln i vänstra lur. Några vridningar senare sitter luren så löst att den måste tryckas in i örat igen. Ingen höjdare om man använder den utomhus där man behöver vrida på huvudet. Det följer med en klämma så man kan fästa den i tröjan, vilket jag antar är för att hålla kabeln still. Det fungerar inte så, då kabeln är relativt kort och resultatet blir att lurarna dras ur örat när man vrider huvudet åt bägge håll istället. Men jag kanske har väldigt långt mellan öronen och t-shirtskragen...

  Att använda dom i "sportläge" (över och runt örat) fungerar dock bra. Det avhjälper helt problemet med kabeloljud, vilket är rätt påträngande vid "normal" användning.

  Blåtanden. Upplever väldiga dropouts ena gången, och felfritt andra gånger. Har testat på både telefonen och surfplatta, men kan såklart hänga på mina enheter snarare än lurarna.

  Summa summarum: Om du står ut med irriterande starljud och inte störs av bakgrundsbrus deluxe och inte har problem med passformen så funkar det nog. Uppdaterar efter reklamation för att utesluta ett dåligt exemplar.

  UPPDATERING: Nytt ex har exakt samma problem som första. Stor besvikelse då jag hört så mycket gott om dessa..

  Uppdatering 2: En varning för er med små öron. Även med minsta plupparna är dom rätt stora. Är precis på gränsen för mig, och jag brukar klara mig bra med minsta plupparna på de flesta lurar.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  19 min sedan
  Uppdaterat: 19 min sedan
  Riktigt nöjd med dessa. Batteriet håller under en arbetsdag och det är bra ljud och tryck i dom. Satt först inte skönt i örat men bytte till "skumpropparna" och nu sitter dom kanon. Alltid funkat bra vid anslutning och på/av samt laddning. Har andra BT-enheter som ibland krånglar vid anslutning men inte dessa. Riktigt nöjd!
 • Utmärkt
  13 dagar sedan
  Valde mellan Bose Soundsport Wireless 1499:- och Jaybird X3 1149:- , var något skeptisk till de sistnämnda då jag först tänkte att de inte skulle kunna vara bättre än Bose i vanlig ordning.

  Baraför att tillägga så är jag absolut ingen expert i ämnet utan en helt vanlig lekman som brukar vilja köpa bra grejer utan att behöva nörda ner mig i ämnet alldeles för mycket.

  Jag testade iaf bägge på min Iphone X.

  Soundsporten var helt okej ljud i men absolut inget tryck i dem jämfört med Jaybird x3. Högsta volym på Bose:n var väldigt mesig och cirka 60% av vad Jaybirdsen spelade. (Vet inte om jag gjort något fel men fick dem inte att spela högre.) Annars hade jag kanske behållt dem för de har ett klart och fint ljud men saknade basen och ”trycket” som Jaybirdsen klarade att leverera bättre. Bägge satt bra i öronen men Bose lurarna var väl överdimensionerade mot vad de klarade av att spela. Jaybirdsen sitter lika fint om inte bättre men känns väldigt mycket lättare och smidigare utan tändsticksasken som sitter utanför öronen på Bose lurarna.

  Det enda som jag märkte som var lite sämre på Jaybird x3 var en liten tendens till bakgrunds sus vid lägre volym som inte fanns på Bose lurarna annars hade de fått full pott!

  Av någon konstig anledning så ville jag ändå att Bose lurarna skulle vara bättre än Jaybird x3. Så att jag kunde stoltsera med ett par grymma Bose lurar som spelar sjukt bra men fick absolut inte den känslan och valde att lämna tillbaka dem då det var helt omotiverat att behålla dem för Jaybirdsen spelade väldigt mkt bättre.

  Kort och gott! Söker ni ett par trådlösa sportlurar och väljer mellan dessa två.

  Köp Jaybird x3 som är helt klart bättre enligt mig ! :)
 • Utmärkt
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  En liten recension efter flera månaders dagligt användande.

  - Batteritiden är godkänd, nånstans runt 6 timmar för mig skulle jag säga. Ljudvolymen påverkar förståss detta, och jag spelar ganska högt.

  - Kontakten. Ja, det händer att de tappar kontakten och att ljudet börjar hacka. Räckvidden är bra, men de är känsliga för om det är nånting i vägen.
  Dock händer det i princip aldrig mig under vad man kan kalla för "normal användning", som t.ex.om man bara har telefonen i fickan som många skriver om.

  - Laddningsdockan måste man alltid se till att ha med sig om man tänkt använda dessa mer än 6 timmar per dag. Jag använder dessa på väg till jobbet, på jobbet, på gymmet, på vägen hem, vilket betyder att jag måste ladda dem minst en gång under dagen. Det har hänt mer än en gång att jag glömt dockan vilket är frustrerande.

