Google Home

 Lägg i lista  Jämför
Google Home är en smart högtalare som använder Google Assistant. Högtalaren har inbyggd mikrofon så att du kan ge assistenten kommandon och flera Google Home kan kopplas ihop med andra Home-produkter inom samma nätverk. Google Home har svenskt språkstöd från den 24 oktober 2018. Tänk på att importerade exemplar kan sakna svensk nätadapter. Kolla noga att det medföljer rätt i köpet. Stäng
Google Home är en smart högtalare som använder Google Assistant. Högtalaren har inbyggd mikrofon så att du kan ge assistenten kommandon och flera Google Home kan kopplas ihop med ... Läs mer
Jämför pris på alla Google Mobilhögtalare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra produkt mot pris och funktion.

  Speciellt bra känns GH eftersom den ännu inte är anpassad för svenska marknaden. Vi talar engelska till den och har namngett kopplade enheter med engelska namn för att kunna få GH att fungera.

  Jobbar med IFTTT och chromecast audio, samt ett gäng 433MHz-enheter för att slå på och av enheter, t ex lampor.
  Allt fungerar bra.

  GH är duktig på att förstå vad man säger, även om man är ett gäng meter ifrån, och faktiskt, även om musiken från enheten är relativt hög förstår den närmna säger "Hey Google" eller "OK Google".

  Vi är nöjda, men när Google kopplar svenska språket till den och lägger till funktioner för svenska marknaden, då ger jag högre betyg.

  Speciellt knepigt är det när man ska berätta om att den ska spela Per Gessle på spotify (och liknande namn). Då gäller det att engelsktala de svenska namnen.

  Överaskande nog berättar GH snällt om väder i vår stad, så även om GH inte stöds i vårt land, är det grundläggande redan klart att använda.

  Ser fram emot att importera både Google Home Max och lilla spännande Mini.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har fortfarande en bit kvar för att möta Echo, men är riktigt kompetent.
  De flesta hemautomations-system kan användas genom att man emulerar Philips Hue mha HA-Bridge.

  Till skillnad mot Amazon Echo så är inte app-en (android) regions-låst och kan därmed enkelt laddas hem.
 • Alla omdömen

 • Bra
  1 dag sedan
  Äntligen kan den svenska, nu måste man lära sig att prata med den på rätt sätt bara, för den fattar inte så mycket annars.
 • Utmärkt
  1 dag sedan
  Smidig och integreras med ett mycket stort antal andra produkter och tjänster. Rekommenderas för enklare hemautomation och har ersatt Sonos för min del.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Makalöst bra för liten peng.

  Betydligt mycket smartare än övriga assistenter. Att den nu även har stöd för svenska blir extra plus. När man använder denna inser man att röststyrning är framtiden. Just nu används den hemma för musik och hålla ordning på vardagen med kalenderbokningar etc.

  Hemautomationen är fantastisk men tyvärr har jag för lite uppkopplade saker så det blir bara delar av belysningen som styrs just nu. Ser fram emot att mer tjänster kommer som redan finns i USA så att man kan låta den beställa hämtmat och köpa biljetter etc.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Kör Sonos och Telldus, funkar strålande!
  Överträffar mina förväntningar.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpt lättare begagnad för under 1000-lappen (US-version) då jag ville undersöka vad/om/hur jag skulle använda denna pryl, och för att den bara snackade och förstod engelska.

  Nöjd med det jag testat, såsom ändra volym på teven, casta till den, köra Spotify på den, använda dom timer, etc.

  Sedan 13 oktober 2018 klarar den svenska, så då blir det lättare för ungarna här hemma. Har även beställt en till (refurbished US-version för 1200:-) att köra i köket.

  Dessa kommer nog delvis få ersätta mina Philips Spotify-högtalare!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Smart delen funkar bra, den förstår min något brutna engelska alldeles utmärkt. Omfånget av frågor den förstår är stort och känns naturligt och bra.

  Mikrofonen hör inte alltid över t ex musik eller pratradio men fungerar generellt rätt bra.

