Kategorier
Prisjakt

Glue Smart Lock 2nd Gen

Glue Smart Lock 2nd Gen

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Kommunikationsstandard: Wi-Fi, Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Glue

Glue Smart Lock 2nd Gen

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.1 / 5
(19 omdömen)
5
(5)4
(6)3
(2)2
(1)1
(5)
Sorterat efter datum
R
RBR

2 omdömen

3 månader sedan
Vi har haft problem med denna i ett och ett halvt år. Det är problem med hubben som blivit utbytt. Meddelanden kommer ibland, ibland inte. Man ska felsöka inställningar i mobilen och leta upp och ändra, och om igen efter att appen uppdateras osv. Välkommen hem meddelandet kommer långt efter att man kommit hem, ibland kan det ta 5-10 minuter. Fast inga andra meddelanden kommer. Supporten bara envisas med att jag ska felsöka vidare, 1,5 år efter att problemen började (!). Helt klart en icke färdig produkt som kostar alldeles för mycket för en massa strul man får på köpet. Rekommenderas *inte*.
A
Anders

1 omdöme

4 månader sedan
Har nu haft Glue lock i 2 år och måste säga att jag är riktigt nöjd! Funkar superbra och dela nycklar till barnen och tillfälliga till hanterverkare med mera. Supernöjd också med supporten då jag behövde den till en knepig dörr på landet. Saknar såklart 2 vägs kommunikation, dvs bekräftelse på att det verkligen ÄR låst/olåst men förstår att det är knepigt att få till eftersom denna ju moteras "ovanpå" ditt befintliga lås, svårt för den att känna av så att säga.
K
Krangen

15 omdömen

5 månader sedan
Kört de i stugan med bara bluetooth och funkar kanon! Saknar som andra skriver om låst eller ej låst.
RikiRu
RikiRu

8 omdömen

3 år sedan*
** UPPDATERING 2020-08-28 ** Verkar som det kommit ett nytt lås nu ( Pro variant ) med många utav de punkter som jag nedan klagat på, roligt ändå att Glue lyssnar på kritiken som man ger ändå! får mig ändå att känna en del hopp om att de är lite mer seriösa :) Jag hjälper gärna Glue att recensera den nya varianten om ni skulle vilja, men då får ni kontakta mig, och jag kommer vara minst lika ärlig som i dessa omdömen! men vem vet, Glue kanske har gjort om och gjort rätt? ** UPPDATERING 2019-06-09 ** Låset började krångla med att låsa upp, otaliga felmeddelanden när man försökte, kontaktade Glue supporten som bytte ut låset, tog ca 2 månader och nu fungerar inte min WiFi hub längre, suck.... Pratade också med supporten på Glue, där jag påtalade vissa funktioner som behöver finnas, t.ex: - När någon låser upp med nyckel. - Status på om dörren är låst eller olåst. - Samt öppna API:er till t.ex. Google Home samt IFTTT Samtliga nekades, och de påtalade mer att det kommer en ny produkt som man då får uppgradera till för mer funktioner, alltså inte en tilläggs grej, utan ett HELT NYTT LÅS!? snacka om att inte värna om sina kunder, hur kan man överhuvudtaget skapa en plattform, för att sedan skrota den, och skapa en ny? jag förstår inte riktigt logiken, har man gett upp på sin nuvarande plattform kanske? hm? hm? Låset är helt enkelt inte värt alls att köpa, lägg era pengar på ett dyrare alternativ, jag själv kommer kika mer mot Yale Doorman och det hållet, det blir nog aldrig mer några Glue produkter. *** --------------------------- *** Ett helt okej "Smart" Lock. Ger ändå känslan av en rätt simpel med ändå bra konstruktion, jag skulle använt ytan bättre mellan batterierna och kanske nyttjat någon slags status LED på låst eller olåst genom ett knapp tryck på låsknappen. utöver detta så känns det som att man borde få veta status om dörren är låst eller ej i appen, när den låstes senast är rätt orelevant, och eftersom man inte får notiser när dörren låser upp sig utan hjälp av appen så blir den infon snabbt orelevant. Jag hittar mig allt för ofta där jag helt enkelt glömt om det är låst eller ej, och jag ändå skickar en låsning och hör hur motorn jobbar men dörren redan är låst.. Det finns 3 saker som de MÅSTE implementera i en uppdatering: - Status på låst eller öppen dörr. (Duh?) - Notiser på om dörren låser upp sig med nyckel eller manuellt, känns otroligt viktigt att detta implementeras rätt omgående, det ska trots allt vara ett "smart" lås. - Öppna API:er, med en gång, en enhet är absolut inte "smart" om den inte kan kommunicera med andra "trusted" enheter, t.ex. Zwave eller IFTTT. Med en gång, fix it.
*Redigerades 5 månader sedan
k
kalle_johan

