Bose SoundSport Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.97)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köptes för 1.290 SEK under kompletts rea. Helt underbara lurar hittils iallafall, väldigt sköna o kan ha på dom väldigt länge. La telefonen i köket och kunde gå ner till källaren(?!) De va runt 15 m o två väggar mellan. Dom sticker ut en del vilket kan var väldigt negativt estetisk men och i funktion. Kunde inte ha mössa utan att de tryckte på öronen. Fick skippa mössan på dagens löppass, gjorde inte jättemycket dock. Hur lätt somhelst att koppla (iPhone) och snabb setup. Laddar snabbt och ganska bra batteri tid ~6 timmar man kan få lite mer kanske 30-45 min till beror på hur högt du har.

  Slutligen: Skulla jag ha köpt dom för 1890 SEK? Nej då hade jag nog kollat på billigare modeller, men för 1290 SEK kunde inte jag motstå. Håll koll för kampanjer

  UPPDATERING: Har använt dom dagligen i snart en månad. Ljudet är bra men ibland är dom väldigt konstiga. I veckan kunde jag inte ansluta utan fick resetta den. Ibland när jag startar den hackar den och då måste jag starta om den. Kan tillägga att jag har sprungit mycket med dom även när de östegnade ute och se funkar hur bra som helst. Tar bort någon stjärna. Annars funkar allting bra

  Uppdatering 2: Använt dom dagligen sen mars. Allting funkar bra på dem. Färgen på utsidan har gått av på vissa ställen, knappen har lossnat lite, och em plupp vid sladden har lossnat. Allting funkar prefekt dock.

  Uppdatering 3: Nu när dom är nere på 1490 sek skulle jag säga att dom är helt värda det. Somsagt använt dom 4-5 timmar om dan sen mars. Inga funktions fel alls. Gör en ny uppdatering vid 1 års jubileum.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har prövat en hel del olika små hörlurar genom åren efter att de börjat glappa. Tog därför beslutet att lägga ut mer pengar och köpa ett par schyssta trådlösa istället denna gång.

  Använder dessa nästan dagligen på jobbet och lyssnar på musik. Kan bara säga att ljudet är något det bästa jag någonsin upplevt i ett par små hörlurar. De är såpass bra att jag använder dem till TV:n. De släpper in ljud från omgivningen vid låg volym vilket är bra i mitt fall när jag jobbar.
  Batteritiden är helt acceptabel i mitt tycke med tanken på ljudkvalitén och storleken på lurarna. För jag kan nämligen lyssna på musik i nästan 7 timmar sträck tills batteriet dör.

  Anslutningen fungerar väldigt bra och räckvidden är förvånande lång. Har prövat med en vägg mellan anslutningen och det går bra. Har dock haft vid ett par tillfällen fått störningar i musiken när telefonen ligger i bakfickan och jag gör troligtvis en speciell rörelse så att förbindelsen störs. Har inte lyckats listat ut hur och varför ännu.

  De är behagliga och sitter fast väldigt bra i örat. Att ansluta dem till mobil/platta gick snabbt och lätt. Kunde använda dem med en gång utan problem eller krångel.

  Jag måste tyvärr klaga på klädklämmaren som medföljer då denna lossnar lätt från sladden. Jag har redan förlorat den efter två månaders användning. Den behövs om man bara ska ha ena luren i örat. Har kontaktat Bose för att se om jag kan köpa någon nya någonstans (är just nu inte beställningsbar från deras hemsida). Kan återkomma senare hur det gick.

  Jag blev lite förvånad vid uppackningen att ingen nätadapter medföljde, bara en usb sladd. Men det är förmodligen bra. Man slipper ha en massa adaptrar liggandes och eluttag för usb börjar bli allt vanligare. Är hursomhelst nöjd med de tillbehören som medföljde: väska, tre olika storlekar av snäckorna och usb kabel.

  Bra
  - Extremt bra ljud
  - Sitter bekvämt
  - Lätta att använda
  - Flerfunktionsknappen

  Dåligt
  - Klädklämmaren lossnar från sladd
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Quick pairing and very fast to connect when waking from standby. Voice over that tells you who is ringing and which device you are paired with. Battery life is fine but you will be in the habit of charging it at least every two days based on heavy use.

  Great sound if you get a good tight fit. Sits well around neck with no cable noise. Remote control a little stiff but overall very good durable build

  Recommended!
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Har haft dessa lurar i ca 3 månader nu och har använt de nästan varje dag på jobbet.
  Lurarna är väldigt dåligt byggda och har redan börjat falla isär, gummit har där on-knappen sitter börjat lossna och locket för laddningsporten har blivit helt missformad och passar inte ens i porten längre.

