Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • Operativsystem: Windows 10 Mobile
 • 4G (LTE)
Rank 462 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Microsoft Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Lumia 950

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • Operativsystem: Windows 10 Mobile
 • 4G (LTE)

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2015-12-14
Redigerades 2017-03-16
  p
  pqvist(14 omdömen)
  Uppdatering efter 1,5 år: 9->4 stjärnor. Universiella appar och W10M lyfte aldrig. Efter två veckor med telefonen rasar det in nya universiella appar som fungerar med Win10 desktop & mobile. Exempelvis Garmin Connect och Netflix. + Skärmen är riktigt bra + Skön att hålla i handen + Lagom stor för byxfickan + Bra kameror + Glance Screen + Snyggt OS, med bra flyt + Ej massa bloatware + Löstagbart batteri + MicroSD + Lätt och nätt - Saknar väsentliga funktioner i flera viktiga appar (Spotify, Bank, Instagram) - Intetsägande utseende
  2017-02-28
   M
   Matzeball(4 omdömen)
   Jag har haft denna telefon 4 månader nu. Förutom att det finns ganska lite appar så är kvaliteten på de appar som finns ibland extremt dålig. Jag ville ha en prisvärd telefon där jag kunde använda bl.a. Evernote (EN) vilket är den app jag använder mest. Tyvärr funkar inte EN tillnärmelsevis lika bra som på iPhone. Det går inte att ta bilder inifrån EN. Det fungerar inte att göra Cut/Paste till/från EN. Det här är bara några exempel. Även andra appar som jag gärna skulle använda fungerar jättedåligt så det är ingen ide, fast appen finns ju. Det finns ingen röstuppringning vilket är synnerligen praktiskt när man kör bil (med handsfree). Man får en känsla av att man är den enda som använder appen i windows. Jag ångrar bittert att jag köpte den här. Så fort jag får råd så kommer jag att byta till en telefon med röstuppringning. Min fru köper en sådan nu så jag får väl prova den och köpa en likadan om den är bra nog. Varning: Se till att dina favoritappar fungerar bra på windowstelefoner innan du köper en Det räcker inte att appen sägs finnas på windows och att de nyckelfunktioner du behöver i appen finns med. De ska fungera i praktiken också annars blir du utan den app som du bara MÅSTE ha. I övrigt har jag inte så mycket att klaga över på telefonen i sig men röstuppringning finns ju inte tyvärr.
   2016-12-26
    E
    Er1keN(4 omdömen)
    Använder den som jobbmobil och till det funkarden klockrent, uppdateringarna har gjort att OS flyter ännu bättre.
    2016-12-01
     M
     Mulukku(92 omdömen)
     En riktig telefon som har en mycket proffsig känsla i utseendet av Windows. Utbytbar baksida samt batteri och minneskort är väldigt bra. Kameran är den bästa i klassen och så som jag använder den så håller batteriet mycket längre än min senaste lur samsung galaxy S6. Efter 24 timmar att batteriet laddades till 100 % så har jag 80 % kvar, visst lite tweaking måste man göra men batterisparläget är inte på. Det är först och främst en telefon för vuxna som vill ha ett bra gränssnitt, en bra kamera och bra batteritid. Vill man ha en telefon till lek och spel så är nog Androidtelefoner eller Iphone ett bättre val. För att få ut det bästa av telefonen så får man först och främst lära sig hur telefonen och operativsystemet fungerar och det är oftast de som inte förstår eller kan som ger låga betyg för saker de inte förstår sig på.
     2016-10-15
      F
      Fredde2(40 omdömen)
      Har använt både android och ios flitigt, skriver på en ipad air och äger en htc one med android och jag tycker att windows 10 är minst lika bra om inte bättre! Apputbudet är inte lika bra och det är den största nackdelen men allt annat är faktist bättre än både ios och android! Bara som en sån enkel sak som att flytta över film, musik och videos, på ios är det ett helvete, på windows 10 är det bara att koppla till datorn och du har alla relevanta mappar tillgängliga med en gång. Precis som på den gamla goda tiden där du slapp fjantig programvara för att flytta saker. Kalendern på win10 visar alla relevanta röda dagar vilket både ios och android verkar ha väldigt svårt för att erbjuda. Använder du outlook och hotmail är win10 extremt användarvänligt och jag kan koppla 2 olika användare på samma app vilket var väldigt struligt på ios och android. Använder du en windows dator är win10 telefonen din bästa vän! Telefonen i sig har fantistisk kamera, är väldigt snabb och precis lika bra som vilken flaggskepp telefon som helst!
      Sida 1