Humax HDPVR-1000C 320GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Humax Digitalboxar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Min första Box med hdd, kan inte fatta att jag inte skaffat det tidigare... Klockren bild, tom SD-material ser ut som HD. Och kunna spela in saker o ting och även pausa live sändningar och spola... Känns som man missat ngt under en tid...
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Mycket nöjd. Trots att det "bara" är 2 tuners i den så levererar den troget.
 • Bra
  5 år sedan
  Gör det den ska. Jag kollar aldrig på kommersiell TV direkt längre, för det tar för lång tid.
  Ett program på 20 minuter tar c:a en timme att se, så jag spelar alltid in och spolar sedan förbi reklamen.
  Fungerar bra med Harmony One. (Ställde in så upp/ner-knappen under displayen tar fram medielistan med det man spelat in).

  Det som jag tycker är jobbigt:
  - Ingen möjlighet att klippa i inspelningar.
  - Långsam USB för att kopiera ut (eller in) material till extern hårddisk.
  - Kan inte spela upp krypterat material från USB. Måste först kopieras in på boxens interna hårddisk igen. (För min del är det då bara standardupplöst SVT som kan spelas upp från USB. Möjligen TV4 också).
  - Stor OSD-blaffa som täcker hela skärmen när man kopierar till/från USB. Går ej att gömma.
  - Att den ibland glömmer vilken favortilista man har valt, så att man får upp även de kanaler man inte betalar för i listan. (Fås tillbaka genom att trycka "Grön").
  - När man spelar in och tittar på det man spelar in, om man har pausat så man ligger efter, så avslutar den uppspelningen när inspelningen slutar. Då måste man välja inspelningen, och spela upp från senaste position. Irriterande.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det är väl en huvudleverantör av dessa maskiner, iallafall som de fungerar mot. Den maskin jag fick direkt från Comhem var repad både på baksidan och framsidan. Värst är ändå att den luktade cigarrök så fort jag öppnade pappkartongen. Däremot tycks fjärrkontrollen vara ny, vilket ju var en väldans tur! Därmed en varning för att maskinen kan vara hur begagnad som helst (sliten hårddisk) utan speciell kompensation eller möjlighet att välja bort detta innan. Synd för dom som kanske får en snuskig begagnad fjärr också.
  Fjärrkontrollen är snygg, men tyvärr behöver man även knapparna bakom luckan alltför ofta samtidigt som knappen för grundinställningarna ligger bland siffrorna. Det är en stor gåta varför det inte går att permanent välja att starta med den kanallista jag gjort med kanaler jag faktiskt kan ta emot. Den startar alltid med hela möjliga utbudet vilket man varje gång måste välja bort via knapp under luckan. Syftet är troligen att få mig att köpa abonnemang med hela utbudet.
  Annars verkar burken funka bra efter några dagars användning. Bra bild tycker jag.
  Kan starta upp med bilden ur sync så man får två halvbilder vilket kräver omstart (vilket tar en stund som alltid med moderna maskiner). Mest tråkigt när det händer för inspelning av program via timer. Alltså inget som har att göra med TV:n eftersom film i så fall lagras på detta sätt.
  Klagar på att signalen är kodad på allt inspelat när man snabbspolar x4, mest irriterande då inget mer händer än att meddelandt täcker del av bilden.
  Tappar val av vald kanallista ständigt och jämnt, oberoende om maskinen startas om imellan eller inte. Extremt irriterande. Det förstör kanalvalet via upp/ner knapp och man måste använda knapp under luckan för att ställa om. Allmänt känt problem sedan länge.
  Dessutom lite irriterande och dum i kanalöversikten på diverse punkter.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Har fungerat riktigt bra!
  Har haft den ett bra tag nu, sen den kom ut typ. Funkar like bra nu som då. Skönt att slippa behöva se på reklam längre, spelar in allt jag vill se med hjälp av den smidiga guiden. Och tittar i stort sett bara på inspelat material för att på så sätt kunna spola förbi alla irriterande och långa reklamavbrott. Skönt att kunna pause'a i live tv om man behöver gå på toa eller liknande.
  Ryms bra många program och filmer på hårddisken, ger bra bild!
  Kan spela in max 4 eller om det var 5 program åt gången, men på vissa kanaler kan man bara spela in max 2 åt gången. Om kanalen inte sänder programmet/filmen exakt efter guiden så missar man ibland början/slutet, går att ställa in att den börjar spela in ett visst antal minuter innan efter, men befarar då att det blir konflikt mellan inspelningarna ifall du spelar in flera åt gången.