  Lurarna har börjat stänga av sig själva när som helst och går sedan inte att starta igen.
  Detta är tydligen ett ganska vanligt problem.

  Ljudet är bra men lurarna är ganska stora och klumpiga. Dessa lurar är inte byggda för att hålla länge.

  Rekommenderas inte.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Valde mellan Bose Soundsport Wireless 1499:- och Jaybird X3 1149:- , var något skeptisk till de sistnämnda då jag först tänkte att de inte skulle kunna vara bättre än Bose i vanlig ordning.

  Baraför att tillägga så är jag absolut ingen expert i ämnet utan en helt vanlig lekman som brukar vilja köpa bra grejer utan att behöva nörda ner mig i ämnet alldeles för mycket.

  Jag testade iaf bägge på min Iphone X.

  Soundsporten var helt okej ljud i men absolut inget tryck i dem jämfört med Jaybird x3. Högsta volym på Bose:n var väldigt mesig och cirka 60% av vad Jaybirdsen spelade. (Vet inte om jag gjort något fel men fick dem inte att spela högre.) Annars hade jag kanske behållt dem för de har ett klart och fint ljud men saknade basen och ”trycket” som Jaybirdsen klarade att leverera bättre. Bägge satt bra i öronen men Bose lurarna var väl överdimensionerade mot vad de klarade av att spela. Jaybirdsen sitter lika fint om inte bättre men känns väldigt mycket lättare och smidigare utan tändsticksasken som sitter utanför öronen på Bose lurarna.

  Det enda som jag märkte som var lite sämre på Jabird x3 var en liten tendens till bakgrunds sus vid lägre volym som inte fanns på Bose lurarna.

  Av någon konstig anledning så ville jag ändå att Bose lurarna skulle vara bättre än Jaybird x3. Så att jag kunde stoltsera med ett par grymma Bose lurar som spelar sjukt bra men fick absolut inte den känslan och valde att lämna tillbaka dem då det var helt omotiverat att behålla dem för Jaybirdsen spelade väldigt mkt bättre.

  Kort och gott! Söker ni ett par trådlösa sportlurar och väljer mellan dessa två.

  Köp Jaybird x3 som är helt klart bättre enligt mig ! :)
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Köpte men lämnade tillbaks.

  Ljudet var väldigt bra men de satt inge bra alls i mina öron.
  Passformen i kombination med att en stor del av tyngdpunkten sitter utanför örat gjorde att det inte krävdes stora rörelser för att de skulle flytta sig så pass att ljudet blev lidande. Ännu större rörelser och de trillade ur helt, att träna med dem var inte att tänka på.

  Köpte ett par Jaybird X3 istället som funkade bättre för mig.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Kan absolut rekommendera dessa hörlurar om du söker trådlösa lurar med bra ljud. Men trots att märket är Bose kommer den inte utan problem. Ljudet är väldigt bra, men jag anser inte att den ljudet är exceptionellt på något vis. Det är ett ljud som ligger helt i klass med den prislapp man betalat. (1490:-)

  Det finns tre negativa saker om dessa lurar vilket gör att det sänker helhetsintrycket. Varav ett problem är ganska stort med tanke på att produkten är just "trådlös".

  - Instabil bluetooth, eller snarare känslig. Den kopplar ihop med telefonen hur smidigt som helst. Inga problem där. Men när man väl lyssnar och är ute och går med vinterkläder, och med huva, så skrapar ljudet nästan så fort man vrider huvudet. Ungefär som att Bluetooth inte orkar tränga igenom vinterjackan. Fungerar bättre om man försöker sätta telefonen i någon bröstficka, så att den kommer närmare. Själv har jag telefonen i vänster byxficka, och mottagaren sitter på höger öra (vilket inte går att ändra). Men känns ändå dåligt att en sådan pass dyr produkt ska ha problem med vinterkläder. Kan tänka mig att lurarna fungerar mer felfritt under sommaren när man är lite mer lättklädd utomhus. Men ändå ett stort minus för en sådan dyr produkt.
  *Uppdatering* Har efter jag skrev recensionen gjort ytterligare en uppdateringen där problemet minskat något, den är inte lika känslig längre, men problemet finns där, och man irriterar sig faktiskt på det ganska mycket ibland. Till och med till den grad att jag nog hade valt andra lurar om jag fortfarande haft möjlighet att byta.

