Kategorier
Prisjakt

Cleanmate S800

Cleanmate S800

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Fjärrkontroll, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Display, Rengöring med UV-ljus, Dubbla sidoborstar
  • Ljudnivå: 60 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Cleanmate S800

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(42 omdömen)
5
(14)4
(13)3
(9)2
(2)1
(4)
Sorterat efter datum
n
noShame

6 omdömen

ett år sedan
En helt ok robotdammsugare för det priset (köptes för 1500 kr). Största problemet var att den sällan hittade hem för uppladdning samt att den mest åkte runt på måfå istället för att mappa upp rummet men jag förmodar att priset speglar avsaknaden av den, och för den delen, många andra funktioner. Säckade ihop efter ca 2 år så ingen garanti.
a
azzliqr

5 omdömen

2 år sedan
Har haft s800 i ungefär 5 år och är inne på våran andra nu. Vi bor i lägenhet på 75m2 med "rullstols trösklar" Med tanke på pris och resultat så är det en helt klart godkänd maskin. Dammsugaren hittar väldigt mycket damm och är ett bra komplement till den vanliga dammsugaren då vi har husdjur i hemmet. Största skillnaden med att ha en robotdammsugare är att man slipper köra med den vanliga lika ofta, det lägger sig inte alls lika mycket damm på fönsterbrädor/hyllor. +Lågt pris +Bra komplement till den "vanliga" dammsugaren -Fastnar på trösklar, mattor -Börja låta mycket efter ett tag -Hittar inte hem alltid Tror att vi är inne på våran sista s800 nu, nästa gång är jag villig att lägga till lite extra för att få en dammsugare som tar sig runt i hemmet (mattor/trösklar)
r
r_mattsson

27 omdömen

2 år sedan
Fungerar i princip bara på släta golv. Fastnar lätt i stolar, mattor mm.
2 år sedan
Fungerar mycket bra, kommer fram på de flesta ställen och både sugförmågan och moppfunktionen är över förväntan. Är dock lite klumpig när man har det trångt / maximalistiskt, låter relativt högt och har svårt att hitta laddningsstationen.
B
Bertil171

1 omdöme

2 år sedan
Mycket nöjd med "Emma" Cleanmate S800, sköter sig bra hittar alltid damm och annat småskräp.
2 år sedan
Köpte denna dammsugare till min mamma som bor i en enplansvilla tillsammans med mig o min lillasyster. Det e det bästa jag gjort. Den går överallt i huset, ibland fastnar den men tar sig loss majoriteten utav gångerna. Inställningarna är lätta. Den kör varje dag och allt damm den suger upp e helt sjukt, vart kommer allt ifrån liksom?! Älskart bara🙏🏼 E utmärkt för öppen planlösning o den går ändå in i sovrum o ut igen när den e färdig, vi har inte rört vår gamla dammsugare sen denna o det bästa e att mamma älskar den!
2 år sedan
städar mycket bra och tar sig bra över lister lite sämre med hur den ska försöka få med alla rum missar lätt en eller två rum.
2 år sedan
Super duper bra! Fastnar dock i gardinerna och ryamattan.
p
popaz_94

46 omdömen

3 år sedan*
När den väl fungerar så är det en bra dammsugare för mindre lägenheter. I lite större lägenheter (50kvm+) med två eller flera rum hittar den inte tillbaka till laddstationen. Den dammsuger på måfå men verkar täcka majoriteten av ytan. Dammsugaren gick sönder efter ca 1 års användning. Den började köra hejvilt i dubbelt så hög hastighet utan att dammsuga och den körde in i alla möbler/väggar. Skickade in på reparation och Cleanmate konstaterade att moderkortet behövde bytas ut. Efter ett byte av moderkort gick dammsugaren sönder igen efter 3-4 månader. Har inte orkat skicka in den på reparation igen sen dess.
*Redigerades 2 år sedan
shapic
shapic

54 omdömen

4 år sedan*
Kampanjpriset på 2000kr är ett vansinnigt bra pris jämfört med konkurrenterna. Har sedan många år kört på iRobot Roomba med enbart borstar, och är oerhört missnöjd. Den kör in i det mesta, fastnar lätt och det samlas snabbt damm bakom IR-sensorn på främre delens som studsar. Flera av dem har efter bara ett par år börjat löpa amok istället för att städa efter sina principer (maxfarten kan tydligen bli ungefär dubbelt så snabb, vilket i kombination med icke-fungerande krock-sensorer gör att möbler osv får väldigt många fula märken). Har hittills endast hunnit köra denna från Cleanmate i någon månad:. bra sugkraft och bästa av allt: den kör nästan aldrig in i möbler; den stannar några mm innan och vänder. Ett stort problem: den vägrar köra nära kanter. Inte ens med det som heter "kantprogrammet" kör den nära kanterna. Ca 15cm från kanter vänder den. Oerhört irriterande, och det måste ju vara något som är fel på just min modell. En mycket irriterande sak: Rösten säger "Charging Complete" ca 1gång/dygn när den är dockad i sin laddare. Går endast att undvika genom att stänga av maskinen helt på sidoknappen. Uppdatering: Lämnade tillbaka till slut pga. trött på skiten. Vägrade städa kanter, underliga röster som sa saker då och då, och generellt dåligt programmerad för optimal städning. Köpte en Xiaomi Robot istället och DÄR snackar vi robot. Herregud vilken skillnad.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1