  klart prisvärd, speciellt om du tecknar ett nytt avtal med din tv leverantör.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Funkar kalasbra! Bra bild, enkel inspelning. Inget att klaga på.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Klart mycket bättre än den förra HD-boxen jag hade (Humax CXHD-1000C). Ger bra bild.

  Men det finns några plumpar i protokollet som drar ned betyget rejält.

  Det absolut sämsta och riktigt irriterande är att den inte kan komma ihåg kanallistor ordentligt. Kanallistor är nästan nödvändigt för att i EPG:n slippa se de kanaler man inte har och för att få en vettig sortering på högt numrerade HD-kanaler. Har efter varje uppdatering av programvaran hoppats att felet äntligen ska ha blivit åtgärdat, men så har ännu inte skett. Riktigt dåligt av Humax eller Comhem eller vem det nu är som är ansvarig.

  Vidare tar det ofta väldigt lång tid att ladda in programinformation i EPG:n. Boxen tar även väldigt lång tid på sig för att starta och låter betydligt mer än min HTPC.

  Vissa grejer känns lite snurriga. T ex hanteringen av inspelat material är inte speciellt intuitiv, det krävs ett antal knapptryckningar på fjärrkontrollen innan man kan markera flera inspelningar och radera dessa. Att radera dem en och en är bara att glömma eftersom man då tvingas vänta en evighet mellan varje radering.

  Ytterligare minus för den lite väl ljusstarka blå lampa som lyser när boxen är igång. Hoppas att tillverkarna snart slutar med den idiotiska trenden med blå ljusdioder.

  Sen vore det ju 2010-tal om man kunde programmera inspelningar från distans. Den känns rätt omodern med tanke på vad som skulle vara möjligt om Humax/Comhem bara orkade bjuda till lite.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Ägt denna över 1 år. Fungerar väldigt bra. Fick den för 995:-.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  strålande
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Enkel att använda, bra ljud och bild. Enda nackdelen jag kan komma på är att den startar ungefär lika snabbt din gammelfarfars T-Ford från 1924...

  Edit: Jag sänker betyget till en åtta eftersom den inte vill ta in alla HD-kanaler.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft denna box i ca 2,5 år. Efter mycket fel i början med dålig programvara i boxen, har jag nu inte mycket att klaga på.

  En detalj som sätter ner betyget är att boxen inte verkar kunna ge en videosignal med originalupplösning, utan bara 1080i även för de program/kanaler som sänder SD (576i). En annan är att det kan dyka upp nya fel, som t ex att ljudet är förvrängt efter kanalbyte eller efter att ha gått från ett inspelat program till livesändning.

  EPG'n skulle kunna ha längre framförhållning, men detta är inte boxens fel utan Comhems eller programbolagen.

  Den interna hårddisken kan ganska lätt bytas ut mot en större för att kunna samla program/filmer.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har kört denna digital-TV-box mot Comhem i snart 1 ½ år nu. Efter drygt ett år gav hårddisken upp, men den byttes snabbt ut inom garantitiden. Förutom detta har jag endast småsaker att klaga på (som att den glömmer bort aktuell favoritlista titt som tätt). Bild och ljud är mycket bra och menysystemet logiskt och översiktligt.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Väldigt nöjd med denna box efter 1,5 års användning. Finns några småsaker man kan anmärka på dock som flera andra skrivit också.

  Problemet med att favoritlistor inaktiveras går att komma runt genom följande inställning:

  Åtgärd: Inaktivera systemuppdatering i menyn.

  Menu -> Systeminställningar -> Tid & Tidstyrning -> Tid för systemuppdatering

  Vissa knappar man använder ofta sitter under luckan på fjärrkonrollen. Sen skulle jag gärna haft så man kan känna vilken knapp det är lite lättare. De flesta fjärrkontroller har tex en knopp eller liknande på femman så man i mörker vet var alla siffrorna sitter utan att tända.