  + Passformen
  För mig viktigaste punkten. Sitter dom inte bra får man inte till det "seal" som krävs för att in ears ska låta bra. Dessa sitter så gott som perfekt i mina öron med de mellanstora skumplupparna, och jag hör inget av världen utifrån med dessa i.

  + Ljudet är bra och jag har aldrig saknat bas med dessa. Som referens kan jag nämna att jag tidigare ägt flera in ears från Westone, de senaste i raden UM3x.
  X3'orna klår inte dessa i ljudkvalité, men de låter fortfarande väldigt bra, och smidigheten man får med trådlösa väger upp så pass mycket att jag hellre använder dessa, faktiskt jämnt!

  + Snygga för att vara trådlösa

  De saker jag tagit upp som negativa påverkar inte mitt heltheltsintryck, det är endast små detaljer som jag inte tycker stör funktionen.
  De levererar på de punkter som är viktiga för mig.

  Jag var orolig att jag skulle tappa dessa när de bara hänger löst runt halsen, detta har ännu inte hänt. Den breda gummerade sladden hjälper till att hålla dem på plats.

  Jag störs inte av meddelandena som lurarna ger ifrån sig vid uppstart eller när de varnar för låg batterinivå, tycker det är lagom höga. (men återigen, jag brukar spela ganska högt)

  Har heller inte hört bruset som folk klagar på, försökte med olika låtar och ljudvolymer återskapa det innan jag skrev det här betyget men lyckades inte,

  Innan jag köpte dessa köpte jag ett par Bose Soundsport som inte funkade alls för mig, ljudet i dem var mycket bra, men räckte att jag rörde på huvudet för att de skulle flytta sig och åka ur öronen, medans dessa sitter som berget.
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Riktigt bra lurar!
  Har sedan tidigare X2, X3 är betydligt bättre på allt och dessutom mindre!
  Rösten som alla klagar (hög volym) är klart överdriven, jag upplever den inte som störande på nått sätt då jag alltid har högre volym på det jag lyssnar på (film eller musik) än själva rösten som indikerar batteri % och vilken enhet man är uppkopplad emot.
  8,5 av 10 får dom helt klart!
 • Knappt godkänd
  21 dagar sedan
  De meddelanden som spelas upp vid lågt batteri, låg/hög volym, uppstart, etc. är på tok för höga. De går heller inte att sänka och anpassas inte av volymen du lyssnar på.

  Tänk dig att du sitter och lugnt lyssnar på en podcast på 20% volym då en röst skriker "CHARGE ME!" på 100% i ditt öra.

  Fruktansvärt irriterande och det verkar inte som att Jaybird kommer göra något för att lösa problemet.

  Ljud och bygg-kvalitet är annars helt ok. Men om jag kunde välja igen skulle jag helt klart valt ett par andra lurar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Ville initialt ge X3 dåligt betyg eftersom den (precis som flera andra recensioner tagit upp här) lider av brus, sämre ljudkvalitet och stora glapp i synk för video. Detta var alla egenskaper som tidigare modeller klarat bra så varför dessa plötsligt skulle falla platt var för mig ett mysterium.

  MEN!
  Detta har visat sig bara gälla på min gamla iPhone 6s. Min Samsung Galaxy S8 lider inte av dessa problem alls! Nu är jag hur nöjd som helst. Vet inte alls vad detta beror på, men har jämfört med flera andra in-ear bluetooth hörlurar och på rätt enhet är dessa fortfarande oberörd mästare.

  Så kort sagt: grymma, men med en stark varning om att testa dem på de enheter du tänkt köra dem på innan.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fantastiska hörlurar! Aldrig haft problem med bluetooth-räckvidden med dessa. Till exempel kan jag lämna telefonen i mitt rum och gå två rum bort och fortfarande höra musiken utan att ljudet bryts.

  Ljudet är mycket bra och har ett större ljudlandskap än Jaybird X2 och Freedom.

  Batteriet är mycket bra och räcker att använda i drygt 6-7 timmar i sträck.

  I början var det svårt att få dem att passa i öronen, men öronkuddarna som var av svettfritt skum gjorde att de aldrig åkte ut.
  Det finns en liten kurva på hörlurarna som man ska pilla in precis utanför örat, så att de inte ramlar ur.

  För att göra det bättre finns det en Jaybird-app till Android (antagligen har iOS en likadan app) som man kan ställa in nivån på basljud och diskantljud. Den tycker jag fungerar bra.
  Med hjälp av appen kan man få ett mycket basigt ljud som samtidigt inte gör att sången blir tyst.

