Kategorier
Prisjakt

Emmaljunga NXT90 (Duo/Kombi)

Emmaljunga NXT90 (Duo/Kombi)

  • Typ: Duo/Kombivagn
  • Antal platser: 1
  • Antal hjul: 4 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Emmaljunga NXT90 (Duo/Kombi)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
johanneshenrysson
johanneshenrysson

271 omdömen

2 månader sedan*
Genomtänkt design och smidig funktionalitet. Väldigt rymlig och fungerar utan vidare för ett lite längre par, samtidigt som den enkelt går att fälla ihop så att den tar väldigt lite plats, vilket är ett måste för oss för att få plats bredvid hundburen i bilen. Vi hade möjligheten att prova på plats, både hur det kändes att gå med olika modeller, samt fälla ihop osv, och slutligen faktiskt testa om de fick plats bredvid hundburen. Jämfört med andra i samma storlek så var den dessutom rätt lätt. Adaptrar till tex Britax Babyskydd finns att tillgå, vilket visat sig vara både väldigt användbart och enkelt. Än så länge har vi bara använt liggdelen, och den fungerar hur bra som helst. Regnskydd samt myggnät+solskydd passar bra och är enkla att montera. Vi har dock bara haft nytta av regnskyddet än så länge pga den inte så heta våren. Så här långt in har jag bara positivt att säga om den. Uppdaterar omdömet om det skulle förändras så klart. Ps. Den är ganska pricy, men ingen av de billigare barnvagnar vi kände på gav något bra intryck. Antingen för att de kändes otympliga, veka eller saknade funktionalitet. (Testade blint utan att veta priser på förhand, och utan direkta preferenser om tillverkare etc.) EDIT: Btw, tänk på att olika årsmodeller har detaljer som skiljer dem åt. Tex broms, hjul+däck, låsknappars placering och utförande osv. Vi kom över fjolårets special edition med lite grövre luftfyllda hjul, vilket passar våra krav väldigt väl, samtidigt som det gav en rätt hygglig rabatt jämfört med årets modeller.
*Redigerades 2 månader sedan
m
mbek3u

1 omdöme

4 månader sedan
Dålig kvalité. Välj ett annat märke.
j
joel_h

27 omdömen

ett år sedan
Här kommer endast en recension av själva chassit, då vi har annan sittdel och liggdel på. Chassit är uselt. Låsfunktion till hjulen är konstruerat så att man lätt skadar sina skor vid upplåsning då man måste putta med ovansidan på skon. Handtaget glappar riktigt mycket, särskilt i den första "leden". Jag jämförde med en rullstol som hade samma konstruktion och den hade absolut inget glapp, så visst går det att konstruera bättre. Chassit är också väldigt tungt och svårt att får upp för trottoarkanter och liknande. Enligt min uppfattning behöver byta ut sina testare och tillsätta mer kritiska röster innan lansering. Gör om gör rätt!
f
fluorec

23 omdömen

2 år sedan
Köp inte Emmaljunga, de är dyra men kvaliten är skit! vi har haft vagnen i 9mån.. Får byta bakdäck (slitna till slnagen) Handtaget (sönderslitet) Sufletten (går inte spänna längre) vi har inte använt den överdrivet mycket heller utan normalt.. vi hade en Brio med vårt förra barn och hade aldrig några som helst problem.. Serva ovan kostar nåstan 4000:-.. Emmaljunga säger att det är "slitage" men en vagn för så mycket pengar ska hålla åtminstone ett år!
t
teqnet

119 omdömen

4 år sedan*
Snygg barnvagn med överprisade tillbehör. Adapter till britax babyskydd, 520 kr. Sänker betyget efterssom teleskophandtagen är en dålig konstruktion som går sönder. Sänker till en etta efterssom handtaget tappar sin läderlook och att det inte täcks av garantin. Det är riktigt billig kvalitet på läderlookeshandtagen...
*Redigerades 2 år sedan