  Sen borde första valet vara "spela från senaste position" istället för "spela från början" på inspelade program.

  Det går faktiskt att spela in och titta på fler kanaler än två om de råkar ligga på samma frekvens (det får ju plats flera digitalkanaler på samma frekvens). Det går dock inte att zappa förbi en kanal som ligger på annan frekvens så man måste veta vilka kanaler som ligger på samma för att det ska fungera.

  Men mitt allmänna intryck är att detta är en bra box.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Fungerar bra
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Den görs sitt jobb
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Funkar väldigt bra.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Var tveksam om den var värd pengarna, men det var den absolut. Så jäkla bra.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  En fantastisk apparat som jag använt ett par månader. Den är väldigt användarvänlig i menyer och funktioner. Jag har inte ens öppnat instruktionsboken. I någon specifikation står det att man kan spela in två program samtidigt och titta på ett tredje. Det stämmer inte, vilket var en liten besvikelse. Man kan spela in två program samtidigt, men inte titta på ett tredje (om det inte är inspelat sedan tidigare.).
  Den är snygg och stilren eventuellt något stor kan man tycka.
  Lite liten hårddisk och något långsam i uppstart annars klockren produkt.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inte dum alls!

  OPT+ knappen som används flitigt borde ha suttit mera lätttillgänglig och inte under locket.

  Även Text-Tv knappen kunde ha fått vara större och mera lätttillgänglig.

  Redigeringsfunktion för inspelade program hade varit bra.

  Det blå ljuset i on/off knappen är aningen störande också.

  Riktningskänslig fjärrkontroll så in i bombens.

  Extra Plus till att det är lätt att byta ut Hårddisken mot en större!

  Annars inte dum alls.
 • Bra
  6 år sedan
  Lång boot tid. Bra bild och ljud!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Bra box. Bra kvalite' på både SD och HD material. Haft den några dagar men första intrycket mycket positivt. Skulle vilja kunna dimma eller stänga av indikatorlampan vid standbyknappen, lyser ganska starkt under TV tittande samt möjlighet att kunna justera storlek på undertexter som ej är inbrända från början, blir lite stora på en 50-tum TV.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Superbra HD-box.Funkar klockrent ihop med en Panasonic FullHD Plasma.Film och Sport i HD är en fröjd att titta på.Boxen skalar även upp SD-sändningar bättre än om man kör en box med scartkabel till tv:n.Inga buggar i mjukvaran,har senaste uppgraderingen.Hade satt 10 poäng om det inte varit för fjärrkontrollen.Den är stor och klumpig och viktiga knappar är dolda under ett skjutbart lock,men man vänjer sig nog med den.Har bara haft boxen en dryg vecka.Köpte den för 995kr.mot 12mån. bindningstid på abonnemang Com Hem.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Relativt snabb förutom i starten och hyggligt lätt att redigera kanallistor och annat. Jag har inte haft den mer än någon dag men den verkar klara av det jag förväntat mig.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Har nu haft den sedan november, då jag köpte den för 995kr! Ett av mina bästa köp någonsin! Förstår inte hur jag levde utan denna box tidigare. Har inte hittat något negativt med den. Bilden grym på både SD och HD, har aldrig haft lagg på ljudet, har bara haft problem med den en gång med ljudet på en inspelning (den första jag gjorde), men det lyckades jag få bort sen dess har den fungerat 100% felfritt!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Funkar felfritt och gör det den ska. Vissa knappar som jag använder ofta sitter under luckan, vilket är drygt.( dagens i-landsproblem)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Haft denna decoder i 3 dagar. Fungerar utmärkt bra.
  Bra bild via HDMI och inga buggar som stör (ännu).
  (vanliga SD kanalerna var dock lika imponerande förut med min äldre CXC-2000PVR via SCART RGB som jag matade till en SONY dvd recorder som kunde ta in RGB signalen och skala upp den till Full hd HDMI . Det gjorde den väldigt bra. Mycket bättre än analog antenn signalen direkt in i TV:n)
  Imponerande mycket funktioner.Märks att HUMAX haft 2 år på sig att buggrätta och fixa med mjukvaran. Det enda som stör lite är placeringen av knappar på fjärren. Vanligaste knapptryckningarna skall sitta längst ned för att möjliggöra enhandsgrepp. Där sitter istället en lucka och lite ovanligare knapparna = inte smart.
  (Luckan kan man knäppa bort)
  Bor i villa med 2 hål i väggen och HD skall inte funka säkert enligt COMHEM. Får dock in 5 av 6 HD-kanaler med perfekt bild.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Innan denna så hade jag en Humax CX PVR-9200C, som jag var sjukt nöjd med. Den hängde sig aldrig och fungerade klockrent under flera års tv-tittanden.

