Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia Z5 E6653

Sony Xperia Z5 E6653

  • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Lanseringsår: 2015
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia Z5 E6653

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(27 omdömen)
5
(10)4
(6)3
(5)2
(2)1
(4)
Sorterat efter datum
l
lcfc

85 omdömen

2 år sedan
Fungerar fortfarande bra. Lite slö så fick installera en custom rom för att bli nöjd.
3 år sedan
Inte i nivå med kinesiska billiga mobiler. Jag har de senaste köpt billiga kinesiska telefoner som oukitel, elephone o allt va de nu heter. Jag går på pris/prestanda, ej namn, max 500:- spänn för en telefon annars får det vara. Nu tänkte jag byta upp mig o prova en Sony Z5 E6653 och är förbluffad vilket skräp detta är : 1. Långsam trots 3gb ram och 2 x 4xcpu, får ibland vänta flera millisekunder på att ladda appar och websidor. 2. Alla kinestelefoner fungerar i pannrummet i källaren. Med sonyn måste jag stå på en punkt ute på gräsmattan. 3. System uppdateringar varje dag som inte går att ta bort. Om du får virus i telefonen kommer det bli svårt avgöra om det är dagligt virus från sony eller någon annan. Sony borde skrivit klart mjukvara innan de lanserade telefon. Det är märkligt sony ännu inte blivit klara med mjukvara till E6653 sedan 2015. 4. Dåligt batteri, några timmar dataöverföring sedan är batteriet slut. 5. Ruggigt dålig datakapacitet, filmer måste pausa och buffra, händer aldrig med kina telefon. 6. Tung. Trots kasst batteri som inte räcker är den lik förbannat tung. 7. Bloatware. Telefonen måste rensas cirka två timmar på undermåliga appar och skräp vid första uppstart. 8. Displayen blir knepig under vattnet, funkar inte helt hundra. 9. Kopiera text gör mig galen, dubbel klicka på en liten 5tum display. Fullständig idioti inte använda android long press. 10. Röststyrning av sms/epost via bt i bilen är inte alls i nivå med en kineslur, har gett upp diktera epost i bilen med sonyn. Sumarum, spara dina pengar och köp nåt billigare som fungerar. En bra vara säljer sig själv, allt annat skit gör man reklam för.
c
carloskar

25 omdömen

5 år sedan*
Update 2016-07-03: Har kör med senaste uppdateringen (32.2.A.0.224, Android 6.0.1) i några veckor nu utan problem. Batteritiden är bra, räcker med råge en hel dag, inga problem med bluetooth, den känns rapp och fungerar helt enkelt bra. Förra uppdateringen sabbade bluetooth för mig men det fixades i senaste uppdateringen. Jag är fortfarande väldigt nöjd med den här telefonen. --------------------------------- Responsiv och snabb, inget lagg alls. Batteriet räcker med råge en hel dag för mig. Fingeravtryckssensorn är snabb och missar nästan aldrig. Power knappen sitter perfekt placerad för mig, tummen hamnar precis på den när jag håller telefonen normalt vilket kankse bidrar till att fingeravtryckssensorn fungerar så bra. Dock så är volymknappen, särskilt volym ner, svår att nå utan att ändra grepp. Snabb och bra kamera, startar på mindre än en sekund från skärm av när jag använder kamera-knappen. Grym telefon helt enkelt, jag är väldigt nöjd.
*Redigerades 3 år sedan
L
Lud123

19 omdömen

4 år sedan*
Snygg med grön baksida och den funkar fint för mig, blir aldrig varm och batteriet räcker en hel dag oftast om jag inte gamear på den. Däremot hörs ett brus från inbyggda högtalarna på låg ljudnivå vilket är väldigt trist. Har dessutom FM radio vilket är trevligt när man inte har tillgång till 3/4G som dessutom är dyrt. +Det frostade glaset + Bra batteritid +Bra skärm + Helt ok kamera +Vatten/dammtålig +Fingeravtryckläsare + Fm radio -Brus på låg ljudnivå med de inbyggda högtalare
*Redigerades 4 år sedan
M
Mickeyblue

16 omdömen

5 år sedan*
+kameran +ip klassad +skärmen är behaglig och naturlig i färgen +fingeravtryckläsaren är riktigt snabb (jämför med galaxy s6 som jag hade innan) +batteritiden (går få riktigt bra med inställningar i stamina mode) +lättinstallerad +minneakortaplats som stödjer ända upp till 200gb -Ingen ir blaster för fjärrkontroll -Ingen pulsmätare inbyggd -Ingen trådlös laddning -Ingick inga hörlurar i kartongen -Ingen snabbladdning -Sony har tagit bort stamina mode efter uppdatering vilket gjorde batteritiden något sämre som jag upplevt det... Men kan rekommendera telefonen ändå med dom erfarenheter jag hittills fått av den ☺
*Redigerades 4 år sedan
t
teqnet