  Mikrofonen, som finns under den högra hörluren, fungerar bra. På samma ställe som mikrofonen finns ström- och volymknapparna för hörlurarna. Man kan hålla inne volymknapparna för att antingen gå till nästa låt eller gå tillbaks en låt, som de flesta hörlurar kan göra alltså.

  De har aldrig gått sönder, och det pipande ljudet som vissa stör sig på har jag aldrig haft. Enda problemet jag har är att skumkuddarna gör att öronvax lätt fastnar på den, men det förvärrar inte användandet av produkten.
  10/10
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  För att vara ärlig fattar jag ingenting av vad de flesta här beskriver:
  1. Att hörlurarna skulle tappa kontakt om man har de i byxfickan? Jag har gått i lägenheten och lämnat mobilen i köket för att komma på att jag ska kanske ha den på mig två rum bort.
  2. Att ljudet är platt? Har ni försökt med jaybird appen? Där kan man anpassa ljudkvalitén enl. preferenser och vad man lyssnar på.

  Jag själv är helt såld på dem och ångrar inte alls att jag vågade trots de negativa kommentarerna här.
 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  Haft dem en dryg månad, bytte från ett par x2 som gick sönder och betalade 920:-. Riktigt tråkigt att behöva ge så lågt betyg, men tyvärr lider de här av ett antal problem som föregångaren inte hade. Och några föregångaren hade, finns fortfarande.

  Även om det i sig är positivt att x3 har rappare och fler röstmeddelanden, är volymen de spelar upp dem ("ansluten till musikenhet", "power on", "ladda mig" etc) med fortfarande helt brutalt hög. I lägen som nu när jag skulle lägga mig och slappna av och hörlurarna på högsta volym vräker ur sig "POWER ON" och efterföljande fjantiga musiksnutt är det helt vansinnigt irriterande.

  Ljudkvalitén är densamma som i föregångaren, vilket är helt okej, med undantag att det nu är ett tydligt brus i dem som hörs väl när det är tyst runtom.

  Passformen är minst lika bra (riktigt bra), uppskattar att hörlurarna är mindre. Dock har jag problem med att jag väldigt ofta får in lurarna på så vis att foam-plupparna hamnar snett och delvis täcker högtalarelementet. Det leder till lägre volym i den pluppen (liten obalans) tills jag justerar den, något jag aldrig behövde göra med de gamla.

  Batteriet är okej, men det känns inte lika bra som med de gamla. Dessutom stänger de här av sig några minuter efter att de tappar anslutningen till enheter, något de gamla inte gjorde (och till synes inte led av, jag var väldigt nöjd med batteriet i dem och stängde verkligen aldrig av dem. På grund av detta glömmer jag alltid att sätta på de nya innan jag sätter in dem, vilket annars delvis kunde avhjälpt problemet med volymen ovan). Utöver det kan man ju inte längre ladda med USB utan att ta med en adapter - blä.

  Blåtanden är inte alls lika stark. Med de gamla kunde jag en gång i veckan tappa en tiondels sekund musik, men med de här är det lätt att orsaka glapp - så fort jag kommer mellan mobilen och högra pluppen (mottagaren) med handen mer eller mindre. Väsentligt sämre.

  De överskuggas alltså i mina ögon av sina föregångare som jag hade i flera år. Hade jag inte haft dem hade jag nog inte reagerat lika starkt på nackdelarna med de nya. Klara fördelar är storleken, att man kan se batterinivån på telefonen och att mikrofonen är bättre (den i x2 var oanvändbar), men i övrigt känns de bara sämre och "billigare".

  Kollar man på recensioner av dessa på flera sidor tycker jag mig se en brytpunkt där majoriteten recensioner övergår från positiva till negativa, måhända bytte de till billigare komponenter i hörlurarna där nån gång. Det är inte ovanligt att tillverkare gör det. Kanske inbillar mig dock.

  För de som är lyriska över att det kommer en equaliser med appen kan jag meddela att man, åtminstone med Android-telefoner, kunnat göra detta i många, många år i systeminställningarna. Det är inget nytt. Dock får jag erkänna att de gjort en väldigt lättanvänd och bra equaliser, så pluspoäng på det ändå.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ljudet är inte alls väldigt bra, eller jo om du absolut avskyr bas, testat på både s8 o ip

  Kabeln transporterar mer ljud än andra trådlösa hörlurar

  Kabeln innehåller ganska mycket gummi så den fastnar mer i nacken än andra jag testat

  Hade stora förhoppningar på dessa med tanke på hur många som sagt att ljudet är bra men åker tillbaka direkt, tog bara 10 sekunder innan jag inte ville ha dom längre.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Sitter obekvämt i ören, och då har jag aldrig haft problem med in-ear lurar tidigare. Ljudet imponerar absolut inte, väldigt platt. Batteritiden är inte i närheten av de 8 timmar de utlovar, snarare 4h.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Köp inte dessa.
  Bra ljud, Sitter bra i örat, bra batteritid.
  Inget av detta spelar någon roll dock.

