Kategorier
Prisjakt

Corsair Carbide Quiet 400Q (Svart)

Corsair Carbide Quiet 400Q (Svart)

  • Typ av chassi: Midi tower
  • Moderkort som stöds: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX, Utökad ATX (E-ATX)
  • Max moderkortsstorlek: Utökad ATX
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Corsair Carbide Quiet 400Q (Svart)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
nivv
nivv

44 omdömen

4 år sedan*
Funkar fint att bygga i. Gillar att det inte skriker "kolla mina rgb-leds". Ogillar att reset och power-knappar sitter på ovansidan då dessa kan tryckas in av misstag (läs katt)
*Redigerades 4 år sedan
M
MyTwoCents

1 omdöme

4 år sedan*
Usel. Sammantaget tog det mig 3 minuter att sätta tillbaka sidoplåten som jag tog av för titta i lådan. Under processen tvivlade jag flera gånger på min egen förmåga att äns lyckas sätta tillbaka plåten. Jag sukade av lättnad när jag till sist fick ihop burken igen. Recommenderar inte. Skruvarna som fäster sidorna är av urusel kvalitet, aldeles för grova och kräver därför hård kraft att få in/ur. Dessutom har den som designat lådan gjort så att det är ungefär en halv centimeter mellan plåtarna, vilket leder till att det i princip är omöjligt att passa skruven genom båda utan att missa det inre hålet. När jag försökte sätta tillbaka sidoplåten var det även väldigt svårt att få plåten att passa i spåren i lådan. Efter att ha tittat på den här lådan insåg jag också att jag ogillar när kontakterna, d.v.s. USB och hörlursutag, sittar på ovansidan av lådan eftersom det ansamlas damm inuti dom. En personliga anledningen till att jag inte gillade lådan.
*Redigerades 4 år sedan
Wicked261
Wicked261

125 omdömen

4 år sedan*
Köpte detta chassi till senaste bygget och grymt nöjd, särskilt eftersom jag aldrig ägt en Corsair låda förr.. #fractalfanboy Främsta anledeningen till att valde detta, var att de är ett av få chassi som har lite högre fötter. Detta bygge står i ett rum med heltäckningsmatta och jag ville få tillräckligt med "markfrigång" =) Väldigt okomplicerat att bygga i, bra byggkvalitet, trevligt dämpningsmaterial, bra luftflöde direkt ur lådan,och väldigt gott om utrymme i hela lådan. Och två värme zoner.. ooo.. kommer inte att använda plastbitarna som skall ligga över nätagget. Och nu till mitt gnäll.. =P De kunde dock varit nån mm till på baksidan, allt får plats men lite små drygt när många kablar skall samsas på baksidan. Fläktkontroll hade varit trevligt att ha med i paketet. #cheapass 3,5 platser.. 2 st? lite klent.. kunde allt varit med nån modulär vagga för minst 3 st till. Hur som. Som chassi till en speldator funkar de över förväntan, tyst, svalt och gott om utrymme för grafikkort/cpukylare eller nån form av vattenkylning. Jag är även glad för att Corsair valde att dump trampstamp loggan haha..
*Redigerades 4 år sedan