Kategorier
Prisjakt

Nikon D500

Nikon D500

  • Sensorformat: APS-C
  • Typ av kamera: Spegelreflex
  • Sensorupplösning: 21 megapixlar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nikon D500

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
F
Filmjölksmannen

15 omdömen

ett år sedan
En fantastisk kamera när motivet rör på sig. Som barn eller sport. Har alla funktioner man kan önska sig och några till.
L
LindmanX

32 omdömen

2 år sedan*
Enastående autofokus samt mycket bra ergonomi och byggkvalitet.
*Redigerades 2 år sedan
c
commonswift

18 omdömen

2 år sedan
Alldeles lysande. Har en D4 också - denna är lika snabb, nästan lika bra i hanteringen och har ännu bättre autofokus(!) och nästan samma trygga proffskänsla. Det enda jag inte kommer överens med är de minijoysticks man satt dit, hade varit bättre med en programmerbar knapp istället. Jag får inte riktigt samma träff% på exponering som på D4:n, men det kan vara att jag inte lärt mig skillnaden riktigt. Det är en strålande actionkamera, jämfört med den D7200 jag bytte in är den lite större, mycket bättre autofokus och seriehastighet. Personligen filmar jag inte och har stängt av allt trådlöst fjoms, den är ändå värd varenda krona!
MatsK
MatsK

113 omdömen

3 år sedan
Bytte upp mig från D7100 och snacka om lyft. D500 är betydligt bättre på allt. ISO är ljusår bättre än på D7100 och bilder i sämre ljusförhållanden blir betydligt bättre. Vinklingsbar och delvis touchskärm, filma i 4k. Samma suveräna autofokusmodul som i D5, wifi mm.
P
Pelle_N

19 omdömen

3 år sedan
Bytte från D7200 till denna och vilken skillnad! Rapp och stabil fokus som gör fotandet ännu roligare och enklare. SnapBridge då? Funkar bra för positionering, men väldigt opålitlig för överföring av bilder.
c
cremle

3 omdömen

4 år sedan*
En fantastisk kamera helt enkelt. Har erfarenhet av många Nikon, både FX och DX men denna är något alldeles extra. Grymt snabb, både seriebild och autofokus gör att jag kommer hem med väldigt mycket mer bra bilder som gör det svårt att sålla. Snapbridge är något som många har problem med, men för mig har det funkar felfritt. Väldigt lätt att bli riktigt bra kompis med den. Den var dyr men aldrig ångrat köpet
*Redigerades 4 år sedan
castortroy33
castortroy33

233 omdömen

5 år sedan*
Fantastisk kamera! Kanske den bästa Nikon gjort, med tanke på pris, funktioner och byggkvalitet. Ruskigt snabb fokus och serietagning med modern pekskärm som är blixtsnabb. Perfekt som komplement till fullformat, då DX är perfekt för tele och fågelfotografer.
*Redigerades 4 år sedan