  Såvida du inte tänker tejpa din telefon i nacken så kommer din bluetooth anslutning brytas konstant när du använder X3. Små glapp i musiken hela tiden gör det olidligt att använda det. Jag provade ha telefonen i bröstfickan och då glappade anslutning måttligt mycket.
  I byxfickan fungerade det superdåligt.

  Jag sökte ganska mycket info innan jag köpte och i princip alla reviews hyllar Jaybird X3.
  Det var först efter att jag märkte problemet med anslutningen som jag började googla på det specifika problemet och det visar sig vara massor med samma problem och ingen lösning.
  Som sagt. Köp ej.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  + Sitter skönt när man väl hittat sin kombination av proppar och vingar
  + Ljudet är bra när man löst punkten ovan
  + Appen är relativt lättskött
  + Batteritiden (8h) är bra för denna typ av lurar

  - Plastgrejerna för att korta sladden är onödigt pilliga
  - Varför var de tvungna att köra laddning med adapter?

  Jag har inte haft några problem BT drop-outs som vissa verkar ha haft.
 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Väldigt bra ljudkvalité, och appen är riktigt trevlig. Med over-ear stilen så sitter de även väldigt tryggt och bekvämt i öronen.

  Tråkigt nog så bryts ljudet konstant när jag har telefonen i byxfickan, vilket är väldigt tråkigt. Det fungerar bra om man har telefonen i skjortfickan eller på armen, men det är ju inte alltid möjligt ha det så i vardagen.
  Utöver detta så är verkligen batteritiden under all kritik.

  Överlag så skulle jag inte rekommendera dessa, bra ljudkvalité betyder ingenting när headsetet konstant hackar.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Oerhört bra lurar för pengarna, använder dem dagligen till och från jobbet och inte upplevt några problem alls. Appen funkar riktigt bra och det är super att man kan tillämpa andra användares profiler på ett lätt sätt :)

  Är ingen ljudexpert men dessa är absolut de bästa in-ear hörlurarna jag har provat.
  Har även använts till både iPhone och Android och det har funkat kanon på båda.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Riktigt bra ljud! Sitter bra i öronen efter att man har labbat fram vilken kombo av proppar och "öronhållare" som passar bäst. Gillar att man kan göra helt egna EQ-kurvor i appen. Hade gärnat fått ha längre batteritid.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Ett av de dyrare alternativen på marknaden för trådlösa in-ear som knappast är värda sitt pris.

  Batteritiden är cirka 4h, inte 8 som påstås på förpackningen.
  Har aldrig tidigare varit med om att ingen av de medföljande pluggarna suttit riktigt bra i örat. Här sitter en av storlekarna som bäst "acceptabelt". Dåligt sittande lurar innebär att halva musikupplevelsen försvinner. Basen är underkänd.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Ljud och komfort helt OK, men efter att endast ha använts 4 gånger och laddats 2 gånger så fungerar inte batterierna bra längre. Även om de laddas upp maximalt, så tar strömmen slut på någon minut när de används. T.o.m. i stand-by under kortare tid (som över natten) laddas de ur.

  Kanske har jag endast haft otur och fått ett måndagsexemplar, men detta fel verkar vara känt och återkommande (se företagets support-sidan för just denna produkt):
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006jCx1MCAS/x3-battery-issues
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D55A000074aJ1rSAE/jaybird-x3-battery-problem-and-warranty-issue
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006ouKC5CAM/jaybird-x3-battery-problem
  https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D53100006cYHazCAG/x3-battery-issue
 • Dålig
  4 mån sedan
  En liten berättelse om besvikelse

  Köpte X3:orna så fort de anlänt till Webbhallen i februari och har haft dem sen dess. Köpet baserades på mycket goda recensioner gällande föregångaren X2. Det visade sig vara ett misstag.

  Vad är bra?
  Ljudet är bra, installationen gick lätt och du erbjuds många valmöjligheter i termer av öronvingar, pluggar, ljud-settings, etc.. Felet är bara att de inte uppfyller grunderna för vad man vill ha ut av ett par träningslurar, nämligen välsittande, välljudande lurar som tål lite tuffare tag.