  Men HDPVR-1000C verkar ändå vara ett stort steg framåt!
  Boxen är dessutom riktigt fräsch och stilren! Den gör sig riktigt bra i tv-hyllan tillsammans med övrig elektronik.

  Det verkar vara en sjukt bra box som helt enkelt bara fungerar. Grym bild både på lågupplöst och högupplöst material. (HDMI-anslutning istället för scart gör nog en hel del för bildkvaliteten på de kanaler som ej sänder i HD)

  Det jag saknar är en funktion för att redigera inspelningar. Detta är dock inget som räcker för att få ner mitt helhetsbetyg.

  Jag rekommenderar den här boxen varmt till alla som vill ha en av dom vassaste digitalboxarna på marknaden!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Inspelningsbar HD-box med 320GB hårddisk.

  Dubbla mottagare. Man kan spela in ett program och se på ett annat. Ligger programmen på samma mux kan du se på ett och spela in 3 andra program i bästa fall.

  Säljes pga flytta till radhus utan tillgång till Comhem.
 • Bra
  7 år sedan
  Väldigt nöjd med det mesta.

  +Dubbla mottagare - och faktiskt möjlighet att i vissa fall spela in två program samtidigt som man tittar på ett tredje (förutsatt att inte det tredje sänds i en krypterad kanal).

  STORT minus:
  OPT+ knappen ligger under luckan på fjärrkontrollen. Den används HELA tiden. En del annat vettigt man vill åt ofta, som "Teletext" ligger också under luckan, tyvärr. Funderar på att ta bort luckan.

  Fjärren är dessutom rapplig och ger ett uselt kvalitetsintryck jämfört med vår gamla Humax-box (CXC-1000).

  Har inte provat USB eller några andra mer avancerade funktioner än, får se hur det påverkar betyget.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Hade turen att kunna beställa boxen för 995 från ComHem.
  Eftersom jag fick prova på alla kanaler under en vecka har den gått varm under helgen och jag har provat de flesta funktionerna. Har faktiskt inte stött på några som helst problem och är än sålänge oerhört nöjd. Tjejen råkade dock stänga av boxen när den skulle spela in en film från Canal+. Överraskande nog så spelade den in filmen ändå, i avstängt läge!

  +
  Kanon bild
  Enkla menyer
  Enkel inspelning

  -
  Fjärrkontrollen
  Ingen klocka på displayen
  Ingen redigeringsfunktion
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Har haft boxen drygt 9 månader och är ganska nöjd. Betyget blir ganska bra eftersom de negativa sakerna inte är så vardagliga och med lite planering kan man komma runt det mesta, även om det kan bli lite surt ibland.

  Positivt:
  Två mottagare. Spela in ett program och titta på ett annat.

  Inspelning av aktuell kanal görs i bakgrunden, vilket möjliggör att man kan pausa eller spola tillbaks till början om man råkat missa starten. När man byter kanal nollställs bakgrundsinspelningen. Även bra om man missade vad som sas, då är det bara att spola tillbaks och repetera.

  Negativt:
  Fjärrkontrollen är ofta seg, trots nya batterier och siktning mot rätt position på boxen. Ofta kan det avhjälpas med att klicka på TV-guiden och därefter "Media".

  Trots att jag valt mina "Favoritkanaler", så hoppar menyn ofta över på hela TV-tablån vilket gör att man måste aktivera favoritlistan igen. Detta är nog det mest negativa eftersom det förekommer ofta. Detta orsakade en gång att fel Eurosportkanal blev inspelad.

