Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast Ultra

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(40 omdömen)
5
(24)4
(6)3
(4)2
(3)1
(3)
Sorterat efter datum
4 månader sedan
Vi köpte en ny tv i julas med 4K Ultra HD o vår gamla Chromecast (1:a generationen) som krånglat lite även med den gamla tv:n krånglade nu ännu mer med den nya tv:n o laggade ofta o bilderna blev av o till väldigt pixliga. Men med Chromecast Ultra - vilken skillnad det helt plöstligt blev. 😲 Har testat dChromecast Ultra lite mer än 1 vecka o inte en enda gång har den laggat o blilderna är klara o krispiga utan minsta pixeltendens. Vilket fantastiskt lyft det blev. Plötsligt kommer den nya tv:n verkligen till sin rätt o det har blivit mycket trevligare att titta på streamad tv nu. 😍
5 månader sedan
Jag har haft den ett tag nu. Klockren produkt! Kan rekommendera den varmt👍
6 månader sedan
Världens bästa uppfinning. Helt underbar produkt!
7 månader sedan
Haft den nu i drygt 1.5 år och under den tiden har den strulat kanske två gånger så att jag behövt starta om den lite snabbt. Stabil funktionalitet i litet paket helt enkelt! Rekommenderar Airflow(~$18.99) för att casta ända upp till Bluray UHD-video utan minsta problem från Windows.
7 månader sedan
Supernöjd! Haft den sen den släpptes, inte krånglat en enda gång.
7 månader sedan
Helt underbar produkt som hade fått full pott om den hade kunnat hantera andra ljudformat än stereo. Kör man med en soundbar är det extremt frustrerande att funktionaliteten saknas, då man saknar en receiver som kan koda om ljudet till surround.
9 månader sedan
En i stort sett perfekt produkt! Har aldrig strulat och ger snabb och klockren streaming.
ett år sedan
*Redigerades 9 månader sedan
Chromecasten fungerade utan problem i ca 2 månader sen fick den för sig att den medföljande strömkabeln inte var original och att det då inte gick att strömma i 4K. Provade att nollställa Chromecasten och göra ett par ominstallationer men det hjälpte inte. Provade att dra ut alla kablar och ha Chromecasten strömlös i 1 vecka. Det hjälpte inte heller. Har hittat flera trådar på Google ang just detta men inga lösningar. Så nu blir det att åka till butiken där jag köpte den och reklamera Chromecasten. 2019-11-06 Reklamerade Chromecast Ultra nummer två idag pga att den hela tiden blev okontaktbar. Flertalet ominstallationer men inget hjälpte. Hårdvarufel verkade vara problemet denna gång oxå. Har aldrig haft problem med Chromecast gen 2 men Ultran verkar vara lite av ett sorgbarn.
ett år sedan
Fungerar jättebra! Bra med ethernet port! Enkelt och smidigt att spela upp film med.
2 år sedan
*Redigerades ett år sedan
Bra produkt med hög kvalité. Fungerar felfritt. En funktion som vi använder flitigt är skärmsläckaren. Riktigt fina bilder och bra variation.
Sida 1