  Besvikelsen tar sin början
  Man erbjuds 6 olika pluggar och 3 olika vingar, samt att lurarna kan sättas "normalt" eller i sport mode, dvs upp och ner för mindre kabelstöt. Jag har vid det här laget provat alla kombinationer och hittat en som jag kan leva med, men den är på inget vis bra. Pluggarna sitter antingen för löst (reducerar ljudbilden, hoppar ut ur örat, m.m.) eller så fyller de örongången så att man känner sig helt isolerad och varenda löpsteg du tar slår rakt upp i huvudet. Jag har på 6 månader inte lyckats få dem att funka 100% under löpning pga dålig passform och kabelstötar. Frustrerande. Lägg där till att de gärna hoppar ut när du vrider på huvudet oavsett om du använder kabelfästet, kör fritt eller kör dem i kabelrännan. Maxifrustrerande.

  Än mer frustrerande är att de faktiskt inte riktigt funkar för gym heller. När man laddar tung vikt och spänner varenda fiber i sin kropp så spänner även dina öron, vilket leder till att pluggarna rör sig och ljudbilden ändras. Lurarna går att leva med på gymet, men det är ingen galant upplevelse.

  Men kvaliteten är väl ändå bra?
  Nej, trots att bolaget uteslutande verkar fokusera på träningslurar så har ena pluggen efter några månaders användning börjat släppa från själva hörluren vid minsta friktion. Kabeln blir även väldigt tillknölad av att läggas i den medföljande påsen som bidrar till ytterligare sämre passform. Här ska tilläggas att jag inte är en slarvig person som har sönder prylar (har ägt mobiltelefoner i 17 år och fortsatt aldrig haft sönder någon exempelvis). Mina prylar och gadgets håller ofta länge, så pluggproblemet jag nämner ovan skulle jag tillskriva dålig byggkvalitet och inte handhavandefel.

  The aftermath
  Har nu införskaffat Bose Soundsport, vilka är en jävla dröm såväl ljudmässigt, som passform och mindre kabelstöt. Får se hur kvaliteten är, men hittills är de värda varenda krona extra jämfört med X3:orna.

  The Verdict
  Jag har satt två stjärnor här för att jag 1) är en generellt positiv person och 2) ljudet är rätt bra och appen ger fina customization-möjligheter. När väl lurarna sitter på plats då...
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Ganska sköna lurar med bra ljud. Sitter bra när man springer och blockerar omgivande ljud bra. Men...

  Mitt första exemplar hade sporadisk bluetooth mottagning. Det verkar som att bluetooth inte klarar att ha en del av kroppen mellan telefon och mottagare. Om man har telefonen på vänstra armen, eller i vänstra handen så fungerar inte bluetooth då man har lurarna monterade i löpläge med sensorn på höger sida huvudet.

  Sedan efter några veckor så dog ljudet i vänster öra helt...

  Fick ett par nya från webbhallen men bluetoothproblemet är fortfarande samma så det gör dem obrukbara vid löpning (som är mitt primära användningsområde).

  Synd då jag gillade lurarna i övrigt.
 • Bra
  4 mån sedan
  Förhållandevis bra laddningskapacitet
  Sitter mycket bra i öronen, även under ex löpning. Dock passar dessa inte min flickvän, som tycker att dom sitter oskönt i öronen, så helt klart individuellt.
  Klart ljud med bra bas.

  Tappar ibland kontakten med telefonen
 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Riktigt bra ljud för att vara ett par trådlösa BT-lurar. Batteritiden är dock under all kritik, mitt batteri tar slut på ca 4 timmar. Inte imponerande. Har försökt alla knep som Jaybird föreslagit för att förbättra batteritiden men inget hjälper. Den medföljande appen gör att man kan ställa in ljudet precis som man vill ha det, det är en bra funktion. Men att hela tiden behöva ladda dom gör att jag inte skulle rekommendera ett köp.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Händer att den tappar kopplingen när man har mobilen i fickan. Halvrisig batteritid. Bra ljud. Sitter så där i öronen. Knappt acceptabelt för priset. Har problem med att gummiplupparna lossnar från lurarna. Ganska jobbigt med laddare som inte följer standard om man glömmer den.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Bra ljud och funkar rent teknisk, men.... jag får dom inte att sitta bra. Och tro mig, jag har försökt med samtliga vingar och proppar utan att bli riktigt nöjd. Jag kanske har knepiga öron, fan vet, men jag har lycktas med andra lurar.
 • Usel
  5 mån sedan
  Detta är nog de sämsta bluetooth-lurarna jag någonsin ägt. Tappar bluetooth-anslutningen jämnt när man är ute och joggar så att musiken hackar hela tiden. Har provat på olika sändare såsom smarttelefon och smartklockor, samma sak, ett ständigt hackande.

  Aldrig mer Jaybird för min del.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Första gången jag köper ett par BlueTooth lurar då jag tröttnat på glappet i kontakten som blir i vanliga trådlurar efter ett tag.

