Huawei P9 32GB

Huawei P9 32GB

  • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2016
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P9 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(29 omdömen)
5
(22)4
(3)3
(1)2
(0)1
(3)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 år sedan
Mycket nöjd
3 år sedan
Mycket mobil för pengarna....
3 år sedan
Positivt överraskad Första gången jag äger en Huawei men de är mycket prisvärda. Jag hade tidigare en ZTE Axon och den var ok men hade en långsam och oexakt fingeravtrycksläsare samt en medelmåttig kamera. Huawei har verkligen satsat på kameran. Den tar bra bilder även i dämpad belysning och har många bra manuella kontroller samt RAW-formatstöd direkt i appen. Fingeravtrycksläsaren är precis lika bra som på min Nexus 5 och det är ett bra betyg. Den har bra batterisparfunktioner också som gör att batterier räcker väldigt länge om man är kreativ med inställningarna. En nackdel är att de har begränsat Google smart lock och det är bara bluetoothenheter som kan hålla telefonen upplåst men det är nog enda nackdelen jag hittat med denna telefon.
3 år sedan
Jag har haft mobilen i drygt en månad nu, och måste säga att den funkar mycket bra. En del har klagat på att det inte finns någon "app drawer", men i den senaste uppdateringen av mobilen finns det alternativ för att aktivera en sådan, utan att behöva ladda ner tredjepartsappar. Gränssnittet funkar riktigt bra i övrigt också. Prestanda, skärm och ljud funkar allt bra och är inget jag behöver kommentera något särskilt på. Fingeravtrycksläsarens placering måste man vänja sig lite vid, men efter ett tag känns det riktigt smidigt. Kameran ger jag ett stort plus, inte på grund av bildkvaliteten, utan på grund av att man kan välja ett antal manuella inställningar när man fotar, som iso-tal, slutartid, vitbalans och fokus. Till exempel; om man höjer slutartiden och har mobilen helt still (exempelvis på ett stativ eller bord), och sänker iso-talet, kan man ta riktigt bra bilder även i mörker (förutsatt att inget rör på sig eller endast lite). En sak som är störande är att det medföljande skärmskyddet är för litet för mobilen, så man kan fortfarande få repor längs kanterna på skärmen. Därför bör man köpa ett separat. En annan sak, som kan tyckas obetydlig men som jag stör mig lite på, är att designen för app-mapparna är *direkt* kopierad från iOS 6+ (iPhone), vilket jag tycker känns ytterst fånigt. Men överlag är det en bra mobil och med tanke på att den är så pass prisvärd får den 9/10.
3 år sedan
Nöjd.
3 år sedan
Okej mellansegmentstelefon. Bytte till denna från en Sony Xperia z3 pga av att batteriet började bli dåligt. +Batterietid +GUI liknande iPhone +Kamera +Fingeravtrycksläsare -4G fungerar inte utan att jag manuellt byter mellan 3g och 4g. -Ganska intetsägande telefon
3 år sedan
Mycket bra. Gränssnittet vänjer man sig vid trots att det inte är ren Android och alla appar istället ligger på skrivbordet - har dock andra coola features istället. Blev ännu rappare och snyggare efter senaste uppdateringen till Android 7.0. Känns även som att kameran blev bättre. Perfekt storlek på mobilen och riktigt bekvämt med fingeravtrycksläsaren på baksidan. 9/10 som hade varit 7/10 innan uppdateringen.
4 år sedan
Mycket nöjd efter 2 månaders användning, bra inställningsmöjligheter och snabb och stabil. Riktigt bra skärm även utomhus i sol. Snygg och skön att hålla. Kameran är långt ifrån så bra som Samsungs. Skillnaden mot min frus bilder tagna med S6 är rejäla. Bra möjligheter till manuella inställningar kompenserar inte för en lins som släpper in för lite ljus. Batteritiden är väldigt bra, Har inte lyckats köra slut på batteriet på en dag någon gång. Totalt sett väldigt nöjd med allt på mobilen utom kameran som är medioker.
4 år sedan
Oj, vilken positiv överraskning! Vilket flyt! Först vill jag verkligen påpeka hur bra responsen är i touch-skärmen. Det går inte att understryka tillräckligt hur mycket jag har irriterat mig på vilken bedrövlig touch-latency som har funnits hos alla Android-telefoner jag har provat. Den här telefonen svarar mycket snabbt och är väldigt känslig - jag har inte varit med om bättre respons än så länge. Den är tusen ljusår före min gamla LG G4 på den punkten, t ex. 9/10 är ett rimligt betyg för det här priset, 10 hade den fått om kameran hade haft OIS eller på något annat sätt presterade bra i dunkelt ljus. Nu när det är ur världen, här är övriga synpunkter: Positivt: + Snabb, smooth, otroligt bra flyt. Noll lagg i gränssnittet eller vid surfning. + Riktigt bra batteritid. Klarar sig lätt hela dagen, trots några timmars skärmtid och surfande + Fin, ljusstark skärm + Oerhört skön skärm för fingrarna. De lätt välvda kanterna gör att det inte alls skaver! + Kolossalt välbyggd, känns otroligt lyxig och gedigen. Mycket snygg design dessutom. + Plats för minneskort - ett måste. + Fingeravtrycksläsaren är mycket snabb och exakt. Har alltid funkat på första försöket, perfekt. + Enormt många inställningsmöjligheter för gränssnittet, för att få utseende och funktionalitet precis som jag vill ha det. Det bästa är nog att kunna förbjuda enskilda appar från att lägga notifikationer i notifikations-listan! + Bra mjukvara för kameran, många inställningsmöjligheter + Vid bra ljus är kameran mycket, mycket bra. Neutralt: Kameran är överlag bra, men sämre än t ex min gamla LG G4. Gränssnittet är lite överarbetat, men samtidigt genomtänkt. Det är ju en smaksak, men det är inte alls så dåligt som många påstår. (Jag har ingen som helst aning om hur den presterar vid spel eller dyl, för jag spelar aldrig på mobilen.) Negativt: - Kameran lägger på alldeles för mycket skärpa på bilderna vilket är osmickrande.. - Ingen optisk bildstabilisering i kameran, vilket framför allt gör bilderna lidande när det är lite dunkelt ljus - Överlag, medioker/halvtaskig kameraprestanda vid dåligt ljus (åter, jämfört med t ex LG G4 som kunde ta fantastiska bilder även i dunkelt ljus) - Mängder av förinstallerade reklam-appar. Jag höll på att få en hjärtinfarkt när jag såg hur mycket skit de hade grisat ner telefonen med. Lyckligtvis gick dessa att avinstallera, men ändå. - Ingen app-låda. Helt sinnessjukt uselt, men denna kommer lyckligtvis tillbaka med nästa uppdatering (Android 7, Nougat). - Det går inte att dölja appar som man inte använder, t ex de medföljande Huawei-apparna som jag inte skulle ta i med tång.
4 år sedan
Supernöjd. Efter uppdateringen till 7.0 flyter allt super. Har inga problem med batteritid, bra kamera etc. Tycker detta är en kanontelefon.
Sida 1