  USB hanteringen långsam. Att föra över en 2 timmars film i HD kvalitet tar cirka 55 minuter (detta gäller i båda riktningar). Dessutom blir boxen obrukbar under kopieringen, dialogen med filmer och progress-dialogen visas hela tiden och kan inte tas bort. Önskvärt vore att åtminstone dölja dialogen under kopieringen så att man kan se på TV.

  Bilden är ok men inte så bra som den borde. Kan iofs bero på ComHem och inte boxen. SD mottagning via vanlig inomhusantenn ger klart bättre bild än boxen.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Nöjd, men den ger inte alls lika bra bild som CXHD-5000C.
  Varken på SD eller HD
 • Bra
  7 år sedan
  I huvudsak bra box med bra bild. Suveränt att kunna spela in i HD kvalitet samtidigt som man tittar på ett annat program. boxen har alltså två mottagare men i vissa fall går det att spela in två program och titta på ett tredje. Den är tyst!

  Däremot finns en hel del minus:

  -Man kan som i alla mottagare skapa sig en lista över de kanaler man vill se och abonnerar på. Det vore ju tröttsamt annars att bläddra sig igenom ca 200 kanaler som man inte har tillgång till. Dessvärre händer det ofta att apparaten har återställt sig till ursprunglistan. Dock finns favoritlistan kvar men man måste aktivera den på nytt. Irriterande!

  -Om man tittar på inspelat material, stoppar och sedan ska återuppta uppspelningen får man upp en meny med alternativen: 1. "spela från början" 2."spela från senaste position" 3."radera en fil". Förvalt borde varit alternativ 2 men är tyvärr alt 1, vilket medför att man ibland missar så att programmet startar från början igen. Urdumt!

  -Det går inte att programmera inspelningar som inte syns i programguiden. Programguiden sträcker sig inte mer än några dagar fram i tiden vilket gör att det inte går att spela in program som kommer om t ex om en vecka. Detta är en mycket alvarlig brist. Dock går det enligt uppgift att spela in en serie som går på samma tid varje vecka om det närmast kommande avsnittet syns i programguiden.

  -Man kan inte spara undan och visa material via PC eller annan mediaspelare. Det går att via ett formaterat USB-minne (ex vis FAT men ej NTFS) föra över inspelat material till en PC men det går ej att spela upp. Enligt uppgift kan man däremot via scart kontakterna spela in program på vhs eller dylikt, men vilket bök. Man förlorar då också i bildkvalitet.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Då man spelar in saker så borde man kunna redigera innehållet, vilket jag kan på min billigare och äldre DVD-inspelare. Så mitt betyg är mest baserat på detta.

  Allt annat fungerar bra. Men det går inte att glömma bort det jag tycker är viktigast av allt. Synd.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  C
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Har fungerat prickfritt hela tiden. Några småbuggar finns i mjukvaran men man kan ju hoppas att den uppgraderas snart ...

  Gick sönder efter ca 1,5 år och byttes ut mot en ny.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Smidig och lättanvänd, har inte strulat alls för mig (peppar peppa r).
  Bild riktigt bra på hd, helt ok på sd. Anser dock att den är alldeles för dyr
 • Ganska bra
  7 år sedan
  HD kabelbox med inspelning. Finns inte så många val i kategorin om man vill ha HDMI ut och inspelning i samma box. Jag är nöjd med produkten generellt men saknar stöd för deepcolor, etc. Så svärtan kontra övrig utrustning blir inte riktigt bra. Sedan kan man inte klippa ner inspelat material och gränssnittet för att flytta från en enhet till en annan är tämligen uselt.

  Sedan saknar manualen en hel del info om att t.ex. ett antal GB av disken finns på en radiodel och denna måste formateras om om det ska nyttjas för TV. Bör göras vid installation.