  - Dålig sladd som fastnar i allt möjligt. Främsta anledning till att jag ville ha trådlösa lurar var ju för att slippa en sladd som fastnade i kragen på jackor etc. Med dessa slipper man ju en sladd till telefonen, men det är ändå en sladd mellan lurarna. Var faktiskt svårt att bestämma sig om man skulle skaffa dessa lurar eller köpa äkta trådlösa lurar helt utan sladd. Att jag till sist valde dessa berodde på att de fått bättre recensioner för ljudet, samt att jag fick en känsla att man lätt kommer tappa bort en hörlur utifall det inte sitter någon sladd mellan dom. Dessa hade också fungerat bra om sladden hade varit i ett bättre material, tygbeklädd eller något. Verkligen avskyr plastmaterialet som fastnar i kragen hela tiden. För även om de är trådlösa känns de inte lika trådlösa längre om de fastnar när man vrider på huvudet. Fast detta är ju precis som det tidigare, ett problem som främst är ett problem med mycket kläder på vintern.
  *Uppdatering* Har även upptäckt ännu en "designmiss". Och det är just att lurar sticker ut ur öronen ganska mycket. Många har påpekat tidigare att det ser ganska fult ut, och jag kan väl inte göra annat än att hålla med om. Men vad värre är, så påverkar dessa utstickande lurar problem när man har huva. Har tidigare skrivit om problemen med instabil bluetooth, men även designen är ett problem när man vrider huvudet. Eftersom den fastnar i huvan när man vrider huvudet kan det innebära att den ramlar ur örat. Är du en person som ofta använder lurar på vintern kan jag tyvärr inte rekommendera dessa lurar alls.

  - Ingen EQ på appen. Bose har ju skapat en egen app för att sköta ljudet till lurarna. Det fungerar dock utan appen, så jag har inte riktigt listat ut vad appen är till för. Hade man däremot kunnat reglera diskant och bas via appen hade det varit ett annat läge. Men för stunden kan man inte ställa om något alls till lurarna.

  Förutom dessa tre punkter kan jag rekommendera lurarna. De sitter väldigt bra i öronen, och det känns som att man kan använda dom längre än vanliga in-ear lurar, eftersom de känns lätta, de ramlar inte ur i första taget heller.

  Batteritiden är väl kanske lite sämre än några av konkurrenterna, fast ändå så marginell skillnad att det inte ska vara något avgörande inför köp tycker jag. De sex timmar den lovar stämmer bra, och det duger bra för egen del. Sällan man lyssnar mer än sex timmar i sträck ändå. För egen del ungefär någon timme om dagen, och då behöver man ladda en gång i veckan. Vilket inte är så betungande.
 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  - Ful som fan i öronen, ser ut som något från 1990
  - Läcker ljud så omgivningen hörs vad som spelas
  - Stänger ej ute annat ljud utifrån, på gym t.ex. hör du allt omkring dig
  - Endast ok batteritid
  - Vingarna i ögonen är för lösa, fyller knappt någon funktion

  + Sitter bra trots sin klumpighet
  + Ljudkvalite 8/10, önskar mer bas
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Bästa trådlösa lurarna jag haft, använder dem dagligen och framför allt på gymmet (y)
  Hade PowerBeats tidigare, men fick skicka tillbaka flertalet par då de inte alls var svettåliga som de skulle vara. Men bytte till dessa och de fungerar klockrent, inget jag ångrar =)
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Använde tidigare Sony SBH80 och SBH70. Använde de vid daglig användning (på väg till och från jobbet i kollektivtrafik), på jobbet och när jag tränade/joggade. Den här produkten är i jämförelse med dem, milt sagt, undermålig. Här är kort summering:

  Nackdelar:
  - Vibrerar inte när det ringer.
  - Mikrofonen tar in all ljud från omgivningen. Folk på andra sidan telefonen säger att de inte hör mig så bra pga all ljud runtomkring mig.
  - Tyngden sitter vid örondelen, så om de inte är i örat, finns det risk för att de ramlar av.
  - Klädklämmaren lossnar från sladden.
  - Kostar mer än vad det smakar.

  Fördelar:
  + Riktigt bra ljud för musik.
  + Sitter bra och funkar jättebra för joggning.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag valde dessa efter att tidigare ha haft JBL Reflect mini BT och testat Apple Airpods (som lämnades tillbaks).

