Kategorier
Prisjakt

Bosch WAT283L8SN (Vit)

Bosch WAT283L8SN (Vit)

  • Typ av maskin: Frontmatad
  • Tvättkapacitet per omgång: 8 kg
  • Typ: Tvättmaskin
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch WAT283L8SN (Vit)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(19 omdömen)
5
(9)4
(7)3
(2)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
l
la_tobbe

57 omdömen

ett år sedan
Den gamla 90-tals maskinen från Electrolux tackade för sig och en Bosch köptes in. Hittills väldigt nöjd, går mycket tyst och märks knappt att den centrifugerar ljudmässigt. Köpte den på Black Friday till bra pris, dock lång leveranstid från ElGiganten. Lätt att installera och få igång.
p
pricetob

1 omdöme

ett år sedan
Gör allt som en tvättmaskin ska göra men, en STRUMPA och hårnål fastnade bakom locket till pumpen. Alltså inte i pumpen utan i locket in till pumpen. Maskinen sätter igen och Bosch servicekille blir tvungen att bryta upp locket. Kostar 1500-2000kr att laga. Har aldrig varit med om detta på någon annan tvättmaskin, högt eller lågt pris. Jag kommer hålla mig undan från tvättmaskiner med denna konstruktion i framtiden.
C
Christer

3 omdömen

ett år sedan
Tystare än andra tvättmaskiner i samma prisklass. Står stabilt och vibrerar minimalt vid högsta centrifug, känns gedigen i byggkvalitén. Att kunna kunna köra snabbtvätt på de vanligaste programmen via funktionen VarioPerfect är mycket användbart. Svårt att hitta en bättre tvättmaskin i samma prisklass.
p
patrikpapelito

23 omdömen

2 år sedan*
En fantastisk maskin som jag varmt rekommenderar. Har haft den i ett och ett halvt år och är mycket nöjd. Det finns mer avancerade modeller med ytterligare inställningsmöjligheter och wifi-uppkoppling, men är man inte särskilt intresserad av det är det här ett riktigt bra köp. Vi tvättar mellan två och fyra maskiner i veckan. Vanligtvis kör vi på 40 eller 60 grader. Ett standardprogram tar 2 h 55 min respektive 2 h 35 min, men på "speedläge" tar de 1 h respektive 1 h 6 min. Vi använder alltid "speedläge" och upplever att det blir hur rent som helst. Det är enkelt att välja program och göra övriga inställningar. Man kan välja om den ska ge en ljudsignal eller inte när tvätten är klar. Det är enkelt att fylla på tvättmedel och att rengöra tvättmedelsfacket. Den är relativt tyst. Under själva tvättningen hör man knappt motorn alls, utan bara tvätten som ramlar omkring i vattnet. Centrifugeringen är något mer högljudd, men jämfört med andra maskiner som vi har haft fortfarande tyst. Den vibrerar inte särskilt mycket i samband med vare sig tvätt eller centrifugering. Positivt + Enkel att välja program och göra inställningar + Tvättar snabbt och rent + Lätt att fylla på tvättmedel och rengöra tvättmedelsfacket + Tyst + Vibrerar inte särskilt mycket Negativt - Inget Sammanfattningsvis rekommenderar jag denna tvättmaskin starkt. Gör sitt jobb och gör det bra. Gör tvättandet enkelt för mig.
*Redigerades 2 år sedan
nissehultjr
nissehultjr

67 omdömen

4 år sedan*
Bra o tyst maskin. Den har inte lika många finesser som de dyrare modellerna (Serie 8). Ex. så saknas förtvätt och temperaturen är fast inställd för de olika programmen. Det som är lika med de dyrare modellerna är att den har SpeedPerfect som gör tvättiden betydligt kortare. Både 40 och 60 graders bomullstvätt går på ca en timme. 90 graders tar ca 1 timme o 40 minuter. Har sedan ett år tillbaka Bosch Logixx WAW32599SN, men vill gärna tvätta flera maskiner samtidigt och då föll valet på denna modell då den verkar väldigt prisvärd. Den är lika tyst o vibrerar lika lite under centrifugering som den dyrare serie 8-modellen. Det saknas som sagt lite finesser men basprogrammen räcker långt. Inte heller känns tvätten så mycket blötare trots lite långsammare centrifugering (1400 rpm). Jag köpte den för 4200 under mellandagsrean och är jättenöjd. Uppdatering: Har haft maskinen i ett år nu. Den har använts 1-2 gånger per vecka. Allt fungerar fortfarande och det har inte varit några problem hittils. Jag är fortfarande jättenöjd med maskinen. Uppdatering efter två års användande: Allt fungerar fortfarande smärtfritt och jag har inget att anmärka/klaga på. :-)
*Redigerades 2 år sedan
IamDavej
IamDavej

201 omdömen

2 år sedan
Funkar fint. Bästa maskinen jag haft och inte är den dyr heller. 5000 kronor är rena fyndet. Höhö.
i
ilovematcha

32 omdömen

3 år sedan
Tvättar bra. Men som alla andra nya tvättmaskiner superlång tvättid för standard 40/60 tvätt, 2-3h! Använde alltid snabbprogrammet och då får man en 40 tvätt med extra sköljcykel på ca 1h15. Tyst motor, man hör bara vattenskalp, det hörs naturligtvis när den centrigugerar men väldigt lite vibration i själva maskinen. Saknar förtvätt men det är vär få som använder detta idag. Klart prisvärd om man kan få den under 4000kr.
3 år sedan*
Fungerar bra till ett bra pris. Inget att klaga på direkt.
*Redigerades 3 år sedan
w
weezer

50 omdömen

3 år sedan*
Kvalitet till bra pris. Tyst, enkel och tvättar bra. Att strumpor fastnar vid luckan händer mig med men ett ilands-problem..förtvätt? Ähh, används aldrig ändå..ingen uppkoppling till internet? Ähh, den piper när den är klar; räcker gott.
*Redigerades 3 år sedan
Tomme
Tomme

299 omdömen

3 år sedan*
Första intryck efter en vecka är positivt. Lätt installation Tyst gång (jämför med tidigare Bosch liknande prisklass men 10 år äldre) Bra pris
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1