Kategorier
Prisjakt

Microsoft Windows 10 Home Sve

Microsoft Windows 10 Home Sve

  • Licenstyp: Retail
  • Språk: Svenska
  • CPU-stöd: 32/64-bit
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Windows 10 Home Sve

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
Ramlöss

137 omdömen

5 år sedan*
Jag vill inte ha nån jävla pin på en desktop i mitt egna hem, idioter..
*Redigerades 6 månader sedan
T
Topgun6812

8 omdömen

ett år sedan
Bra att det är på USB.
elliotsky
elliotsky

25 omdömen

4 år sedan*
Windows 7 ✈️
*Redigerades 2 år sedan
t
teqnet

119 omdömen

4 år sedan*
Känns omodernt och buggit i jämförelse med tex Android. Startar om och uppdaterar i tid och otid..
*Redigerades 4 år sedan
P
Persontyp Alfa

56 omdömen

4 år sedan*
Ser ingen större skillnad mot Windows 7 förutom lite småsaker. Tar bara några minuter att installera från usb minnet till en ssd m.2. Kom ihåg att kryssa i så att inte nyfikna Microsoft får allt för mycket uppgifter. Informationen de vill ha del av är ditt privatliv och den har ett värde i rena pengar. Vill man dela ut info och tjäna pengar på det så går man med i en webbpanel.
*Redigerades 4 år sedan
T
Thompi8

67 omdömen

4 år sedan*
Jag hatar verkligen windows 10 skälet är att du har ingen chans att hävda dig skälv... en updatering exempel ja windows manar på hela tiden gör denna uppdatering och helt utan förvarning så gör han den och datorn startas om. även om du har saker som är osparat i din dator den klipper allt så du riskerar att tappa detta. Menar vi ska väl ha ett operativ som vi tycker om och jag funderar seriöst på att gå tillbaks till windows 7 hade inte windows xp stoppat stödet för x64 då hade jag stannat kvar där.
*Redigerades 4 år sedan
k
kicksmix

8 omdömen

4 år sedan*
Gillar Windows 10 även om jag är en amigaanvändare. Windows 8 var rätt tråkigt system men tycker det är bättre nu. Det tråkiga är att även nu 2017 så kan man inte ha helt transparant startbar. Går inte och ställa in utan och ta ner någon extern app. Drog ner classic start menu och där gick det och göra den helt transparant. Riktigt nice. Har det både på min laptop kopplad under tvn och min desktop. Mycket snyggare. Hoppas att dom fixar det i windows någon gång i framtiden. På amigan var det inga problem och det systemet är rätt outdated. Fördelen med windows är ständiga uppdateringar även om det kan tyckas vara jobbigt för en del.
*Redigerades 4 år sedan
d
davidow1

69 omdömen

5 år sedan*
Betydligt mindre vidrigt än Windows 8.1, men lider fortfarande av identitetskris över ifall det ska vara ett streamline:at operativsystem där allt avancerat göms undan för användaren genom fördummad layout, eller ifall det ska hålla kvar vid gamla Windows 7-standarden. Medan många inställningar var svåra att hitta i Windows 7 så gjorde 8:an och sedan 10:an det ännu svårare genom att bara tydliggöra de alternativ som designteamet på Microsoft ansåg att användarna behöver se. Ett litet exempel på detta hur inställnings-sidan för "mouse" endast ger dig alternativet att välja antalet rader som mushjulet ska scrolla och ifall musknapparna ska vara höger- eller vänsterorienterade. Vill du ändra pekarhastigheten så är detta nu gömt under "additional mouse settings". Vill du slippa mötas login-skärmen på din personliga dator varje gång du väcker den från sleep mode? Då måste du ge dig ut på internet för att hitta det hemliga kodordet för att få upp rätt options-ruta där det kan ändras, för det vore ju fullkomligt otänkbart att inkludera den funktionen i det vanliga "account settings" där "vanliga" användare kan tänkas hitta den! Så du äger en Windows 10-licens som du nyss installerat på en dator som du äger och sedan önskar du installera annan programvara än Windows? Tyvärr, du äger inte rättigheterna att installera saker på din egna dator utan måste kontakta administratören (dig själv) för att hitta en lösning där du via internet hittar de hemliga kodorden du ska skriva in för att häva blockeringen mot dig själv från installation av ny programvara på din egna hårddisk. Detta kan framstå som trivialt, men när varendaste process i windows 10 innebär dubbelarbete där man måste spendera flera minuter/timmar åt att hitta var de gömt respektive inställning så lessnar man snabbt. Undvik så länge det är möjligt såvida du inte har specifika behov av att gå från Windows 7.
*Redigerades 5 år sedan
e
eliasljunglov

3 omdömen

5 år sedan*
Aldrig varit bättre!
*Redigerades 5 år sedan
m
maansg

12 omdömen

5 år sedan*
Lätt att installera och man slipper köpa optisk enhet!
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1