  + Fylligt ljud med bra bas, men förvånansvärt liten skillnad mot Apple Airpods trots att de är en bråkdel av storleken av BOSE-lurarna.
  + Sitter i bra trots sin relativa storlek, dock inte lika bra som JBL:en. Men betydligt bättre än Apple Airpods som jag inte kunde använda vid träning.
  + Smidigt att kunna koppla till flera enheter samtidigt
  + Bra med clip att sätta i nacken, det underlättar ganska mycket, ex om man sitter på jobbet och vill ta ut ena luren lite då och då för att säga något/lyssna på någon.
  - Batteritiden är inget att hurra över, räcker en knapp arbetsdag. Köpte deras fodral med inbyggd laddare som gör jobbet men fordralet är ganska stort och man måste pilla lite för att koppla in lurarna. Ljusår ifrån smidigheten i Apple Airpods.
  - Designen är inte så het, ser ut som att det sticker ut en klump från örat. Köpte svarta lurar för att de inte skulle synas lika mycket.

  Sammanfattningsvis gör det jobbet avs. ljudet och funktionaliteten vilket är det viktigaste. Designmässigt och att få in mycket ljud/teknik/funktion på liten yta (alá Apple Ipods) är de inte direkt i framkant..
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Viktigaste för mig, ljud och komfort.
  Aldrig i mitt liv upplevt så här bra ljud! Det låter som en konsert i mina öron! Helt otroligt!
  Komfort 10/10!
  Batteri, önskar såklart mer än 6h men de håller iaf de 6timmar som är utlovade.
  Pris, kostar det så smakar det. Och i detta fall så stämmer det till 100%, vill du ha ett par schyssta hörlurar så ska du inte snåla
  Hittar verkligen inget att klaga på, 10/10!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Helt klart fantastiska.
  Grymt bra ljud och väldigt komfortabla. De låtar minst lika bra som Bose trådade soundsport lurar.
  Kopplar också upp sig väldigt snabbt och har long range. Detta i sig gör hörlurarna väldigt värda då det gör att man slipper frustrationen som kommer med många andra Bluetooth produkter idag.

  De kanske är lite dyrare än andra BT lurar, men värt att notera är att Bose hörlurar sällan går sönder samtidigt som de har en komfortabel passform som väldigt få andra tillverkare lyckats med.

  Enda negativa är att batteritiden kanske inte är den absolut bästa. Håller ungefär 4-5 timmar.

  Sen borde nog caset som man kan använda för att ladda hörlurna ingått vid köp.. Speciellt med tanke på priset.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Frälst.

  Samma fina ljud som Bose lurar med tråd.
  Så smidigt och enkelt med trådlöst. Kommer aldrig gå tillbaka till tråd.
  Kopplar direkt och supersmidigt till telefonen.
  Köpte ett annat märke först för tusenlappen mindre men nej... Åkte och bytte. Har man en gång vant sig med Boselurarnas ljud är det svårt att nöja sig med sämre.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Instämmer med de flesta recensioner, dessa lurar är underbara.

  Tar lite tid att vänja sig att använda proppar (inte använt proppar på många år)
  Köpte dessa för att träna med och de fungerar utmärkt sitter perfekt, aldrig lossnat.

  Bluetooth räckvidden är absurd, på ett väldigt bra sätt, aldrig haft en bluetooth produkt med så bra räckvidd tidigare.

  De som drar ner betyget är den medföljande "clip-on" som man fäster i tröjan/jacka etc. lossnar ofta och kommer försvinna för er tillslut. Men jag använder den aldrig ändå, då lurarna sitter perfekt.

  Köptes för 1890 kr. Värd varenda krona.
  Appen som finns för lurarna är bra också för att följa batteritid, instruktioner m.m.

  Bose har tänkt på allt med dessa.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Valet stod mellan dessa eller Jaybird x3.
  Köpte Bose.
  Väldigt nöjd efter 1 veckas användning.
  Har provat Jaybird som har sjukt bra ljud men efter att jag lyssnat med dessa i en vecka så tycker jag ljudet är bättre i Bose.
  Batteritiden ska vara 6 timmar och det tror jag stämmer bra. Det går väldigt snabbt att ladda dom dessutom. Bose väskan/boxen med laddfunktionen borde följt med i priset då 1900kr är ganska mycket pengar för snäckor.

  +Extremt bra ljud, djup bas och fin skärpa
  +Aktiv equalizer (anpassar ljudet efter vad du lyssnar på)
  + bra Komfort, glömmer att dom är på
  + Dom sitter inte så "djupt" i örat men ger grymt ljud ändå
  + Snygga (blå färg)
  +Batteritiden på 6-7 timmar stämmer
  +Enkelt att ansluta bluetooth
  + Bra räckvidd /anslutning
  + Svett/regn säkra

  - laddväskan för 500kr borde varit standard tillbehör för detta priset.

