Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Membran
 • Teckenlayout: Nordisk
Rank 6 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 29 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-17
  I
  Infiniti Z(22 omdömen)
  Duger väl säkert för de flesta. Tyvärr är styrplattan så bedrövligt dålig att den inte går att använda mer än 5 minuter innan man får kramp i handen eller blir tokig på den. Har du en enda molekyl vatten/fett/smuts på fingret ballar den ur och pekaren far omkring av sig själv. Kvaliteten i övrigt är väl så dålig den kan bli ungefär. "Plastigt" är en passande beskrivning. Men det håller ihop i alla fall. Tangenterna är svampiga och sitter för tätt för att vara sköna att skriva på. Enda positiva jag kan hitta är väl priset, storleken och att det fungerar att använda till enkla grejer som att klicka igång en film eller enklare surf på webben.
  2019-08-13
   c
   czars(2 omdömen)
   Bra att ha till TV datorn, touchplattan fungerar bra.
   2019-05-13
    a
    aaaaaa(26 omdömen)
    Mycket bättre än Logitech MK520. Har funkat bra i flera månader för mig, använder den till min Intel NUC som HTPC. Nu när den bara kostar 200kr så är det bara att köpa utan att tveka. Den får en 9 av 10. Det som drar ner betyget är att ENTER-knappen och pilarna (upp, ner, höger, vänster) kunde vara större. Samt backlit på tangentbordet vore nice.
    2019-03-24
     g
     glus(5 omdömen)
     Mycket bra tangentbort för att t.ex. ha framför tvn. Bra styrplatta. Bra räckvidd, bra batteritid. Det som drar ner betyget är att det är mitt tredje tangentbord av denna modell. Så spara kvittot om det skulle gå i sönder. Men det är ju som sagt så pass bra att även om det nu skulle gått sönder så köper jag det igen. Överlag nöjd
     2019-02-11
      hakro807(24 omdömen)
      K400 Plus är en budgetprodukt och det märks i allra högsta grad. Tangenterna känns lite halvsega, touchpaden känns lite klibbig och hela tangentbordet saknar all stabilitet. Men det sagt så fungerar det ändå hyfsat, Logitech har gjort tangentbord för länge för att släppa en riktigt katastrofal produkt. Men är inget som jag skulle rekommendera till någon som planerar att skriva mycket, som jämförelse så känns min K340 (som saknar touchpad) mycket mer distinkt.
      Sida 1