Kategorier
Prisjakt

Moccamaster H931 AO

Moccamaster H931 AO

  • Typ av bryggare: Elbryggare
  • Antalet koppar per bryggning: 10
  • Funktioner: Värmehållning, Automatisk avstängning, Signallampa
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Moccamaster H931 AO

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(6 omdömen)
5
(3)4
(1)3
(0)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
N
Nils L

1 omdöme

5 månader sedan
En klart överreklamerad produkt som inte håller måttet till det höga priset, kaffet smakar lätt surt och inte mycket arom, sannolikt rinner vattnet för fort då den inte går att ställa in för mindre mängder etc. Den känns även plastig och racklig, vilket är pinsamt dåligt för en sådan dyr maskin.
t
tomasholmlund27

12 omdömen

2 år sedan
Kaffebryggare som fungerar riktigt bra. Ångrar jag jag inte köpt denna tidigare. Har använt en snik kaffebryggare men när kannan gick sönder så blev det en ny bryggare Uppskattar auto off funktionen
H
Hocculta

8 omdömen

2 år sedan
Har precis köpt den och bryggt min första kopp kaffe. Vid första anblick är det en stilren instegsmodell utan vissa bekvämligheter som de dyrare modellerna har. Enda extra den har är AO = auto-off efter 40 min. Den är snabb och håller vad den lovar, testade med 10 koppar vatten som gick igenom på drygt 6 min. Många lösa detaljer som funkar i diskmaskinen. 5 års garanti vid köp, ytterligare 5 år vid registrering av köpet på deras hemsida. Så totalt 10 års garanti.
3 år sedan*
+ Gör kaffet snabbt +Rätt temperatur på kaffet +Snygg +Autoavstängning - Ingen droppstopp -Delarna passar inte "klockrent" (Syftar på filterkoppen och skyddet till den) -Till skillnad från en vanlig kaffebryggare så måste man först ha filterkoppen på själva kannan, när kaffet sedan är klart så tar man bort den och sätter på ett lock. Tycker att Moccamaster kunde ha designat den på samma sätt som de modeller med droppstopp, att filterkoppen sitter fast. I helhet jättenöjd med maskinen och det märks verkligen att den brygger i rätt temperatur.
*Redigerades 3 år sedan
U
Unregistered44769

162 omdömen

3 år sedan*
Jättenöjd. Inget att klaga på
*Redigerades 3 år sedan
ett år sedan
Detta är en billig version. Saknar blandningsfunktion i kannan och rekommenderas att manuellt rörs om av Norwegian Coffee Information. Bristande dropp stannar och blir lättare när den blir längre kvar på kannan. Styr bort.

Google