Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

 • Typ: Sittvagn
 • Antal platser: 1
 • Antal hjul: 4 st
Rank 115 i Barnvagnar
Jämför pris på alla Emmaljunga Barnvagnar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ: Sittvagn
 • Antal platser: 1
 • Antal hjul: 4 st

1.4 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2017-11-26
Redigerades 2019-07-07
  t
  teqnet(92 omdömen)
  Snygg barnvagn med överprisade tillbehör. Adapter till britax babyskydd, 520 kr. Sänker betyget efterssom teleskophandtagen är en dålig konstruktion som går sönder. Sänker till en etta efterssom handtaget tappar sin läderlook och att det inte täcks av garantin. Det är riktigt billig kvalitet på läderlookeshandtagen...
  2019-06-06
   K
   KRISTER MÄLER(1 omdöme)
   Hittils efter 2år har jag inte hittat en bra sak på vagnen. Broms: funktion pinne i hjulet så man har tur i fall hjulet är i rätt läge för att man ska kunna stampa i bromsen. Sittdel, typ utan sufflet och dessutom för liten när barnet är mer än 1år. Sufflet borde ge solskydd för barnet, inte bara vara i vägen för huvudet. Teleskophandtag helt opålitliga och farliga Styrning, helt omöjlig med en hand. Hela vagnen har fel tyngdpunkt. Vilken även märks vid trottoarkanten. Illavarslande när de säljer ett tillbehör för att klara av att få upp framhjulen. Knäled, glappar ca 5cm i handtag när man drar upp för kant/trappa Det absolut värsta är hur trång och liten sittdelen är.
   2018-08-02
    O
    Oberg(26 omdömen)
    Skitdålig konstruktion med teleskåpshandtagen. De slits ut och man blir förbannad.
    2018-07-28
     s
     spennis(36 omdömen)
     Har haft denna (NXT90F, samma vagn fast med större sittdel) i 1,5 år nu och vi är besvikna över att en vagn i denna prisklass har sådana brister. Positivt: - Rymlig - Fullt liggläge - Rullar bra - Lättmanövrerad - Flera bra finesser Negativt: - Felkonstruerad låsfunktion som ska hålla fast armarna till handtaget. Armarna åker in när man kör emot något eller uppför och hela vagnen blir vind. Emmaljunga vet uppenbarligen om detta, för när vi klagade till butiken fick vi nya låsclips som skulle lösa problemet. En klåparlösning som inte fungerade särskilt väl. - Klumpig att fälla ihop, kräver styrka och längd. Likaså att lyfta av sittdelen. Knapparna för att lossa sitt- och liggdelen är också onödigt tröga. - Dåligt lämpad för annat än stadskörning - Däcken är inte punkteringsskyddade, slangarna håller dålig kvalitet, ventilerna är svåra att komma åt och fälgarna är i plast. Vi har haft punka 3 gånger och slangen har smällt en gång när vi pumpade med allmän kompressorpump. Då blev också fälgen helt vind. - Sufletten är för kort i fullt liggläge (iaf på NXT90F)