MSI GeForce GTX 1080 Gaming X HDMI 3xDP 8GB

MSI GeForce GTX 1080 Gaming X HDMI 3xDP 8GB

  • Grafikprocessor: GeForce GTX 1080
  • Minneskapacitet: 8GB
  • Minnestyp: GDDR5X
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

MSI GeForce GTX 1080 Gaming X HDMI 3xDP 8GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.6 / 5
(10 omdömen)
5
(10)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2 år sedan
Första gången jag har MSI bara hft Asus men kan absolut tänka mig att köpa MSI nästa gång med.
3 år sedan
Bara haft detta 1080 gaming X i en dag nu, men jag skickar vidare mina intryck. Från det att du börjar öppnar kartongen så känns det att du köpt något "extra" fint. När du sedan får ut kortet ur kartongen och skyddspåsen så slås jag av hur tungt och gediget kortet känns, t.o.m plasten känns dyr! Tittar man sen lite närmare så ser hela kyllösningen väldigt genomarbetad ut med riktiga kylflänsar som täcker hela den maffiga strömförsörjningen bl.a. och dessa är dessutom i svart färg som passar perfekt in i det rödsvarta temat. Ett riktigt snyggt kort i mina ögon vilket blir allt mer viktigt i nya datorbyggen. Nog om det, när det skall monteras i ett mitx chassi som jag har, märker man att vad kortet sparar i längd tar det igen i höjd precis som andra också nämner. Men jag vill också tillägga att strömkontakterna sitter precis uppe i övre kanten och inte nedsänkt som på vissa andra kort, det gör att man måste räkna med att kablar och kontakter bygger ytterligare centimeter på höjden. Hunnit med att köra lite stresstester och benchmarks för att se att allt fungerar och se hur kylningen sköter sig. Tycker att kortet är mkt väl avvägt vad gäller temp kontra ljudnivå. Knappt hörbart över huvudtaget. Andra fläktar i chassit låter mer trots att de är av den tysta kvalitativa sorten. Kortet ligger runt 73-75 grader i full belastning i syntetiska stresstester, detta i ett förhållandevis trångt chassi, helt ok med tanke på den låga ljudnivån, blir faktiskt så att man börjar reta sig på andra komponenter i chassit som nu helt plötsligt tycks låta mycket mer i förhållande. I menyer vid höga bildfrekvenser kan man höra lite svagt spoltjut men hör absolut inget vid spelande. Finns en liten msi logga på kortet man kan ställa in lite färger på. Övertygar inte tycker jag, där är många andra bättre. Men de röda lysande "gälarna" ser helrätt och argt ut. Man kan släcka allt om man vill också. Som ni förstår så får detta kortet full pott av mig. Det är sällan de billigaste korten på prisjakt, men jag tycker att det märks tydligt var extraslantarna tagit vägen. Den gamla klyschan "man får v..m..betalar för" stämmer i detta fallet. Rekommenderas!
3 år sedan
Ett kompetent semipassivt kort. Jag hör inte fläkten alls, inte ens i load. Går aldrig över 70c
3 år sedan
MSI håller vad de lovar, detta är sannerligen ett tyst men ändå kraftfullt kort. Mitt sitter i ett Fractal Design Node 202 och ventilations/insugshålet för grafikkortet har jag mer eller mindre bredvid örat och det hörs i stort sett ingenting. Hade tidigare ett EVGA 980 ti och det lät betydligt mycket mer, nu ska man dock ha i åtanke att GTX 980 ti har ett TDP på 250w medan GTX 1080 har ett TDP på 180w, vilket kan vara lite av en betydande faktor. Själva kortet i sig är stort, både på längden och bredden så det kan vara bra att kolla upp specifikationerna för detta och kontrollera att det passar i chassit man har. Utöver det har jag inget att klanka ner på. Ett toppklass kort helt enkelt.
4 år sedan
Har haft mitt kort i någon månad nu och måste verkligen säga att jag älskar det! tyst och svalt är det och drar inte mycket ström alls. grymt kort!
4 år sedan
Bytte från ett MSI GTX980. Efter ca 3 veckors användning kan jag säga följande: + Tyst även vid belastning i gaming mode. + Likvärdig strömförbrukning som gtx980. + PRESTANDA, hade svårt att tänka mig att det skulle vara sån skillnad mellan 1 generation. - Priset. Det är högt men det är prestanda därefter Ingen coilwhine på mitt ex
4 år sedan
Jag har två av dessa i SLI med OC mode bios (finns att ladda ned från MSI) för 4K-spelande. Hög prestanda trots låg strömförbrukning, men framför allt är de väldigt tysta även under belastning - det var därför jag valde just MSI Gaming X. Jag är klart nöjd!
4 år sedan
Fick tag i ett från Elgiganten vid sommarrean som drog av 10% i kassan, 6921kr gick skrället på. Gaming mode boost hamnade på 1936Mhz stabilt, och OC boost 1961Mhz. Mycket nöjd!
4 år sedan
Sjuk prestanda i detta kortet. Hade tur och fick tag i ett via Proshop av en slump, inte ångrat mig en sekund.
4 år sedan
Fördelar + Allt är bra utom nackdelar + Få vad du betalar du får plus mer. + Super: fans snurra visa det är inte tillräckligt varmt, jag kunde inte höra dem snurra i fyra rika extrem körning som är en 4K spel riktmärke. + Bra clock och överklockningsfunktioner. + Inga spel som det inte drabbade 144fps ständigt FullHD. Nackdelar vis man sätter rgb logo på röd ser mer rosa ut. klackarna

Google

Sida 1