ZyXEL NAS326

ZyXEL NAS326

  • Antal hårddiskplatser: 2 st
  • Processorkärntyp: 1 (Single) Core
  • Typ av RAID: RAID 0, RAID 1, JBOD
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

ZyXEL NAS326

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.1 / 5
(6 omdömen)
5
(2)4
(2)3
(0)2
(1)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Detta är en billig NAS. Vill man ha en NAS med plats för två diskar (och extern via USB) så är detta ett acceptabelt alternativ. Interface för ändringar och hantering är lite gammalmodigt, men den måste sägas att den har allt det viktigaste. Jag gav 700 kronor för denna år 2019 och det är ett köp jag kan leva med.
ett år sedan
Bra hastighet på överföringar (ofta upp till 100MB/s), helt okej gränssnitt men saknar ett par inställningsmöjligheter. Man kan tyvärr inte välja nedladdningsmapp i den inbyggda torrentklienten utan dessa läggs djupt ner i det förinställda filsystemet. Mycket NAS för pengarna i alla fall!
ett år sedan
Skulle överföra 3.5TB data från min NAS till en 6TB HDD i datorn. Loggade in via FTP, markerade alla mappar och drog dem till dator-fönsterhalvan. Nedladdningen påbörjades. Efter en bra stunds överförande så slutade allt, jag loggade in på gränssnittet via webbläsaren, pop-up fönster säger att firmware måste uppdateras och vips, så tömdes hårddiskarna på all data och den skapade nya partitioner. Varför vet jag ej, men så hände det, och när jag väl insåg vad som skett så hade jag bara fått drygt 100GB av de 3500GB data från min jävla NAS. Aldrig mer en ZyXEL. Sämst i världen på service också. Lägg hellre mer pengar på bättre grejer än dessa billiga skit.
2 år sedan
Baserat på en veckas användning. Prisvärd NAS. Relativt enkel att installera och sätta upp. Jag får också överföringshastigheter på minst 75 MB/s. I gynnsamma fall en bit 100 MB/s via LAN. DLNA fungerar utmärkt för streaming. Webbgränssnittet är inte fantastiskt men det duger bra. File managern kunde varit bättre. Min bedömning utgår från tidigare erfarenheter av enklare NAS från LaCie (okey), Seagate (nja) , och Buffalo Link Station (inte bra). Synology och Qnap är antagligen något vassare, men också betydligt dyrare. Zyxel NAS 326 tycks räcka väl för mina standardbehov. Uppdatering: Jag har nu kört NAS326 i några månader och kan inte säga annat än att jag är mycket nöjd. Rekommenderas varmt.
2 år sedan
Liten, billig och har det man önskar av en NAS.
2 år sedan
Prisvärd och förvånansvärt bra NAS. Får mellan 85-100mb/s i överföringshastighet. Mjukvaran är inte lika bra som t.ex Synology, men duger utmärkt för den vanliga användaren. Det som brister lite för mig är filhantering över internet, vilken är lite väl simpel (men duger). Kan ha problem med äldre hårddiskar