Kategorier
Prisjakt

Apple iPhone SE 16GB

Apple iPhone SE 16GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skärmstorlek: 4 tum
  • Lanseringsår: 2016
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple iPhone SE 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(13 omdömen)
5
(8)4
(4)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
L
Ludvig Holst

36 omdömen

3 år sedan*
Bra telefon, men 16GB är för lite för dagens mobiltelefoner, när varje systemuppdatering tar runt 400MB. Efter ett år har mobildata slutat fungera, täcking tas upp mindre ofta. 1642mAh är otroligt dåligt
*Redigerades 2 år sedan
e
ewra

1 omdöme

3 år sedan*
superrrrrr
*Redigerades 3 år sedan
l
ljudpuff

104 omdömen

4 år sedan*
Bara haft den några dagar, men hittills grymt nöjd, bytte upp mig från en Iphone 5 som jag vart väldigt nöjd med men den höll på att falla isär efter 3 år så jag var tvungen att köpa en ny. Visst det mesta är typ identiskt, storleken,utseendet, operativsystemet. Men denna är flera snäpp snabbare och kameran är i en helt annan division, sen är rose gold färgen grymt snygg! Är glad att Apple inte skrotade denna skärmstorlek som enligt mig är perfekt. En sak jag dock tycker är riktigt snålt av Apple är att inte kan börja på 32GB på den telefon! 16gb är väldigt knapert 2016 Så överväg 64GB versionen, speciellt om du vet att du kommer filma mycket! Uppdatering efter ca 10 månaders användning: Mobilen har fungerat helt perfekt! Snabb, smidigt format, Superstabilt iOS! Nu har Apple skrotat 16gb versionen och 32gb är minsta, bra! Lätt den bästa mobil jag ägt hittills. Det enda jag verkligen kan sakna är IP67 klassning.
*Redigerades 3 år sedan
u
urbs

28 omdömen

3 år sedan*
Fulländad!? men längtar ändå efter en efterföljare!
*Redigerades 3 år sedan
V
Vrickan

17 omdömen

4 år sedan*
Trevlig telefon i ett mindre format! Har och funkar på samma sätt som en iPhone brukar göra, så det finns egentligen inga nyheter. En trist sak är att den saknar 3D touch, men har man inte använt det tidigare är det definitivt inget man gråter över. Batteritiden tycker jag är bra och framförallt drar telefonen väldigt lite i standby. Kameran leverar vettiga bilder, men inget du kommer skrika "wow" över. Lite dåligt tryck i högtalaren, speciellt om man jämför med en iPhone 7 men det är ju också helt olika prisklasser. Skulle önska att de släpper denna i en vattentålig modell, då slipper man oroa sig för fukt. Bra prislapp för att vara Apple.
*Redigerades 4 år sedan
e
estella

24 omdömen

4 år sedan*
Första iphonen och mina intryck är: + designen må vara ett par år gammal, men den är faktiskt riktigt snygg. Bra grepp har man också utan skal på mobilen. + mkt snabb och laggar i princip aldrig, vilket är stor skillnad från de flesta Androidlurar. + skärmen kan bli överraskande ljus så den låga upplösningen är inget problem. + "grundappar" som kalender, väder, email, sms och podcaster är extremt smidiga att använda + kvaliteten på ljudet vid samtal är också riktigt bra. + kameran är bra i dagsljus och videoinspelning är väldigt smooth. +- batteritiden motsvarar en androidlur med ~5 timmars skärmtid, m.a.o rätt bra. Dock så märker jag att när man använder högtalaren på högsta volymen så töms batteriet riktigt snabbt jämfört med andra androidlurar jag haft. - om man tittar mkt på youtube och videos, så kan det i längden vara rätt irriterande med en så liten skärm. - 16 gb är alldeles för lite med tanke på att en app numera är runt 0,1 gb. - dyrt med tanke på att man för samma pengar idag nästan kan köpa en oneplus 3, galaxy s7 mm. - att inte kunna fritt ladda ner musik och andra sorters filer utan måste koppla in den till en dator med itunes kan vara rätt irriterande
*Redigerades 4 år sedan
s
sebbe0200

12 omdömen

4 år sedan*
Tycker om den väldigt mycket. Bra storlek och känns gedigen.
*Redigerades 4 år sedan
U
Unregistered16055

37 omdömen

4 år sedan*
Bortsett från priset är jag nöjd, presterar bra och skönt med mindre skärm.
*Redigerades 4 år sedan
L
LouiseKjellberg

27 omdömen

4 år sedan*
*min originalrecension var på engelska, därför har jag översatt texten och ber därför om ursäkt för eventuella grammatiska fel* Nästan alla funktioner i iPhone 6S i 5S-storlek paket. Fingeravtryckssensor är snabb och noggrann, kamera är fantastiskt, A9 chip är blixtsnabb. Åh, och det fortfarande har ett hörlursuttag. Varför köpa en 6S när du kan få detta för 3000kr billigare?
*Redigerades 4 år sedan
e
ergun

88 omdömen

4 år sedan*
Jag kan skriva och surfa igen med en hand !
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1