Kategorier
Prisjakt

Moccamaster HBG741 AO

Moccamaster HBG741 AO

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 10
  • Funktioner: Droppstopp, Automatisk avstängning
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Moccamaster HBG741 AO

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
dadknowsbest

3 omdömen

16 dagar sedan
Jämför Moccamastern med en Siemens bryggare vi haft 16 år innan. Bryggning snabbhet,arom samt värme är likvärdiga Siemens och Moccamaster. -Moccamaster är dyr jämfört med prestanda. -Moccamaster är inte lika användarvänlig p.g.a många lösa delar(filter hållarlock,filter hållare,lock till kanna) jämfört med Siemens som praktiskt integrerat dessa delar för att fällas in/ut men samtidigt även smidigt går att ta bort. -handaget till Moccamaster kannan sprack efter några års varsam användning(glaskannan hel). Täcks ej av garantin :( -Moccamaster filterhållar drop stop inte lika bra som Siemens bryggaren då det ofta droppar när man tar kannan efter avslutad bryggning.
l
linneakleen

86 omdömen

2 år sedan*
Uppdatering: Tydligen är där en timer inbyggd. Det missade jag helt. -------- Är supernöjd med denna kaffebryggaren! Gillar att man kan ta bort kannan och ha kvar "filterhållaren" så att den inte sitter direkt ovanpå kannan. Hade inte varit fel med en timer i bryggaren men har den inkoppla ti ett uttag med timer vilket gör att jag inte behöver kommer ihåg att stänga av bryggaren. Enkelt att diska alla lösa delar i maskin och rengöra bryggaren.
*Redigerades 6 månader sedan
s
stalstalle

15 omdömen

6 månader sedan
Toppen bryggare!
kroxmu
kroxmu

24 omdömen

3 år sedan*
Efter att ha druckit kaffe från de billigare bryggarna hela livet slog jag till och köpte en MoccaMaster - och det var skillnad. Varmt och gott kaffe. Att även få 10 års garanti innebär att denna kommer hänga med länge. Notera att skopan som medföljer är för 2 koppar. Jag rekommenderar denna bryggare. Välj den med drop-stopp funnktionen (tips)
*Redigerades 3 år sedan