Prisjakt

Cleanmate S800

Cleanmate S800

  • Typ: Dammsugare
  • Funktioner: Timer, Schemaläggning, Fjärrkontroll, Trappsensor, Självdockning (automatisk laddning), Display, Rengöring med UV-ljus, Dubbla sidoborstar, Moppfunktion
  • Ljudnivå: 60 dB
Bevaka
Jämför

Cleanmate S800

Användaromdömen

Sorterat efter datum
K
Kvasi

97 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Säger "charging complete" ungefär en gång per dygn (och det är tydligen normalt) även fast den redan är fulladdad, ofta mitt i natten. Finns inget sätt att stänga av ljudet annat än att skicka in den till Cleanmate, fast då får man betala frakten själv. Verkar inte någon som helst intelligens vid laddning så räkna med att batterierna är HELT döda efter två-tre år.
*Redigerades 10 månader sedan
n
noShame

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
En helt ok robotdammsugare för det priset (köptes för 1500 kr). Största problemet var att den sällan hittade hem för uppladdning samt att den mest åkte runt på måfå istället för att mappa upp rummet men jag förmodar att priset speglar avsaknaden av den, och för den delen, många andra funktioner. Säckade ihop efter ca 2 år så ingen garanti.
a
azzliqr

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har haft s800 i ungefär 5 år och är inne på våran andra nu. Vi bor i lägenhet på 75m2 med "rullstols trösklar" Med tanke på pris och resultat så är det en helt klart godkänd maskin. Dammsugaren hittar väldigt mycket damm och är ett bra komplement till den vanliga dammsugaren då vi har husdjur i hemmet. Största skillnaden med att ha en robotdammsugare är att man slipper köra med den vanliga lika ofta, det lägger sig inte alls lika mycket damm på fönsterbrädor/hyllor. +Lågt pris +Bra komplement till den "vanliga" dammsugaren -Fastnar på trösklar, mattor -Börja låta mycket efter ett tag -Hittar inte hem alltid Tror att vi är inne på våran sista s800 nu, nästa gång är jag villig att lägga till lite extra för att få en dammsugare som tar sig runt i hemmet (mattor/trösklar)
r
r_mattsson

27 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Fungerar i princip bara på släta golv. Fastnar lätt i stolar, mattor mm.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Fungerar mycket bra, kommer fram på de flesta ställen och både sugförmågan och moppfunktionen är över förväntan. Är dock lite klumpig när man har det trångt / maximalistiskt, låter relativt högt och har svårt att hitta laddningsstationen.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Mycket nöjd med "Emma" Cleanmate S800, sköter sig bra hittar alltid damm och annat småskräp.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Köpte denna dammsugare till min mamma som bor i en enplansvilla tillsammans med mig o min lillasyster. Det e det bästa jag gjort. Den går överallt i huset, ibland fastnar den men tar sig loss majoriteten utav gångerna. Inställningarna är lätta. Den kör varje dag och allt damm den suger upp e helt sjukt, vart kommer allt ifrån liksom?! Älskart bara🙏🏼 E utmärkt för öppen planlösning o den går ändå in i sovrum o ut igen när den e färdig, vi har inte rört vår gamla dammsugare sen denna o det bästa e att mamma älskar den!
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
städar mycket bra och tar sig bra över lister lite sämre med hur den ska försöka få med alla rum missar lätt en eller två rum.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Super duper bra! Fastnar dock i gardinerna och ryamattan.
p
popaz_94

49 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
När den väl fungerar så är det en bra dammsugare för mindre lägenheter. I lite större lägenheter (50kvm+) med två eller flera rum hittar den inte tillbaka till laddstationen. Den dammsuger på måfå men verkar täcka majoriteten av ytan. Dammsugaren gick sönder efter ca 1 års användning. Den började köra hejvilt i dubbelt så hög hastighet utan att dammsuga och den körde in i alla möbler/väggar. Skickade in på reparation och Cleanmate konstaterade att moderkortet behövde bytas ut. Efter ett byte av moderkort gick dammsugaren sönder igen efter 3-4 månader. Har inte orkat skicka in den på reparation igen sen dess.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1