  Förrutom de olika egenheterna fungerar boxen bra och gör precis vad den ska.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Utmärkt box som nu börjar komma ner i rimmliga priser.
  Bra kvalitet på HD materialet och även SD håller bra nivå.
  Snygga menyer, lite plastig fjärrkontroll för priset.
 • Bra
  7 år sedan
  Bara testat den en kort tid, verkar fungera helt ok.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Hade en Humax 1000C utan PVR och en Sony HX900 160 GB HDD innan att jämföra med.
  PLUS:
  - mycket snabbare än både box och HDD
  - HDMI från HDD upp till TVn vilket ger aninen bättre bild
  - inspelning upp till 4 program samtidigt
  - slipper programera både box och HDD
  - HDD/PVR går ner på sparläge vid timer-ispelning
  - enkel och snabb installation
  - grymt snabb kanalsökning
  MINUS
  - fjärren och menyerna inte på långa vägar lika logiska som Sony
  - ingen DVD-brännare
  - USB-användningen begräsansad till i princip enbart foton och hanteringen kräver tålamod
  - ingen redigeringsmöjlighet på HDD
  - ingen möjlighet att välja inspelnings-kvalité (Sonyn 4 lägen)
  - manualen ett skämt

  Sammantaget ändå ett klart lyft. Får bara hoppas att boxen håller längre än gamla Humaxen utan PVR som ska skickas in på reperation och stå som reservbox.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Helt ok.
  Helt ok, men när SVT går från Riks till lokal så hänger inte ljudet med. Antingen SVT eler Comhem eller boxens fel.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  En utmärkt box, men väl dyr.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Kanonbra HD box med USB och nätverks-anslutning, det som saknas är uppskalning till 1080p.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Tycker den bootar upp snabbt och byter kanal snabbt. Mycket bra bild och ljud. HD är såklart mycket bra men jag tycker även att den skalar upp SD bra. Kör alltid 1080i och låter boxen skala upp.
  Hårdisken har aldrig blivit mer än 70% full och då har jag en hel del HD-filmer inspelade.

  De negativa saker jag kan komma på är petitesser egentligen. Den tappar ganska ofta bort att man har valt en favoritlista och går tillbaka till att visa alla kanaler. Sen lyckas jag inte sortera min favoritlista men det kan ju vara jag som inte vet hur man gör. Skulle även vara bra om den varnade när man byter kanal om man har timeshift igång för då försvinner buffringen.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Priset är i överkant (4069:- på NetOnNet för min del), men jag är helnöjd med boxern.

  Jag har ett fenomen där kanaler med Dolby Digital-ljud är tysta via optisk ljudutgång, men det kan lika gärna vara mitt ljudkort i datorn (Creative X-Fi XtremeMusic) som strular, eftersom jag hade bekymmer med min tidigare boxer.

  Inspelning fungerar smidigt, den arbetar tyst, snygg för ögat. Köp!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Fungerar efter förväntningar än så länge.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Superbra digitalbox som är hur enkel som helst att använda! enda minuset är att ir-mottagaren i boxen har dålig vidvinkel. dvs man måste verkligen sikta med fjärren, gäller även med en multifjärr.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Väldigt bra box, stabil och med snyggt användargränssnitt. Har haft boxen i tio månader nu och är mycket nöjd.

  + Mycket bra bild på HD-kanalerna (HDMI-kabel är ett måste och följer med boxen).
  + Bättre bild på SD-kanalerna än min förra box (positiv överraskning).
  + Väldigt bra och rapp programguide, den bästa guide jag sett på en box i Sverige.
  + Inspelning sköts väldigt smidigt via guiden eller manuellt.
  + Hårddisken går att byta ut relativt enkelt. Jag tycker iofs att den medföljande är tillräckligt stor, men om den skulle krascha i framtiden när garantin har gått ut kan det vara bra att veta.

  - Fjärrkontrollen är på tok för riktningskänslig.
  - Ljudet tenderar att vara något ur synk på HD-kanalerna. Då detta problem verkar drabba användare i väldigt varierande utsträckning, kan det dock mycket väl vara så att ComHem är boven i dramat snarare än boxen.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Mycket nöjd med den här digitalboxen. Utmärkt bild och ljud via HDMI. Härligt att kunna spela in hdtv och flera kanaler samtidigt. Något liten hårddisk, men det går att koppla in extern. Tyvärr en del funktioner jag saknar, bland annat möjlighet att redigera inspelat material.

  Ett par mindre buggar finns också, bland annat att den tappar favoritlistan i TV-guiden och visar alla kanalerna. Har ev kommit ifrån problemet genom att stänga av automatisk uppdatering av boxen (förinställt på 04:00).