  + Plus
  1) Sitter bra, har flera medföljande pluggar och fenor för att passa olika öron
  2) Bra ljud, går att EQ:a med tillhörande app. Coolt!
  3) Bra batteritid

  - Minus
  1) Bluetooth har inte imponerat på mig. Kass mottagning om man har mobilen i fickan. Ljudet klipper lite godtyckligt både inne och ute. Sjukt störigt. Bytte ut första exet som jag gjorde en factory reset på utan lycka, andra exet var lite bättre. Klipper dock fortfarande om saker är ivägen. Typ din egen kropp. Sitt på knä och ta igen andan på gymmet så klipper ljudet. Lurarna funkar bra om telefonen ligger öppet. Ska det verkligen vara så här med Bluetooth? Trodde man kommit lite längre i utvecklingen om jag ska vara ärlig.
  2) Brus när man spelar lågt typ lugnare musik

  Summa summarum. Det som drar ner helheten kanske man ska klandra Bluetooth för men att ljudet klipper p.g.a. dålig kontakt (på ett avstånd av 1m där din mage är ivägen) är inte OK.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Sitter bra. Många olika alternativ att få de att passa medföljer. Hittade ett som passar mina öron perfekt. Använder de vid träning så det är viktigt att de sitter på plats även när man rör på sig och det gör de.!

  Enda minuset är att de är ganska lågt inställd max-volym. Men det går att ändra med jaybirds app där det går att ställa equalizer-kurvan högt och samma sak höja mobilens (samsung s7) equalizer. Då fick jag perfekt rent ljud i den HÖGA volymen jag vill/måste ha :) Basen låter grymt..
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Otroligt bra ljud, inga problem alls. Man kan enkelt ställa in ljudet i olika lägen osv.
  Ljudet är som sagt väldigt, väldigt bra. Massiv bas och fullt ljudomfång. Mycket bättre än Beats.

  Enda problemet är att öronkuddarna av silikon har en tendens att enkelt gå sönder... :/

  Även väldigt bra batteritid.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  +Silikonpluggar, skumpluggar och fenor. Alla i tre storlekar.
  +Sitter bra när man väl får ordning på storlekarna. Nästan svårt att få ur dom.
  +EQ.
  +Det går att döpa headsetet i appen.
  +Det går att byta vänster-höger-kanelerna i appen om man vill ha över-öronen.
  +60% batteri vid köp.

  Edit: -det hackar även när jag har telefonen i fickan vid träning. Måste lägga telefonen på golvet för hackfri-lyssning. Dock så kan jag gå till andra sida. Träningslokalen utan problem men just i fickan så hackar det.
  -när jag har över-örat och iPhonen i fickan vid cykling så hackar det. Sitter telefon på styret så flyter det fint. Dålig räckvidd om det är hinder i vägen. Jogga med telefonen i fickan går bra.
  -Koncerthög musik vid start.
  -Fattig instruktion hur man får ordning på fenorna. Kolla på youtube! (Över-öron så ska kontrollen vara på vänster sida osv)
  -Ingen standardladdare.

  OBS! Ha telefonen på samma sida av kroppen som fjärrkontrollen är om du har telefonen i byxfickan.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Efter en veckas användning har jag bestämt mig för att ge ett omdöme.

  Jag är en person som endast kan hålla mig till enkla och diskreta hörlurar. Därför hamnar valet alltid på ett par in-era lurar när jag ska ha nytt.

  Med Jaybird's senaste modell så har tillverkaren valt att göra större förändringar till Bluebud X samt X2. Jaybird X3 är mindre samt annorlunda formade för bättre passform och aerodynamik. X3 modellen susar inte lika mycket när du ska ut och springa eller cykla då de bryter sig bättre igenom motvind. Hörlurarna har bättre öronfenor samt bättre öronpluggar med i paketet än tidigare modeller, speciellt de nya pluggarna i skum och det är just här X3 utmärker sig. Hörlurarna sitter fantastisk bra där fantastisk ljud och passform är som skräddarsydda för en aktiv person. Jag har testat att använda hörlurarna ca 5-6 timmar i sträck utan att känna obehag. Är du ute efter bra ljud, bra bas, bra passform, möjlighet att skräddarsy ljud med en equalizer app så bör du ta en närmre titt på dessa. Trots mycket goda egenskaper så följer en del dåliga med. Jaybird har valt att inkludera sin dumma laddningsadapter till X3. Blir du av med adaptern så kan du endast köpa en ny via jaybird (tar efter Apple så de kan tjäna extra på detta). Hörlurarna ska innehålla bättre bluetooth chip som drar mindre batteri. Tyvärr så är detta antagligen orsaken till varför ljudet kan hacka om jag har telefonen i jeansfickan än i jackfickan. 10cm skillnad mellan byxa och jacka ska ej behöva spela så stor roll men det gör det tyvärr. Konstigt nog är räckvidden bra om telefonen är utanför byxan(?) Hade ej detta problem med Bluebud X modellen.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Hade X2 innan, det är som dag o natt. Dessa sitter mycket bättre, hade problem innan med att X2 åkte gärna ut ur örat, dessa sitter som gjutet och ljudet är också bättre. Dessutom om man har kabeln hängandes bakom nacken så fastnar den inte som X2 gjorde. Mycket nöjd och kan rekommendera varmt efter 2 veckors användande????????????
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  +Riktigt bra ljud
  +Sitter mycket bra vid träning
  +Appen gör att du ser batterinivån i telefonen
  +Appen har många ljudinställningar

