Glue Smart Kit Scandinavian

Glue Smart Kit Scandinavian

(11)
3(11 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • Android, iOS
  • Styrning via app
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • Vit, Silver
  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Kommunikationsstandard: Wi-Fi, Bluetooth
Jämför
Jämför med andra produkter

3 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-11
entertheregistrationkey(70 omdömen)
Haft den i ett par veckor nu, har fungerat jättebra nu under några veckors tid. Vi kan släppa in hantverkare, städare och andra som behöver komma in när man är på jobbet med bara ett knapptryck, jätteskönt! Som andra skriver finns det dock inte någon kontroll hurvida låset faktiskt är låst. Om en av de som kommer in inte stänger dörren tillräckligt hårt kommer Glue lock att säga att dörren är låst när den egentligen inte är det. Detsamma hade hänt med en vanlig nyckel, men då hade personen märkt att den inte var låst. Med det sagt, ger man ut digitala nycklar till folk som får åtkomst till huset under en tid kan man helt enkelt be dem att känna en extra gång på dörren som om de hade haft en fysisk nyckel.
2019-01-21
T
Tallfjant(113 omdömen)
Har bara haft det i någon dag men skulle inte rekommendera det till de flesta. Det saknar för många funktioner för att det ska vara praktiskt.För att låsa upp måste man gå in i appen och trycka på en knapp, det finns inte ens en widget. Det finns ingen integration med smarta assistenter eller hemautomation. Den verkar inte ha positionsstyrning så låst/olåst betyder bara att den försökt låsa, inte att den har lyckats som det skrivits om nedan. Appen har inte många inställningar, jag hade önskat att jag kunde göra betydligt mer. Ett exempel är att jag får välja om jag vill ha notifikationer eller inte - dvs antingen får jag en varje gång jag och/eller min sambo öppnar låset eller ingen alls. Jag kan inte välja att bara få om gäster eller leveranser öppnar. Detta har funnits på marknaden allt för länge för att man ska behöva acceptera så pass lite features. Det som är bekvämt ar att man trycker på den när man går ut så låser den automatiskt, i övrigt är den inte mycket smidigare än nycklar.
2019-01-15
r
roljud(36 omdömen)
Har haft Glue Lock i ca 1,5 år och är nöjd. Anledningen till att det inte blir full pott är att man inte får ett meddelade om huruvida dörren faktiskt är låst eller inte. Om dörren inte är riktigt stängd så blir den ju inte heller låst (såklart...det blir den ju inte med vanlig nyckel heller), men man borde ju få ett meddelande om det.
2018-12-01
L
Lillebrorsan(2 omdömen)
Rekommenderar inte Glue! Jag köpte Glue som praktiskt hjälpmedel och i första hand för mina barn som kan hantera sina mobiltelefoner och aldrig någonsin kommer tappa bort dem ;). Hoppades på ett bra alternativ till nycklar helt enkelt. Har nu skickat tillbaka Glue. Några saker som ni som väljer att köpa Glue bör ha i åtanke är: - Oavsett hur ni väljer att kalibrera Glue kommer Glue att vrida mot ändläge, mot både öppna och stänga, dvs Glue kommer att vrida så hårt att Glue upplever ett visst motstånd, på samma sätt som en elektrisk fönsterhiss på en bil, då den stannar. - Meddelandet i appen "Glue har låst/öppnat" betyder bara att Glue har försökt att låsa/öppna, vilket enkelt inses när dörren fortfarande är låst när man står där utanför dörren och funderar. Ännu värre är det när man lämnar huset och tror att dörren är låst! - Sesam-öppna-dig-funktion via fjärrmanövern fungerar inte. Man står där som en fåntratt och hoppas, men icke. Man är tvungen att ta fram telefonen och fippla med den och i bästa fall öppnas låset såvida det inte fastnat i låst läge pga att Glue vridit fast låset så att Glue inte själv orkar öppna det igen. - Kontroll via appen om låset är låst/öppet finns inte. Loggfilen meddelar bara vad Glue försökt att göra. Om Glue lyckades måste kontrolleras på plats. - Glue är långsam både i reaktion och i själva rörelsen. Eftersom låset kan hamna i ett besvärligt läge för Glue om man använder nyckel från utsidan i den typ av lås som vi har, kom vi överens om att bara använda telefonerna för att öppna/låsa. Men tyvärr så hjälper inte detta för Glue som inte vet i vilket läge låset är i varje givet ögonblick samt att Glue trasslar till det för sig själv (i mitt lås iaf) då den drar åt för hårt och inte orkar dra loss ifrån ändläge. Med andra produkter är detta möjligt, dvs kommer familjemedlemmarna överens om att endast telefoner ska användas fungerar detta utmärkt. En bra funktion som faktiskt fungerar (om Glue orkar vrida vill säga) är det som kallas för "dubbel-tapp" (en dubbeltryckning på Glue)som låser dörren tidsfördröjt när man kommit ut och stängt dörren, vilket är en bra lösning för de som normalt sett har dörren uppställd när de är hemma och vill stänga och låsa dörren på ett smidigt sätt när de lämnar bostaden utan att behöva trassla med telefonen just då. Den funktionen är den enda funktion jag saknar i produkten jag valde att köpa istället. Jag valde en annan produkt som ni förstår.
2018-09-22
Z
ZeTi(5 omdömen)
Jag har använt låset ett tag och kan säga att jag är riktigt nöjd. Jag köpte den bara att släppa in barnen när de kommer hem och har glömt nyckel. Detta har inget pris utan man är glad att den har gjort nytta. Det jag saknar är en riktigt bekräftelse att det är låst respektive olåst. Sedan att den låser upp automatiskt när man kommer hem. Sedan att den har stöd för Google Home assistant eller Alexa.
Sida 1