JBL E55 BT

JBL E55 BT

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 72 i Hörlurar
Jämför pris på alla JBL Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL E55 BT

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-24
  K
  KarlssonJoakim(1 omdöme)
  Bra ljud. Faktiskt farligt högt. Bluetoothen från min lap-top nådde lurarna i hela lägenheten (drygt 70 kvm och en betongvägg i mitten). Den växlade snabbt från ett mobilsamtal till musik från lap-topen. Sitter lite hårt runt öronen (har stort huvud) men irriterar inte själva öronen då dom når runt. Annars bra passform. Köpt för 777 kr på AudioVideo på Stabbetorget, Björkekärr, Göteborg på Black Friday 2018-11-23 (lägsta pris på prisjakt var 789 kr).
  2018-05-29
   BunnyWailer(10 omdömen)
   Haft dom snart ett år. Sitter lite hårt på ett stort huvud. Men dom ser fortfarande ut som nya, och funkar perfekt till Apple TV4. Kopplar upp sig automatiskt. Det gjorde inte mina tidigare Sony XB950BT, som även sprack. Dessa är riktigt bra kvalité. Lite för lite bas, men till TV är dom perfekta. Laddar varannan dag. Snygg orange sladd att ladda med. Fick dom i utbyte från tidigare nämnda Sony, tack Webhallen!
   2018-05-03
    d
    donfuego(4 omdömen)
    Testat i 1 timma med olika sorters musik. Ljud: acceptabelt men inte mer än så Byggkvalitet: plastig, billig Komfort: acceptabel Pris: Det finns bättre lurar för det här priset. Kommer därför returnera.
    2018-01-11
     andersemanuel(31 omdömen)
     Jag köpte dessa på black friday på elgiganten för 799kr som julklapp till min 15 åriga dotter. Hon har lånat mina BOSE QC35 innan hela tiden och dessa är hennes referens.. På tester har de fått bra betyg men de är enkla i materialen och kuddarna sluter inte riktigt tätt skönt runt hennes huvud och öron. Ljudet är dock bra När hon upprepade gånger tappade kontakten till sin macbook utan någon tydlig anledning så blev det ångerköp på dem. 60 dagar förlängt över jul som tur är. Pioneer SE-MS7BT-K blev det istället. En mycket skönare lur med riktig lyxkänsla för i stort sett samma pris tycker jag.
     2017-08-09
      B
      Bollplanka(3 omdömen)
      Helt ok lurar för priset. Har spelat ca 10h med lurarna nu. Först tyckte jag att det lät skräp men kanske behövdes det några timmars inspelning. Det jag är lite tveksam till nu är att diskant och mellanregister kanske lite skränigt på högre volymer. Men overall en helt ok lur om man inte vill lägga flera tusen kronor. Visst hade mina förra Klipsch lurar bättre ljud i mitt tycke men de kostade också 2000:- mer.
      Sida 1