SteelSeries Arctis 3

SteelSeries Arctis 3

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Fästanordning: Huvudbygel
Rank 283 i Hörlurar
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

SteelSeries Arctis 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Fästanordning: Huvudbygel

2.5 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2017-12-25
  H
  Hannes1984(1 omdöme)
  Undvik dessa till varje pris! Vet inte om jag fått ett måndagsexemplar men har inte mycket positivt att säga om dessa. Några av bristerna jag upptäckte var: 1. Kabeln ligger mot min axel vilket gör att den skrapar och det ljudet går rätt in i lurarna. Detta gör att när jag spelar så tror jag hela tiden att jag hör steg. 2. Micken var från början svår att ställa in ljudet på så jag fick sitt med micken nästan i munnen. 3.Efter ca 7 månaders användande så gav micken tillslut upp och började glappa. Jag kollar nu på ett par trådlösa lurar istället.
  2017-11-22
   t
   toha73(3 omdömen)
   + Mycket bra ljud och inställningsmöjligheter + Sitter mycket bekvämt och mjukt + Man kan vrida lurarna så de ligger platt på bordet + Mute mic- och volym-kontroll på vänstra luren. - STORT MINUS: Jättemycket kabelljud/cable noise när man har på sig lurarna. Så fort man rör sig lite för mycket eller kommer åt kabeln så "sprakar" det i lurarna. - Man måste skapa ett konto på SteelSeries för att kunna konfigurera hörlurarna i deras SteelSeries Engine-program. - Inget sensationellt surround-ljud (jag har testat med kompatibla spel)
   2017-02-15
    p
    p3ter(3 omdömen)
    Ett generell synpunkt/varning som säkert kan appliceras till många entry level spelhörlurar med surroundljud på marknaden idag: Detta var för mig lite av en impulsköp - jag lurades lite av Netonnet's beskrivning "Gamingheadset med 7.1 surroundljud" och vad jag upplevd som ett bra pris för ett sådant specifikation. Dessa hörlurar kan kopplas in till vilken 'icke-surround' ljudkort som helst, men för att stödjer "7.1 Surround" måste man först ladda ner och installera Steelseries Engine 3. Därefter måste man skapa ett SteelSeries konto, logga in, och registrera hörlurarna med 16-siffrig produktkod. Allt detta innan en extra drivrutin för "7.1 Surround" installeras och aktiveras. MEN - hörlurarna har bara 2 element, då är det _VIRTUELL_ 7.1 surroundljud, och absolut inte DOLBY™ 7.1 surroundljud som du har aktiverat. Eller, som SteelSeries säger själv: "The audio driver will receive the multichannel audio and apply an algorithm to best represent 7.1 discrete sources of sound in a two channel, headset experience." Med tanke på att det var precis just "7.1 Surround" som fick mig att köpa dessa lurar, kan jag säger att jag blev inte så imponerade på just denna feature. En så länge har jag bara provat lite spel, och lyssnade på Surroundljud test videor, men även om jag upplever att man får en djupare och bredare ljudbild i framåt riktningen, jag har personligen inte lyckats får en upplevelse av någon som helst ljud 'bakom' mig. När jag lyssnar till diagnostikvideor som isolerar bakre kanalen upplever jag ljudet bakifrån bara som ett dämpat och 'platt' vänster eller höger kanal. Jag har för nuvarande inga andra klagomål över dessa hörlurar, men om inte virtuell 7.1 Surround levererar, (och med tanke på SteelSeries 'behövande' beteende med krav på all inloggning och registrering för att få tillgång till just detta funktion) undrar jag om det är värd prislappen...
    2017-02-10
     F
     Freece(3 omdömen)
     + Ljudkvaliteten är bättre än majoriteten av spellurar + Stilren design + Sitter bekvämt + Bra och lång sladd, kanske något tanig. - Mikrofonen är OK som bäst. Om du har volymen på 10 eller mer så hörs allt du lyssnar på även i mikrofonen, vare sig den är utskjuten eller ej. Detta är en dealbreaker för mig, eftersom mikrofonen har sådan stor roll i ett headset.
     2018-02-13
      b
      bjornafl
      För det tillfälliga priset på ca 500NOK är dessa hörlurar först och främst oerhört bra att bära. Jag läste recensioner som du kunde glömma att de trodde att det var BS, men det finns faktiskt lite sanning i det. Omgivningen är ganska platt, 95% av alla headsets är simulerade surround och med dessa är icke-usb-inställningar av surround blir tråkigt. Jag har bara tappat om surrounden allt tillsammans och gick till vanlig stereo i spel. Mikrofonen är smart "dold", men jag tror inte att jag skulle ha på sig mikrofonen uttagen i allmänhet, det här är strikt för spel för mig. Mikrofonen är OK, ser lite plasticy men trots allt är dessa ingångsnivåerna Arctis-produkter. De levereras med en 3,5-jack jack och en förlängning som är för mikrofon och ljud separat för datorer. Totalt är ledningen upp till 2m lång. De plugger jag headset med det som verkar vara en proprietär plug, vilket betyder att du är skruvad om den snor börjar få en skarp förbindelse, men det har inte varit ett problem för mig i alla headset ändå i alla åldrar. Ljud: Ljudet är bra för prisklassen, verkar som standard domineras av bas om inte min inställning inte är korrekt inställd. Jag misstänker att de är inställda för barnen och deras popmusik. Jag verkar sakna mittintervall och diskant ganska ofta de första veckorna av att använda dem.

      Google

      Sida 1