4 omdömen

6 månader sedan
Vet inte varför alla klagar, låset gör sitt jobb och ser riktigt bra ut. Om det har fungerat dåligt kanske pröva att byta ut den?? Men jag håller med en av omdömen, det saknas smart hem koppling. Det hade varit riktigt bra! +Snygg +Enkel +Bra App -Saknas Smart Hem Koppling
J
Janne

1 omdöme

ett år sedan
Rätt på många sätt men brister i 2-vägskommunikation. Det finns ingen indikation för att det verkligen ÄR låst, endast att Glue FÖRSÖKT att låsa. Inget felmeddelande om låsningen misslyckats alltså, vilket gör det väldigt osäkert. Tveksamt om detta kan lösas mjukvaruvägen så nej, det känns inte safe helt enkelt. Tillbaks till ritbordet och för mig tillbaks till metallnyckeln.
h
hyslopc

12 omdömen

ett år sedan
Dålig produkt med dålig support. 1) Låset fungerar varannan gång, ibland vart 3e. Så man måste verkligen ha tålamod och inte ha bråttom. 2) Kalibreringen fungerar inte. Oavsett kalibrering kommer den vrida mot ändläge helt i onödan. Varför kalibreringsfunktionen finns vet jag inte, eftersom oavsett hur många gånger man kalibrerar, kör den samma visa vid lås/lås upp. 3) Meddelandet "Glue har låst/öppnat" betyder bara att signalen har nått fram till låset. Om låset har lyckats låsa eller låsa upp vet man aldrig. Varför de inte la till ett svar från låset till appen "gjort" vet jag inte. 4) Appen kommer upp "Välkommen hem, vill du låsa upp?" 1-2 minut *efter* man har kommit hem, så det är helt useless. Och den gör det ÄVEN om man har själv låst upp med appen - smart? Nej. Annoying? Ja. 5) WiFi hubben dör varannan dag (krävs att du drar ut den från eluttaget och stoppar in den igen), så åker du utomlands i en vecka och behöver öppna för hantverkaren kan du glömma det. Jag har jobbat mycket med Glue support, skickat exakt tidstämpel, fått nya FW, osv, utan att något har blivit bättre. När man återkommer och säger att problemet är inte löst får man meningslösa frågor som "vad har du för router modellnr?" 6) MatHems "In-kyl leverans" med Glue är uselt. De kommer försöka EN GÅNG att öppna dörren, och eftersom det fungerar högst 50% av tiden så är det 50/50 om de lyckats öppna eller inte. Lyckas dem så får du inte din leverans. Lyckas de öppna, så stoppar de bara alla påsar in i din kylskåp (de packar inte upp något). Överlag mycket mer trubbel än vad det är värt. Överlag en dålig produkt med dålig support. Ej rekommenderas.
P
Pontus i Täby

1 omdöme

ett år sedan
Funkar jättebra, använt en månad. Blev nyligen otroligt väl bemött av en supportavdelning på Glue. Blev bara så glad att jag var tvungen att skriva detta omdöme. Jag lyckades strula till det vid flytt av låset. Supporten hjälpte till, jag hade slarvat bort en tillbehörs-del. Nu allt fixat. Tack
2 år sedan
Jag har haft flera olika smarta lås och kan rekommendera Glues variant. Det har skett flera uppdateringar senaste halvåret som har gjort att det har blivit mycket bättre funktionalitet. Vad jag gillar: + Kan monteras på existerande lås så vi kan ta med det när vi flyttar + Snygg design + Enkel app + Att ha ett smart lås överhuvudtaget! Så skönt att slippa nycklar Vad som kan bli bättre - Håller med om att det vore trevligt att veta status på huruvida det är låst eller inte
2 år sedan
Haft den i ett par veckor nu, har fungerat jättebra nu under några veckors tid. Vi kan släppa in hantverkare, städare och andra som behöver komma in när man är på jobbet med bara ett knapptryck, jätteskönt! Som andra skriver finns det dock inte någon kontroll hurvida låset faktiskt är låst. Om en av de som kommer in inte stänger dörren tillräckligt hårt kommer Glue lock att säga att dörren är låst när den egentligen inte är det. Detsamma hade hänt med en vanlig nyckel, men då hade personen märkt att den inte var låst. Med det sagt, ger man ut digitala nycklar till folk som får åtkomst till huset under en tid kan man helt enkelt be dem att känna en extra gång på dörren som om de hade haft en fysisk nyckel.
Sida 1