Google Home

Google Home

  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Klockradio med alarm, Stöd för internetradio, Display, Minneskortsläsare, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon, Dockningsstation för mobil/iPod
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Home

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(34 omdömen)
5
(14)4
(13)3
(6)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
en månad sedan
Efter en veckas testande så är jag nöjd. Den uppfattar rösten bra, även från längre avstånd (testat o stått i ett annat rum utan problem) Ljudet är helt ok för priset, även till musik (betalade 599:-) Klart bättre ljud än ur home samt nest mini. Används i hallen till poddar och musik.
3 månader sedan
Bra ljud om den står rätt placerad (gärna ganska högt). Väldigt användbar för att t.ex. röststyra Philips Hue, läsa nyheter, spela från Spotify (men med engelska titlar bör du säga "Hi Google, Play xx", annars förstår den inte låttiteln). Om man dubblar eller tredubblar priset så får man såklart bättre ljud, men för 700 kr är detta ett kap om du t.ex. behöver en enkel kökshögtalare.
4 månader sedan
Helt OK, men med en del problem. Har både Mini och Home. Känns mer som att man får testa en beta-produkt. Ibland (någon gång i veckan) börjar den babbla från ingenstans om något HELT random. Nej, det beror inte på att den snappat upp något vi sagt, oftast händer det när det är helt tyst. Går inte heller att be den spela en podcast. Det fixar den inte än i Sverige tydligen. Används mest för att spela musik i badrummet vilket den klarar av, men med ett ganska burkigt/instängt ljud.
10 månader sedan
*Redigerades 7 månader sedan
Ljudet är inte direkt hifi - placera den i ett hörn och basen tar över totalt, placera den lite längre ut och den låter bättre i min mening. Fungerar helt ok, även tillsammans med en mini lite längre bort men jag hade förväntat mig mer kontrollerad bas av denna, även om den är väldigt liten. Provade vid något tillfälle att dra ner basen på EQ till 0 och det lät inte helt tokigt, kanske mer likt min andra mini. Det märkligaste dock: jag kör denna väldigt nära en mini, och det är "någonting" med ljudet som ibland ändras på någon av högtalarna som är väldigt läskigt om man råkar stå precis mellan högtalarna, det låter som att ljuder nästan glider mot någon av högtalarna eller liknande. Har ingen aning om vad detta beror på men har några teorier: 1) Automatisk rumskorrigering, i någon form. Inte så troligt dock, då borde det har marknadsförts... 2) Byta av kvalite på strömmen från spotify? Inte heller troligt då 5Ghz wifi borde köra maximal kvalitet hela tiden.... 3) Dynamisk EQ eller liknande, typ att den ändrar tonen beroende på detekterad musik. 4) Något som faktiskt förändrar fördröjning, dynamisk storlek på nätverksbuffring? Låter vansinnigt då den har inställningar för fördröjningar vilket skulle förstöra allt sådant Edit: Flyttade min Home mini till tvättstugan, så har inte "stereoproblemet" längre och nu känns högtalaren betydligt mer kompetent. Fortfarande inte i närheten av vad HK Citation One presterade vid en snabblyssning på elgiganten, men inte så himla dålig ändå. Ger den nog 4.5 stjärnor.
8 månader sedan
*Redigerades 7 månader sedan
Förstår inte alltid vad man säger, men fungerar oftast som den ska. Lite dålig info på exakt vad man kan göra med den, för att "automatisera ditt hem" går då verkligen inte än (med den här, men vissa appar har några automationsfunktioner). Dvs. saker som "lås mitt hem klockan 22" eller "tänd lamporna när jag kommer in i rummet" (ja, vet att det behövs en sensor). Smart hem-grejen är helt enkelt fortfarande väldigt ung, och fipplig, känns det som. Du *måste* vara datornörd eller teknikintresserad för att få det att funka bra. Men här är ett par saker som fungerar och är användbara (personlig uppfattning): Be den slå på/av lampor och smarta kontakter (finns händiga elkontakter för ~100kr!) Sätta timers och alarm Fråga om datum, tid och utomhustemperatur (samt väder, men titta ut för fönstret bara) "Nyheter" så spelar den upp nyheter från radiokällor, t.ex. Ekot, Vetenskapsradion och även lokala kanaler á "P4 Stockholm", med ljud från radiokällan då, inte datorrösten. "Spela musik" så spelar den slumpmässig musik från Youtube (du måste betala för Youtube Music för att kunna välja) "Prata med Sveriges radio" så kan du slå på radion genom den, t.ex. P1-P4, samt lite annat jox jag aldrig testat. Den kan även spela lugnande ljud från t.ex. regn, åskstorm, skog eller hav. Bara fått det att fungera när jag frågar på Engelska dock.
2 år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Okej, tyvärr inte 360 ljud som man kan tänka med tanke på design. Då är nest mini bättre val.
ett år sedan
Köp den!
ett år sedan
Haft ca 18 månader. * Högtalaren är som folk skriver - inte så imponerande. Basen tar över och diskanten känns renare och starkare på mini-enheterna. * Mikrofon - funkar kanske lite bättre än på mini-enheterna. De fysiska kvaliteterna är inte det viktigaste. Så fort som du kör musik (ok, google, spela musik) och den spelar vad du typ önskar så är det rätt magiskt. Det är lätt att bli investerad i google assistant-plattformen. Lampor, tv och annat som kan styras via rösten. Om jag pratar hyfsat tydligt så funkar det typ 90-95% av gångerna med enklare kommandon. Men nu och då så fattar plattformen inget, trots att det funkade igår. Så en del barnsjukdomar finns fortfarande.
ett år sedan
Nä fick bli att returnera denna. Sämre ljud än minin i det rummet jag hade den i (badrummet vid handfatet). Betydligt sämre spridning av ljudet, lät som man lagt ett lock på den samtidigt som det är alldeles för bumling bas.
ett år sedan
Saknar några funktioner som inte borde vara så svåra att implementera men väldigt nöjd ändå.
Sida 1