Prisjakt

HTC 10 32GB

HTC 10 32GB

  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2016
Bevaka
Jämför

HTC 10 32GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag har ägt denna mobil i lite mer än 2 år. Mestadels av denna tid har jag varit nöjd med telefonen, förutom nu, på slutet av dess livslängd: - Batteri har blivit extrem svag, behöver ladda mobilen flera gånger om dagen - Kameran har blivit "närsynt", dvs mobilen kan inte fokusera längre på saker som är längre än 10 cm bort - Diverse mjukvara problem som har börjat märkas på sistone Dags att byta den helt enkelt. Men i helhet kommer jag minnas mest väl om HTC10
G
Glugg3n

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Skitbra telefon i två år. Sen är den slut. Totalt slut. Mjukvara, hårdvara allt
TrumJalle
TrumJalle

98 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Bra på det mesta men inte lika bra som min Samsung S7 Edge på något.
*Redigerades 3 år sedan
Hellaraiser
Hellaraiser

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Grymt nöjd - rekommenderas verkligen! Snygg, perfekt storlek, bra kameror... Sjukt bra ljuduppspelning =)
*Redigerades 4 år sedan
rob88
rob88

305 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Uppdatering efter ca.1 år: Efter nästan ett års användning kan jag verkligen rekommendera den här telefonen! Dock börjar batteriet bli allt sämre. Ofta runt 10-15% kvar efter en dags användande mot kanske 50% när telefonen var ny. --------------------------------------------------------------------------------------------- Gick från LG G4, Valde mellan Samsung S7 och denna. Det blev HTC då jag inte vill ha en telefon med glasbaksida (Helt idiotiskt) som går sönder. Telefonen är snabb men framförallt ordentligt byggd. Ingen plast utan ett unibody chassi av aluminium. + Bra skärm + Snabb + Näst intill ren Android version + Bra batteri som räcker hela dagen - Priset som är samma som en ganska bra laptop men HTC är inte ensama om en hög prissättning.
*Redigerades 4 år sedan
Kamui
Kamui

45 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Mycket bra telefon! Styrkor: -Mjukvaran (Har aldrig gillat Sense, men nu har HTC i princip tagit bort det) -Byggkvaliteten är makalös -Skärmen är ljusstark och riktigt snygg -Storlek på telefonen (har haft en gigantisk mobil tidigare, och inser nu hur störande det var med en så stor telefon) -Kortplats Svagheter -Frånvaron av mjukvaruknappar (det känns lite bökigare utan dessa) -Kameran är bra, men jämfört med min sambos Galaxy S7 så är den inte lika vass UPPDATERING 20170806 Är fortfarande nöjd med telefonen på många sätt, men uppdateringarna lyser verkligen med sin frånvaro! Har I skrivande stund bara januari månads säkerhetsuppdateringar och sitter fortfarande med Android 7.0. Har HTC övergett telefonen? Hade funderingar på att köpa en U11 men vet inte om jag vågar nu när HTC inte uppdaterar sina flaggskepp. Sänker från en nia till en sexa pga detta.
*Redigerades 4 år sedan
M
Mr_Foppa

29 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Riktigt bra telefon! Konstigt att det inte pratas mer om denna telefon. + Solid kvalitet Bra skärm Bra kamera (riktigt bra) Bra medföljande hörlurar Rent OS, inte något direkt bloatware Minneskortsläsare Bättre täckning än många andra telefoner - men inte mer än ett svagt plus då det är långt ifrån de bästa (har en 99 kronorsmobil som är överlägsen alla smartphones jag testat) Snabb fingertrycksläsare - Inte Android 7 än - trots att det funnits ute länge, och HTC USA har släppt för amerikanska telefoner Kört en knapp månad nu och gillar denna telefon skarpt!
*Redigerades 5 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Mina krav var: - Bra ljudstyrka i 3.5mm så den orkar driva min halsslinga (belman) - 4"-4,5" - Android 6+ och någorlunda vettig prestanda, selfi-kamera etc. Jag hittade ingen telefon som uppfyller allt, men i valet mellan en lagom stor telefon med dåligt ljud och denna, så uppfyller denna med gott betyg mina krav förutom på storleken där den är lite för stor. För att kvantifiera lite så är ljudstyrkan på denna något bättre än på iPhone SE. Ljudkvalitén är jämförbar för mig. Dvs går att dra upp ljudet högt för att driva slingan utan att kvalitén brister före det blir högt nog. I jämförelse så har de sony telefoner/paddor jag testat för svag ljudnivå ut på 3.5mm. Även högtalaren i denna telefon levererar bra ljud. Saknar bara en Equalizer eller ett bas-diskant-reglage. Men den har iaf mono-funktion under tillgänglighet. Dock är vad jag vet equalizer inget som normalt finns på telefoner så jag ger inget minus för det i betyget. Använder du hörsnäckor så kanske detta inte är relevant för dig, men har du en halsslinga eller något som behöver mycket kräm så är detta en Android-telefon som kan mäta sig med iPhone och kanske lite mer därtill. I övrigt är telefonen lite hal som andra har skrivit, men jag tror man vänjer sig vid det att inte lägga den med skärmen ner på ett bord då den lätt glider iväg. :-) Ger den 10/10 här då den levererar bra ljud som utlovat och övriga aspekter är utan större anmärkning. Storleken är lite för stor för min smak, men är mer en personlig preferens.
*Redigerades 5 år sedan
m
mat_hias

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Nu har jag haft telefonen i 2 veckor. Har läst tidigare att många har problem med wifi så avvaktade bra länge med köpet. Till slut chansade jag och är väldigt nöjd, inga problem alls. Jag kommer från en HTC M8 så det har jag att jämföra med. Batteritiden är inget utöver det vanliga. Jag klarar en dag utan problem men spelar inte så mycket heller. Men behöver man ladda på lite så går det väldigt snabbt. Fingeravtrycksläsaren är helt underbar. Flytta fingret lite och läs in så mycket som möjligt av fingeravtrycket under upplärningen så lyckas den varje gång och snabbt går det. Går säkert att snabba upp ännu mer och andra telefoner kanske är snabbare men det spelar ingen som helst roll. Tar kanske 1/3 sekund nu eller nåt sånt. Har en iPhone 6 som jobbtelefon och den är jobbigt långsam i jämförelse. Skärmen är bra. Telefonen är riktigt snabb i menyer och appar. Kameran är sjukt mycket bättre än min förra telefon. Är inte den bästa mobilkameran på marknaden men den är bra. Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt köp, kan varmt rekommenderas.
*Redigerades 5 år sedan
m
misjogren

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Perfektion! Och vilken byggkvalitet
*Redigerades 5 år sedan