Kategorier
Prisjakt

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Funktioner: Kodlås, Stöd för RFID
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Yale Doorman V2N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(40 omdömen)
5
(16)4
(9)3
(6)2
(1)1
(8)
Sorterat efter datum
J
Johnny

1 omdöme

16 dagar sedan*
Har testat denna modell 2 gånger nu. 2018 och 2020. Lika dåliga kvalite båda gångerna. Den första fastnade i åk borta läge efter nåra veckor och gick ej att återställa trots master reset och flera olika metoder testades. Efter master reset så startade den inte ens i (Skapa pinkod) Den hoppade direkt till åk bort läget. Tänkte 2020 att nu så kanske dom fått bort alla barnsjukdomar. Men icke. Denna funkade till och med sämre. Den översta triangelkolven som berättar för styrningen att dörren är på väg att stängas klarar inte ens att man tar i dörren utan att aktiveras. Detta medför ytterligare ett problem då låskasseten är utfälld på alla kolvar. Jo att den mittre låskolven tar i karmen och skapar snygga märken om man inte är uppmärksam. Tog och kikade noggrant på vad som kan vara anledningen till detta och ser genom ett hål i sidan att ytorna är så dåliga att den inte klarar av att hålla kvar den fjäderspännda mekanismen. Så nu är de slut på försök på elektroniska lås på bra många år. Hederlig nyckel kommer nog alltid vara pålitligaste lösningen.
*Redigerades 16 dagar sedan
B
Bejron

1 omdöme

2 månader sedan
När det väl fungerar är funktionen som sådan bra men vägen dit är ojämn. Är inne på mitt tredje lås nu på två veckor. Första (misstänkt begagnat) fungerade inte låstestet på, var bara att demontera och åka och byta. Andra funderade låstestet på men efter en dryg vecka slår det mig att låshaken alltid är ute och att jag aktivt måste trycka ned dörrhandtaget för att stänga dörren. "Åk och byt, mekaniskt fel" säger supporten. Demonterar igen och upptäcker då att låshaken låser i infällt läge när låskasetten är demonterad från dörren men inte när den är monterad i dörren. Plockar jag bort borrskyddet låser låshaken i infällt läge som den ska. Låskasetten är alltså millimetern för tjock och när den utsätts för tryck från dörren i monterat läge så låser inte låshaken som den ska när man öppna dörren. Dörrens utrymme för låskasetten är de angivna 20mm. Ringer supporten men de har aldrig hört felet förut. Åker och byter och mycket riktigt, nästa låskassett beter sig som den ska och är lite smalare. Ruggig tur att jag följde någon annans råd och INTE monterade envägsskruvarna! Kvalitétskontrollen känns mycket tveksam och jag förstår att man säljer detta lås under Yale namn istället för Assea Abloy. Mitt tips är att om du inte tycker det är sjukt kul och skruva, köp det och få det installerat av en låssmed så får denna ta och lösa allt strul som riskerar att uppstå. Tveksamt om jag köper ett nytt från Yale när detta ger upp..
D
Doii

1 omdöme

3 månader sedan
Lätt att installera och att använda!
3 månader sedan
Har haft detta lås nu i 2-3 år, funkar väldigt bra, väldigt skönt att slippa nycklar. Har bytt batterier 2 ggr under den här tiden (4 pers i hushållet, så det blir många in och utgångar varje dag). Enkel att installera, det finns väldigt utförliga installationsvideos på Youtube.
t
tekniknord

11 omdömen

4 månader sedan
Bra produkt för folk som vill slippa nycklar, lätt att använda via mobilen om man har hela kitet inkopplad. Hade problem med att det saknades delar i förpackningen vid inköp men det löste sig efter 2 besök till ÅF. Lite för dyr att köpa. Den är inte värd mer än 2700kr men yale utnyttjar att det är få konkurrenter med liknande koncept. Sänk priset och få mer kunder istället!
E
Eric J

6 omdömen

4 månader sedan
Vi har 4 st av dessa lås, och de är klart värda sina pengar! Ingen större finess att köpa något annat!
v
vete

54 omdömen

5 månader sedan
"drabbades" ofrivilligt av detta lås eftersom det satt förmonterat. du, måste älska koder, för det går inte att låsa med nyckel. ännu en pryl att byta batterier på. försöker du låsa upp med 'tag' blir du "svartlistad" då och då och får vänta 3min till den accepterar nästa "blipförsök". stort, fult och klumpigt. enerverande ljud. även de enklaste operationer kräver bläddrande i usel manual. låsa från insidan... krävde samtal till kundtjänst. skolboksexempel på: hur man gör något enkelt komplicerat. inget för vemsomhelst. nischprodukt.
p
probeb

96 omdömen

5 månader sedan
Nöjd.
simonlelievre
simonlelievre

23 omdömen

6 månader sedan
Lite småmeckigt att installera på vår dörr av äldre modell. Lyckades även få kabelbrott på kabeln mellan insidan och låshuset, så var väldigt försiktig med denna. Men efter installation har allt funkat utan ett enda problem. Sjukt smidigt att slippa dra runt på husnycklar. Enkel integration mot verisure också.
h
homer72

6 omdömen

7 månader sedan
Väldigt nöjd...enkelt att montera,samt att det är smidigt att ha med t.ex Sector alarm.
Sida 1