116 omdömen

5 år sedan*
Första telefonen jag köpte hade problem med laddningen. Den var väldigt kräsen på vilken laddare man använde och kunde hänga sig helt så att den inte gick att ladda. Nästa exemplar fungerar fortfarande inte med riktigt alla laddare, men är godkänd. I övrigt är jag väldigt nöjd med telefonen. Fingertrcksavläsaren är över förväntan och låser oftast upp på första försöket. Kameran tar fina bilder. Framför allt är telefonen ruskigt snabb. Byggkvaliten är jättebra och det är bra att den både har minneskortläsare och 32 Gb internminne. Väntar fortfarande på Marshmallow, och hoppas på fler användningsområden för Fingertrcksavläsaren. Att den var vattentät var ett krav för mig. Edit: Drar av en stjärna eftersom telefonen inte kan ta ett enkelt foto i Thailand p.g.a överhettning. Fick använda tjejens IPhone istället. Pinsamt... Edit: Höjer en stjärna igen eftersom den oftast fungerar, och dessutom fungerar utmärkt när man snorklar. Klart över förväntan. Drar av två stjärnor för att batteritiden knappt håller en arbetsdag. Tjejens Honor 7 är brutalt mycket bättre på den punkten. Inatt gick den från 50% till 10% utan att jag avnände telefonen. Tjejens Honor 7 gick från 50% till 45%...
*Redigerades 4 år sedan
C
ChalleMan

51 omdömen

5 år sedan*
En av de sämsta mobiler jag haft på länge. Z3an som jag hade innan var dubbelt så bra på allt, så när som på fingeravtrycksläsaren. Z5an är seg och långsam. Blir varm som bara den. Knaster och seg uppkoppling på bluetooth. Dålig täckning på 4G och wifi. Drar batteri utan att man använder den, precis samma appar och användning med Z3an räcker 2 dagar, Z5an en halv dag. Telias verkstad hittade inga fel på den vid inlämning. Visst kan det bli fel, men se till att ta hand om de kunderna som fått ett dåligt ex. Synd Sony, nästa köp blir ett annat märke. Edit: Ny uppdatering av firmware men fortfarande lika dålig bluetooth. Måste byta ut den nu, står inte ut att inte kunna prata över bluetooth eller lyssna på spootify.
*Redigerades 5 år sedan
b
brolle

16 omdömen

5 år sedan*
bra, men saknar min Nexus 5 Bra mobil som efter senaste uppdateringen, äntligen har värmeproblemen upphört och digitizern börjat fungera som den ska (innan scrollade den av sig själv). Dock pinsamt att det ska ta så lång tid efter release att få en fungerade telefon :( +bra byggkvalite +fukttålig +SD-kort +bra batteritid, lätt två dagar +kameran, trots allt. Dock inte SÅ bra som Sony påstår. -känns inte rappare än Nexus 5. Laggar ibland och känns aningens seg jmf med Nexus -kameran tar väl "bra" bilder men eg ingen jätte förbättring -snäppet för stor för mig, Nexusen var precis lagom Hade inte Nexusens laddkontakt smält pga kina-laddkabel hade jag kört vidare på den. Alternativ två vore Nexus 5X, men Telia företag har bara Iphone, Samsung och Sony Hade inte telefonen varit gratis via Telia hade jag köpt en Nexus 5X!
*Redigerades 5 år sedan
Nawras
Nawras

31 omdömen

5 år sedan*
Tyvärr jag var alltid en Sony älskare. Men efter denna här mobilen så avstår jag från alla Xperia modeller. Positiv +Vattentålig +Fingeravtryck läsare +Stor skärm +Snabb OS Negativ -Blir jätte varm p.g.a processorn -Dålig batteri -Tråkig design -Ingen trådlös laddning -Volym knappen är på felplats, måste trycka jättehårt för att ändra volymen. -Hörlurarna som medföljer har dåligt ljud och man måste ha stora elefant öron för att få in de. -Kameran är värdelös. Lämnade tillbaka mobilen och köpte en Galaxy S6. Tror att Sony har för mycket pengar från Playstation och andra produkter så de koncenterar sig inte på mobil avdelningen tyvärr. Tror att framtidens mobiler blir endast Iphone och Samsung som har en hög klass och prestanda.
*Redigerades 5 år sedan
m
merry

12 omdömen

5 år sedan*
Mycket missnöjd! Har stora problem med batteritiden, fullladdat 100% 07:00 ca 18:30 3% kvar, kompisen har en S5 och vi gör ungefär samma saker på mobilen och han har då 64% kvar. Värmen är helt galen, går knappt å hålla iden. Kameran strulade på semestern, funkade inte som den skulle ute i solen, stängde ner displayen, filma i 4k funkar en kort stund sedan stänger den av programet då mobilen blir för het. Fingeravtrycksläsaren funkar dåligt tycker jag och sitter illa placerat, ett skit problem iofs då jag valt att ha pinkod och tycker det går fortare än å hålla på å flytta fingret till en position då den kan läsa. Lämna in den på Mediamarkt där jag köpte den och fick tillbaka den några dagar senare då dom endast gjort en uppdatering! Dom skriver också i förklaringar att Z5 är en högpresterande telefon med en avancerad processor och kamera, eftersom den är så avancerad så kan den utveckla hög värme och stänga ner vissa appar och kameran! Inte vet jag men i min värld är det en lågpresterande produkt som inte ens klarar av att fungera.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1