Kategorier
Prisjakt

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

  • Typ: Sittvagn
  • Antal platser: 1
  • Antal hjul: 4 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
1.1 / 5
(8 omdömen)
5
(0)4
(0)3
(1)2
(0)1
(7)
Sorterat efter datum
0ngB4k

4 omdömen

3 månader sedan*
Överprisad skitvagn. Vi har en NXT90F. Inom 6 månader gick lädret på handtaget sönder. Emmaljunga var jobbiga att göra med... Inom ett år slets däcken sönder. Emmaljunga var jobbiga att göra med trots att däcken hade återkallats. Klipsen som håller handtaget på plats i ett visst läge utbytta hela två gånger på vår vagn. Bra säkerhetstest... Tredje gången fick vi klipps med tänder som funkade bättre. Däcken fram är helt vobbliga. Riktigt svårt att fylla på med luft pga urdum konstruktion. Efter tre år med Emmaljunga har vi kommit fram till att vi inte rekommenderar Emmaljunga till någon pga kass kvalité och retarderad kundservice. Emmaljunga bryr sig helt enkelt inte.
*Redigerades 3 månader sedan
j
joel_h

25 omdömen

3 månader sedan
Här kommer endast en recension av själva chassit, då vi har annan sittdel och liggdel på. Chassit är uselt. Låsfunktion till hjulen är konstruerat så att man lätt skadar sina skor vid upplåsning då man måste putta med ovansidan på skon. Handtaget glappar riktigt mycket, särskilt i den första "leden". Jag jämförde med en rullstol som hade samma konstruktion och den hade absolut inget glapp, så visst går det att konstruera bättre. Chassit är också väldigt tungt och svårt att får upp för trottoarkanter och liknande. Enligt min uppfattning behöver byta ut sina testare och tillsätta mer kritiska röster innan lansering. Gör om gör rätt!
A
Anna

4 omdömen

ett år sedan
Tung
t
teqnet

112 omdömen

3 år sedan*
Snygg barnvagn med överprisade tillbehör. Adapter till britax babyskydd, 520 kr. Sänker betyget efterssom teleskophandtagen är en dålig konstruktion som går sönder. Sänker till en etta efterssom handtaget tappar sin läderlook och att det inte täcks av garantin. Det är riktigt billig kvalitet på läderlookeshandtagen...
*Redigerades ett år sedan
K
KRISTER MÄLER

1 omdöme

ett år sedan
Hittils efter 2år har jag inte hittat en bra sak på vagnen. Broms: funktion pinne i hjulet så man har tur i fall hjulet är i rätt läge för att man ska kunna stampa i bromsen. Sittdel, typ utan sufflet och dessutom för liten när barnet är mer än 1år. Sufflet borde ge solskydd för barnet, inte bara vara i vägen för huvudet. Teleskophandtag helt opålitliga och farliga Styrning, helt omöjlig med en hand. Hela vagnen har fel tyngdpunkt. Vilken även märks vid trottoarkanten. Illavarslande när de säljer ett tillbehör för att klara av att få upp framhjulen. Knäled, glappar ca 5cm i handtag när man drar upp för kant/trappa Det absolut värsta är hur trång och liten sittdelen är.
O
Oberg

29 omdömen

2 år sedan
Skitdålig konstruktion med teleskåpshandtagen. De slits ut och man blir förbannad.
s
spennis

37 omdömen

2 år sedan*
Har haft denna (NXT90F, samma vagn fast med större sittdel) i 1,5 år nu och vi är besvikna över att en vagn i denna prisklass har sådana brister. Positivt: - Rymlig - Fullt liggläge - Rullar bra - Lättmanövrerad - Flera bra finesser Negativt: - Felkonstruerad låsfunktion som ska hålla fast armarna till handtaget. Armarna åker in när man kör emot något eller uppför och hela vagnen blir vind. Emmaljunga vet uppenbarligen om detta, för när vi klagade till butiken fick vi nya låsclips som skulle lösa problemet. En klåparlösning som inte fungerade särskilt väl. - Klumpig att fälla ihop, kräver styrka och längd. Likaså att lyfta av sittdelen. Knapparna för att lossa sitt- och liggdelen är också onödigt tröga. - Dåligt lämpad för annat än stadskörning - Däcken är inte punkteringsskyddade, slangarna håller dålig kvalitet, ventilerna är svåra att komma åt och fälgarna är i plast. Vi har haft punka 3 gånger och slangen har smällt en gång när vi pumpade med allmän kompressorpump. Då blev också fälgen helt vind. - Sufletten är för kort i fullt liggläge (iaf på NXT90F)
*Redigerades 2 år sedan
ett år sedan
Mycket dålig kvalitet. Låset på det teleskopiska handtaget slits snabbt av och den ena sidan håller inte, vilket ger upp snabbt med viss motstånd. Vagnarna ser snygga ut, men enligt min mening finns det också designfel. Ryggen är för kort och barnet fastnat i taket efter 18 månader. Du måste då köpa ett tillägg som kan anslutas, men det ger knappast mer längd. Slutligen måste jag köpa en ny vagn till vår 2-åriga dotter. Har aldrig köpt en barnvagn tidigare och inte orienterat mig på denna marknad, men med den lilla erfarenheten (ett barn - en vagn) kan jag säkert säga KÖP INTE NXT90 et al. från Emmaljunga !. De påstår sig ha många decennier av erfarenhet i ryggen, men att de lyckas utforma en sådan make-up som (när jag köpte) kostar över 12 000 NOK är helt obegripligt för mig. Undvik Emmaljunga, köp något annat, jag litar inte på dem.

Google