  - de "sticker ut" en del från örat och skapar en hel del vindbrus när man är ute och går /springer.

  (- )släpper in en del ljud från omgivningen vid 70% volym och ner. Personlig åsikt om man tycker det är bra eller dåligt.

  Som helhet VÄLDIGT nöjd.
  Men ska man vara ute o springa/cykla kanske man ska välja Jaybird eller andra alternativ pga vindbruset.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  + otroligt bra ljud...
  - passar inte till cykling, otroligt mycket vindbrus pga plast delarna som sticker ut förmycket.....
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Första gången jag provar på ett par trådlösa hörlurar. Blev mycket positivt förvånad.

  + bekväma och bra lösning för att sitta fast bra
  + otroligt bra ljud

  - jag valde färgen gul (som egentligen såg ut att vara vit med en gul snäcka). Det visade sig att den var grå. I mina ögon lite för mörk - typ sjuttiotals flygplansgrå :) Inte jättesnyggt. Hade varit snyggare i vitt eller ljusgrå.
  - storleken. Den sticker ut lite väl mycket åt sidorna istället för att ligga närmare öronen. Ser lite lustigt ut.

  Men sammanfattat så är jag väldigt nöjd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Toppen bra ljud och bekväma.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt fantastiska. Komforten och ljudet är bara för bra! Priset och batteritiden på 6h kan väll diskuteras, men om man bara använder hörlurarna under träningspassen så varar batteriet ok.
  Helt klart marknadens bästa sporthörlurar!
  Ångrar att jag lämnade tillbaka mina för jaybird x3...nästa gång blir det bose!

  Ljud 9/10
  Komfort 9/10
  Batteri 6/10
  Pris 8/10
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag är mycket nöjd med dessa lurar, efter några dagars användande kan jag ge följande omdöme:
  +Mycket enkelt att komma igång
  +Bra ljud
  +Bra passform
  +Smidigt med knapparna på sladden (van sedan tidigare Bose-lurar)
  +Svettåliga/Vattenskyddade

  -Sticker ut något, vilket främst är negativt om man har mössa när det är kyligt ute, då mössan kan trycka något mot lurarna, så de inte blir lika bekväma.
  -Finns smidigare sätt att ladda lurar idag, känns som "luckan" för kontakten på lurarna kommer ge vika efter att den används dagligen

  +/-Laddfodralet, jag köpte det separat för att kunna ladda dem när det behövs och man saknar tillgång till el, känns däremot som det borde ingå...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Förutom ljudet och den perfekta passformen, är jag imponerad av hur mycket arbete som lagts ner på integration med iPhone.

  Även om det är en bit till Apples egna produkter så har man gjort så gott man kunnat, det ska Bose ha cred för. Kopplingen sker blixtsnabbt och gillar att den kopplar automatiskt mellan datorn och telefonen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Smakar det så kostar det. Helt underbara. Bra jobbat Bose!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppen! Fick igång lurarna på mindre än 1 minut! Inga konstigheter. Passade perfekt i örat på en gång. Mycket nöjd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Sitter mycket bra och dom spelar mycket mycket bra! Är imponerad av denna närvaro dessa lurar presterar!
  Go bas! :)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Imponerande ljud och sitter bra i öronen förutsatt att du använder rätt storlek på öronproppar. Är dock inte så diskreta och sticker ut en del från öronen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Prövade först jaybird X2 men de trillade ständigt ur öronen vad jag än gjorde.

  Dessa sitter kvar!

  Ljud: Bra för trådlösa in-ear
  Bluetooth: Inga problem
  Comfort: Kan ha dem i hur länge som helst utan att störa mig
  Utseende: Enda minustecknet. Sticker ut en ganska stor bit. - Men det är enbart estetiskt. Inget du tänker på när de sitter i.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljud 8/10
  Bluetooth 9/10
  Comfort 10/10
  Användning 10/10
  Utseende 7/10
  Batteritid 8/10

  Hörlurar för dig som springer eller rör sig mycket. Inears'n är på den större sidan så de kommer sticka utifrån örat, men de är väldigt lätta och håller sig kvar i örat efter rörlig aktivitet. De släpper in ljud men det är meningen för cyklister ska kunna höra om det kommer en bil. Så för dig som vill ha totalt isolerat ljud så dessa inte för dig.

  Basen är okej men med equaliser så kan man få basen rejält

  Jag skulle rekommendera dessa starkt till dig som är cyklist eller springer mycket