  Styrning av Spotify är klockren! Vilket för oss över på ljudet... aj, aj, aj vad illa den låter. Hade nästan inga förväntningar alls men blev ändå besviken. Min iPhone av plusmodell låter nästan bättre.
  Så denna åker in i sovrummet och en Max är beställd till köket istället.

  EDIT// Gör ett avdrag för att den inte klarar av gapless play med Spotify. Mycket underligt, det borde ni väl klara av Google?
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Grym! Känns som att den slår Alexa på fingrarna ur alla aspekter, speciellt om man har ett gäng med cc/cca hemma. Enda nackdelen är micken där alexan är bättre på att uppfatta kommandon på mycket längre avstånd.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Vi använder den till radio, kökstimer, väderprognos och nyheter. Och så klart lite kul saker som att be den berätta något roligt, eller att visa de senaste semesterbilderna på tvn.
  Klart snygg design, vilket gör den till en prydnad i köket. Till och med sladden är snyggt designad.
  Ljudet är helt ok, basen är överdriven vilket gör ljudet något oklart. Tyvärr blir det inte bättre av att sänka basen via appen.

  Väldigt smidigt att kunna säga till den "Hey google, play radio NRJ". Röststyrningen fungerar faktisk ofta bra, men inte perfekt. För mig missar den "hey google" ca 1 av 8 gånger, för andra i familjen funkar det perfekt, eller nästan inte alls. Kanske bra att testa hur google vänlig röst du har med en telefon innan köp. Svenska klarar den ännu inte, så glöm att be den spela "lugna favoriter", detta går lyckligtvis att lösa via shortcuts.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Bara haft den sedan jul men måste säga att jag gillar Google Home.
  Imponerande hur väl hon hör och förstår vad man vill. Hon tillåter att man för en "dialog" med följdfrågor baserat på vad man innan pratat om. Detta är något som Alexa inte alls är bra på.

  Klockren integration mot Chromecast, och Google Photo som funkar fläckfritt.
  Även om ljudet inte är bra så duger den till att spela lite bakgrundsmusik i ett rum som inte är så stort.

  Som andra nämner så är utmaningen att låta henne styra hemmet om man inte döpt saker på engelska och att be henne spela svenska låtar från svenska artister är något utmanade att få till.

  Återstår att se hur långsiktig hon blir i familjekonstellationen.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har nu kört min sen i somras. Praktiskt att ha google till hands för hela familjen. Tillkommer mer och mer funktioner men det går lite långsamt (kom igen google).

  Min är lite lomhörd. Ibland får man ropa Ok Google både 3 och 4 gånger innan den svarar. Känner sig heldum när man till slut höjjer rösten och skriker på en vit cylinder i vardagsrummet :)

  Pros: Integrationen med Hue, spotify, Yeelight mm. Funkar med IFTT för fler roliga funktioner.

  Cons: Lomhörd som f-n vid vissa tillfällen. Ser inget mönster.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Inget annat än nöjd med min Google Home, ganska mycket ljud ifrån en så liten högtalare och röststyrningen fungerar toppen på engelska även om den från mig ibland är lite knagglig.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har sedan den lanserades önskat mig en Google Home högtalare. Sedan Google Assistant släpptes har jag haft för vana att röststyra min telefon, i perioder mer eller mindre. Det som begränsade var oftast att telefonen måste låsas upp för att aktivera mer avancerade funktioner.
  Väldigt (VÄLDIGT) lätt att komma igång med. Inställningarna förklarar sig själv. Gillar att man kan sätta automatisk musikuppspelning till specifika eller grupperade högtalare.
  Den förstår mycket, och att alla i hushållet kan använda den är ett stort plus.
  Imponerande hur fort vi vänjer oss med att "prata med köket". Ser inköpet som ett första steg mot hemautomatisering och smartfunktioner och lär bygga ut det nu när vi testat hur väl det fungerar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  En super bra högtalare med go audio. Rekommenderas varmt