  -Specialladdare med USB kontakt som ej går att köpa separat
  -Vid uppstart spelas en låt med mycket hög volym
  -Appen kan inte stänga av eller ljustera ljudnivån på X3:s interna ljud
 • Dålig
  8 mån sedan
  Innan du bortser från min 2/10 låt mig förklara snabbt!
  Jag förstår att Jaybird X3 är top notch och att alla som har testat dem anser att de är bra.

  Själv så köpte jag dem på release date och därefter har jag nu använt 3 olika par. ALLA 3 paren har ett konstant brusande ljud när de är på, tillräckligt högt för att störa under lugn musik.

  Är medveten att alla inte har det här problemet men efter 3 försök gav jag upp, prislappen är för hög för att 3 utav 3 olika par ska ha samma problem, något som inte ska finnas i 1390 kronor in-ears.

  IFALL du köper testar dessa och de fungerar utan problem, KÖR PÅ, skulle givit 10/10!
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Gå inte på de som påstår att dessa har neutralt ljud, det är en vanlig jävla u-form på "neutralläget" även på dessa, går nästan att neutralisera med appen men det är en jävla gyttja i de lägre frekvenserna.
  Sen tänker jag knappt nämna att de tappar kontakten så fort jag vistas utomhus med nallen i byxfickan.
  Men de får duga som gymlur då skumgummi-pluggarna isolerar väldigt bra.
  Trådade hade jag kanske gett dem godkänt om de kostade 350 kr
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Bra neutralt ljud och ett stort plus att det går att skräddasy efter egen preferens via applikationen Jaybird - My Sound. Tack vare alla tillbehör bör de flesta kunna få hörlurarna att sitta bra. Efter 10 minuters testande satt mina utmärkt. Att betyget inte blir 10 är att laddningslösningen inte är optimal,dock misstänker jag att fördelen med detta är att lurarna blir mer kompakta istället - om så är fallet tycker jag Jaybird prioriterat rätt.
  Slutsats; Hög kvalité och ett bra ljud för en rimligt penning - well done Jaybird!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Gått från JBL reflect mini BT men dessa är bättre både på ljud o batteri! Basen är galen.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Nästan perfekta lurar. Lite svårt att välja vilka delar som passar bäst för örat, men man får flera varianter att välja på. Skönt att slippa trassel med kabel. Hållbara och lätta att använda.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Köpte dessa igår från webbhallen precis innan jag drog till gymmet. Att jag inte köpt något sådant här tidigare. Så otroligt smidigt.

  Tog ur lurarna ur sitt medföljande plast-kassaskåp efter lite lirk. Satte på blåtand på telefonen (iphone 7) och tröck på knappen på lurarna. Pairade på några sekunder. Sen var det bara köra. direkt ur lådan sa en röst att det var 60% batteri kvar. Körde med dom i 1.5 tim utan att rösten sa något annat.

  Sitter perfekt i örat, grymt ljud och sladden mellan lurarna tänker du aldrig på. Grymt nöjd, superb produkt!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  +
  Skickades ifrån netonnet samma dag dom kom in till lager. Köpte mina vid prissänkning till 990kr också vilket var kanon.

  Inte haft några bluetooth lurar tidigare och måste säga att det är ett enormt lyft. Inte behöva bry sig om sladdar, underbart!

  Använt dom mycket då jag springer och dom sitter där dom sitter efter lite testande med olika storlekarna av snäckor och proppar.
  Ljudet ställer man in med deras egna app i Equalizern, efter lite pill så har jag hittat hem, är riktigt nöjd. Finns gott om bas ifall man vill det, mestadels hårdrock som gäller för mig och jag är nöjd. 8h batteritid verkar stämma. Svett säkerheten än så länge iaf då det rinner ganska bra då man löper.

