Philips Hue Dimmer Switch

Philips Hue Dimmer Switch

  • Kommunikationsstandard: ZigBee, Wi-Fi, HomeKit
  • Typ: Väggsändare, Fjärrkontroll, Dimmer för fast installation
  • Max räckvidd: 11.9 m
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Dimmer Switch

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(9 omdömen)
5
(6)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
3 månader sedan
Jag har nu 2st monterade och de är fantastisk enkla och snygga, och har många häftiga funktioner. + Lätt montage + Snyggt utförande + 4st belysningsalternativ + Dimmerfuktion
7 månader sedan
Riktigt smart med scener. Bra att kunna ta loss fjärrkontrollen. Men den ser lite muppig ut på väggen. Hade varit bra med en lösning som täcker en riktig brytare, men ändå möjliggör att man kan bryta strömmen.
ett år sedan
Fjärrkontrollen fungerar som tänkt, hur som helst så känns den inte färdigutvecklad. Fjärrkontrollen känns gjord för dig som enbart har 1, 2 eller 3 Hue lampor i samma plafond och vill styra enbart detta. För mig som har 14 Hue lampor i bara vardagsrummet finns där lite mer att önska. Jag saknar att enkelt kunna ändra att tända en eller flera lampor med fjärren och att byta lampgrupp utan att behöva gå in i appen för att programmera om fjärrkontrollen, hade gärna sett en enkel switch, vred eller knapp till på fjärren (likt hur Nexa har löst det på sin fjärr t ex).http://www.johdoton.fi/_/rsrc/1316609247742/tuotteet/yct-100/YCT100MID2.jpg Med min Nexa har jag i snart 15 års tid kört en fjärr i respektive rum, varav varje fjärr kan styra 16 olika mottagare. Så att Philips ligger så långt efter i framtiden (nutiden) känns oerhört B.
3 år sedan
Funkar perfekt. Snygg design. Smidig... Finns inget att klaga på.
3 år sedan
Smidig och lätt :)
3 år sedan
Gör vad den ska. Har inte behövt byta batteri än trots mycket användning.
3 år sedan
Nästan full pott. Med iConnect Hue-appen är det enkelt att konfigurera, men funkar lika bra i nativeappen. Betyget sänks ett snäpp från full pott då knapparna är något plastiga och ibland inte reagerar. Har flera, alla beter sig likadant.
2 år sedan
Mycket lätt att installera, och när den är installerad fungerar den bra. Varje knapp kan programmeras för att göra någonting. Skulle enkelt rekommendera detta till alla med Hue ljus.

Google

4 år sedan
plus: - Lätt att installera, är dubbelhäftande tejp kraftfull - Pretty och elegant att titta på - Kan vara av ramen (fast magnetisk) och transporteras runt som en fjärrkontroll - Lätt att koppla upp mot Hue Bridge och program det därifrån - I förhållande till annan utrustning i Hue sortiment relativt billig minus: - Den bakre panelen kan vara bredare, så att däcket över en standard 73 mm apparatdosa öppning - Du kan bara koppla ihop de två "rum", så att man kan inte direkt programmera den för att slå på / stänga av hela huset (ca en instans har säng- eller ytterdörren). En "lösning" för detta är att skapa en regel automatisering via Apples "Home" app, detta och säga att det skulle stänga av alla lampor om en lampa parat med denna stängs av. Men det är inte en optimal lösning. Allt som allt är en affär möjlig del av detta lösas i framtida firmware-uppdateringar (som för övrigt spelade OTA som är ett plus att alltför). Nöjd!

Google