Bose QuietComfort 25 for Android Devices

Bose QuietComfort 25 for Android Devices

 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Fästanordning: Huvudbygel
Rank 469 i Hörlurar
Jämför pris på alla Bose Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Bose QuietComfort 25 for Android Devices

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: Over-ear
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
 • Fästanordning: Huvudbygel

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2017-06-10
  P
  PauliusB(44 omdömen)
  Good NC, good comfort to wear for longer periods. BUT: sound quality (both nc and non nc mode) could be better. Lows are quite muddy. Too much mids. Lack of trebble. Must use equalizer to make them sound good. E.g B&O H2 sounds the way much better. So result is good if you are using them just for travels with NC. NC function is really good here.
  2017-01-28
  Redigerades 2017-01-31
   s
   sirisidor(8 omdömen)
   Sjukt bra (för 1990)! Köpte lurarna i november 2015 och har varit väldigt nöjd med dem sedan dess. Köpte dem huvudsakligen för att ha när jag pluggar och behöver tystnad, vilket är anledningen till att jag valde att köpa ett par lurar med noise canceling. Noise canceling fungerar bra när det är låga och lite "brötigare" ljud, men tal och samtal tar de generellt sett inte bort, tycker dock att de har någorlunda effekt mot manliga och mer lågfrekventa röster. Som exempel blev det väldigt mycket lättare att sitta i en datorsal och jobba, då de stänger ut (nästan) allt oväsen så att man kan koncentrera sig. Jag använder dem ibland när jag åker kollektivtrafik och då fungerar de väldigt bra på att ta bort bakgrundsljudet! På flygplan fungerar de helt fantastiskt! Med dessa lurar kan jag ha mycket lägre ljudnivå när jag lysssnar på musik eller podcasts, jämfört med att ha vanliga inear hörlurar, vilket givetvis är bra för öronen! Jag gått från att ha nära max ljudnivå, till väldigt lågt med mina QC25. Den medföljande lådan som de kan förvaras i är ett stort plus då de kan ligga skyddade när man är på väg, dock har hörlurssladden ingen vettig plats att förvaras på så den läggs bara på lurarna i lådan. Det finns en plats för ett extrabatteri i lådan, vilket är bra ifall det som används skulle ta slut! Kvalitetsmässigt känns lurarna bra, de känns mer hållbara än vad jag trodde! Batteritiden är god och batteribyte sker inte så ofta att det blir störigt. Ljudet i lurarna är mycket "fylligare" med NC aktiverat. Efter längre användning blir det varmt runt öronen, vilket är värt att nämna. För priset 2490:- (som de säljs för i skrivande stund) känns dem inte lika värda sitt pris, om man har en begränsad budget. För 1990 (som jag köpte dem för) är de värda sina pengar och för ~1500 är det ett kap! Men oavsett priset så får man en väldigt väl fungerande produkt som gör det den ska väldigt väl, jag rekomenderar den till alla som lätt störs av ljud och behöver lugn och ro. Om du är osäker försök prova ett par någonstans!
   2016-10-20
    D
    Dunhillen_2(14 omdömen)
    Är ganska nöjd med dessa. Behagligt ljud (med noice cancellation aktiverad, annars låter det inget vidare) och sitter skönt kring öron och huvud. Håller med föregående recensenter om att det tar tid att vänja sig vid själva bullerreduceringen - jag blev illamående till en början. Var väldigt nära att returnera dem av den orsaken. Bullerreducering gör sig klart bäst i miljöer där det ligger en jämn (bullermatta, exempelvis bussar och flygplan. Kommer det plötsliga ljudstötar funkar den dåligt och resultatet blir snarare värre. Går i mitt tycke inte heller gå runt med utomhus då de av samma anledning spårar ur när det blåser på mikrofonen. Bra batteritid, vilket är tur då batteriluckan är bra nära ett skämt. Bra medföljande förvaring.
    2016-09-21
     B
     Bergztopp(7 omdömen)
     Hörlurarna sitter mycket bekvämt på huvudet Bra längd på sladden Bra noice cancellation - dock kan man störas av ett svagt väsande ljud
     2016-08-23
      P
      Predictor(2 omdömen)
      -Måste ha sladd för att lyssna på musik. Varför inte BT? -Sladden glappade för mig, när jag bytte ut lurarna mot Sennheiser Momentum stod en kvinna i kön bredvid och returnerade sina av precis samma anledning. -Noise cancellation drivs av utbytbart AAA-batteri. Då ska man hålla på och byta batterier hela tiden, som man gjorde med sin radiostyrda bil när man var snoris på 90-talet. Vad är problemet med ett internt uppladdningsbart som i Momentum? + med tanke på priset, kan inte komma på nåt positivt Slutsats: Köp Sennheiser Wireless Momentum istället. Sjyssta som fan.
      Sida 1