Microsoft Windows 10 Pro Sve (64-bit OEM)

Microsoft Windows 10 Pro Sve (64-bit OEM)

 • Licenstyp: OEM
 • Språk: Svenska
 • CPU-stöd: 64-bit
Jämför pris på alla Microsoft Operativsystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Windows 10 Pro Sve (64-bit OEM)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Licenstyp: OEM
 • Språk: Svenska
 • CPU-stöd: 64-bit

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2018-05-11
  sweden721127(155 omdömen)
  Absolut sämsta skitet. Där är alltid nåt tuggar prestanda och kraft i bakgrunden. Windows Update går inte att avaktivera som på 8 och 8,1 vilket gör att datorn känns extremt seg. Tyvärr så gjorde misstaget att köpa Microsoft Surface Pro 2017 med det skit operativsystemet.
  2016-07-26
   0
   005K4R(35 omdömen)
   Bättre än Windows 7 på alla sätt tycker jag
   2015-12-17
    s
    strejf(13 omdömen)
    Gillar Windows 10 skarpt!
    2015-12-11
    Redigerades 2015-12-13
     f
     fhansson(51 omdömen)
     Uppdaterade en DELL dator från Windows 7 och vad fick jag då? + Snabbare gränssnitt + Nya smarta fönsterfunktioner + Multipla skrivbord + Bättre minneshantering + Förbättrad säkerhet - Bitvis fult och osammanhängande gränssnitt - Irriterande reklam på startmenyn - Vissa reklamappar går inte att avinstallera - Startmenyn går inte att modifiera eller gruppera i kataloger som tidigare - Tveksam kontroll hur mycket information som skickas till Microsoft - Förvirrande inställningsprogram där vissa funktioner flyttats från kontrollpanelen - Ofullständig kontroll på uppdatering av drivrutiner orsakar hängningar - Några OEM program från DELL och Intel slutade fungera - Ibland väldigt seg uppstart (uppdateringar?) Så på det hela fick jag en något snabbare dator med bättre fönsterhantering liknande skrivbordet i Linux men det är en del saker som blivit sämre än Windows 7. Det sämsta är att det mesta sker i bakgrunden utan att användaren har någon kontroll vad som installeras, uppdateras eller skickas till Microsoft. Inställningarna är minst sagt förvirrande i det nya programmet. Har problem med att Windows installerar över äldre drivrutiner utgivna av DELL som gör att datorn låser sig och ibland inte går att stänga av. Vet inte hur jag ska lösa problemet. Startmenyn är ingen förbättring mot Windows 7 utan för stram och sparsmakad i inställningar och valmöjligheter. Microsoft får godkänt angående den förbättrade prestandan och fönsterhanteringen där man numera kan mäta sig med Linux i prestanda och funktionallitet men det är en negativ utveckling på många fundamentala områden som valmöjligheter och den personliga integriteten.
     2015-11-15
      t
      teqnet(93 omdömen)
      Helt omöjligt att aktivera och supporten från Microsoft är obefintlig. Jag använder knappt Windows privat längre, därför är det retligt att jag skall behöva lägga så mycket tid på att få igång det...
      Sida 1