  -
  Det negativa jag kan tycka, är lite men isåfall micken. Väldigt svårt att göra sig förstådd när man har sladden bakom halsen men går att lösa genom att flytta den framför.
  Ljudet kan ibland hacka när jag har telefonen i framfickan vilket förvånar mig lite.

  Överlag grymt nöjd. Enormt prisvärda lurar! Rekommenderas varmt
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Efter att ha fått lämna tillbaka första paret pga DOD så har jag nu äntligen fått ett par nya som fungerar!
  Har bara hunnit använda dem i ca en vecka men intrycket än så länge är posetivt!

  - Dem är snygga och sticker inte ut som föregångarna x2.
  - Känns inte plastiga!
  - Svettåliga...än så länge.
  - Sitter kvar efter ett par timmar fys träning (jag använder skumpropparna).
  - Komfortabla då man knappt känner av dem och man slipper ömma öron efter lång användning.
  - Ljudet är helt okej för priset! Kan ställa in ljudet efter sin egna smak tack vare deras EQ app My sound.
  - Batteritiden varar minst 7timmar med högsta volym och full effekt på my sound upp till 8+ timmar med "normal volym".

  Det enda jag upplevt som "jobbigt" är att klädnyparen man fäster i klädesplagget lossnar titt som tätt.

  Allt som allt?
  Bra och prisvärda hörlurar för dig som vill kunna bära med dig musiken i byxfickan eller stänga ut omgivningens väsen på träningspassen. Tack vare den långa batteritiden så klarar du en hel veckas träning på en laddning.
  Helt klart ett måste för dig som tränar!
  En av dem bästa sportlurarna på marknaden idag...

  Komfort 7/10
  Ljud 8/10
  Funktion 8/10
  Pris 9/10

  Kan vara värt o nämna att jag jämnför dessa med mina bose soundsport wireless.
  Vill man lägga 400-500kr extra för bättre komfort men med samma ljudupplevelse så rekomenderar jag bose.

  Uppdaterar efter ett tag!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  + Bra ljud. Ladda ner appen Mysound så kan du välja olika EQ inställningar.
  + Sitter väldigt bra i öronen.
  + Bra batteritid, går rätt fort att ladda.
  + Sweat proof

  - Enda negativa hittills är att man måste använda en speciell laddningadapter.

  Kommer att uppdatera om jag kommer på något mer.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  +bra ljud där man kan ställa in profil
  +sitter helt fantastiskt jämfört med X2.
  +batteristatus syns nu i telefon eller läses upp i hörlurarna

  -gillar inte påsen som man får med för att bära hörlurarna i. Den är mjuk o inte så skyddande. Turligt nog lägger jag in hörlurarna i min gamla X2 "låda".
  -laddningen med nya adaptern är lite otymplig
  -efter 100min användning på max bas och max volym är batteri nere på 62%
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Tredje gången gillt. Nu är dom perfekta. Mindre. Sitter som gjutna, bra tillbehör, bättre Comply foam. Samma Batteritid som x2 men 8h skojar man inte bort. Ljudet märker jag ingen märkvärd skillnad på men kan lätt justera ljudbilden i tillhörande appen. Fick dom för 990 hos Dustin men skulle lätt köpt dom för 1390 ändå.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Mina fungerar utmärkt, precis som mina x1or och x2or innan detta.
  Att de inte är svettåliga är nog måndagsexemplar i andras fall då jag har duschat med mina x1or och x2or i 3 år nu dagligen och båda fungerar fortfarande som nya.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Använt 7 dagar.

  Väldigt nöjd, bytte från JBL Reflect Mini BT, och dessa är bättre i alla avseenden. Jag var nöjd med JBL, men dessa är väldigt mycket bättre.

  Fantastisk batteritid (används 8h om dagen), smidigt att se batterinivå via mobilen, bra ljud, bra räckvidd, samt grymt bra att kunna spänna de bakom huvudet så att sladden ej hänger löst.

  Räcker att använda ca 20% volym - de är väldigt högljudda.

  Minus 1 poäng för lågt brusande och 1 för avsaknad av aptX.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Fick dessa idag! Och måste säga att det var värt väntan. Dessa lurar är snyggare, elegantare och bättre än sina föregångare! Ljudet är helt fantastiskt med kraftigare bas, och tillsammans med appen så förhöjs hela ljudupplevelsen.
  Grym batteritid som levererar betydligt bättre än både X2 och Freedom.
  Jag har ägt alla modeller av jaybird hörlurar, och X3:orna är överlägset bäst
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  + grymt ljud
  + kvalitet känsla
  + bra räckvidd
  + smidig app "mysound"
  + bra batteri tid
  + sitter väldigt bra

  - inget än så länge