Microsoft Windows 10 Home Sve

Microsoft Windows 10 Home Sve

 • Licenstyp: Retail
 • Språk: Svenska
 • CPU-stöd: 32/64-bit
Jämför pris på alla Microsoft Operativsystem
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Windows 10 Home Sve

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2017-01-06
Redigerades 2019-06-13
  elliotsky(22 omdömen)
  Windows 7 ✈️
  2017-10-13
   t
   teqnet(95 omdömen)
   Känns omodernt och buggit i jämförelse med tex Android. Startar om och uppdaterar i tid och otid..
   2017-08-20
    P
    Persontyp Alfa(54 omdömen)
    Ser ingen större skillnad mot Windows 7 förutom lite småsaker. Tar bara några minuter att installera från usb minnet till en ssd m.2. Kom ihåg att kryssa i så att inte nyfikna Microsoft får allt för mycket uppgifter. Informationen de vill ha del av är ditt privatliv och den har ett värde i rena pengar. Vill man dela ut info och tjäna pengar på det så går man med i en webbpanel.
    2017-07-26
     T
     Thompi8(74 omdömen)
     Jag hatar verkligen windows 10 skälet är att du har ingen chans att hävda dig skälv... en updatering exempel ja windows manar på hela tiden gör denna uppdatering och helt utan förvarning så gör han den och datorn startas om. även om du har saker som är osparat i din dator den klipper allt så du riskerar att tappa detta. Menar vi ska väl ha ett operativ som vi tycker om och jag funderar seriöst på att gå tillbaks till windows 7 hade inte windows xp stoppat stödet för x64 då hade jag stannat kvar där.
     2017-02-19
      k
      kicksmix(8 omdömen)
      Gillar Windows 10 även om jag är en amigaanvändare. Windows 8 var rätt tråkigt system men tycker det är bättre nu. Det tråkiga är att även nu 2017 så kan man inte ha helt transparant startbar. Går inte och ställa in utan och ta ner någon extern app. Drog ner classic start menu och där gick det och göra den helt transparant. Riktigt nice. Har det både på min laptop kopplad under tvn och min desktop. Mycket snyggare. Hoppas att dom fixar det i windows någon gång i framtiden. På amigan var det inga problem och det systemet är rätt outdated. Fördelen med windows är ständiga uppdateringar även om det kan tyckas vara jobbigt för en del.
      Sida 1