Kategorier
Prisjakt

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

  • Anslutning: Trådlös
  • Typ av tangentteknik: Membran
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
e
emilgran

3 omdömen

3 månader sedan
Efter att ha provat några trådlösa tangentbord insåg jag att räckvidden inte alls var exakt samma. Den varierar och jag kan säga att detta har en av de bättre räckvidderna av de jag provade. Kör projektor och sitter en bit ifrån och för mig funkar det perfekt. Titta på lanseringsåret när du köper tangentbord - utvecklingen har gått framåt och det är stor skillnad på dom som lanserades 2010 gentemot dom 2015 (och dom ännu nyare torde var ännu bättre). Drar ner 1 stjärna då det inte var helt optimalt disponerat för mig och de otraditionella pilknapparna stör mig lite. Jag vänjer mig!
v
volkes

2 omdömen

4 månader sedan
På det stora hela, helt okej till Sony smart-TV. (Android) Definitivt värd pengarna om man vill skriva på ett riktigt tangentbord i appar på sin smart-TV istället för att hålla på och fippla med fjärrkontrollen. Touchplattan fungerar för det mesta också bra. Inte till alla appar som det fungerar dock, men fungerar fint till både Netflix och Youtube där man kan trycka på både plattan i sig eller på någon av knapparna. Underlättar bläddrandet även om piltangenterna fungerar utmärkt till det. Knappar för enter, home, växla mellan appar, escape, bakåt osv fungerar perfekt på alla appar. Min enhet är en Sony BRAVIA, var bara att mata in dongeln i USB-port och starta tangentbordet så var det igång. Däremot så kan jag för allt i världen inte lista ut hur man använder Å, Ä och Ö till TVn. Har sökt runt lite och flera verkar ha det problemet till just TV. Testar man olika kombinationer (shift + ctrl tex) kommer : eller ; upp istället. Sen stämmer knapparna inte riktigt överens med verkligheten vad som matas in. Om man vill göra ”()” så finns ”(” på tangent 6 och ”)” på tangent 7. Men man får i själva verket trycka på tangent 7 och 8 då tangent 6 matar in ett ”&” istället. För min del inget jätteproblem egentligen då jag mest skriver på engelska till TVn och sällan andra tecken än just bokstäver, men väldigt irriterande att de inte matar in det som är markerat. (Kollat inställningar och tangentbordslayout på TV, men blir inte klokare för det.) Piltangenterna för upp/ner är lite för små dock, hade gärna sett att de vore större/upphöjda eller mer åtskilda från övriga knappar då man lätt sitter och trycker på shift istället för upp. Men jag tycker ändå det är en bra produkt och skulle ändå köpt den om jag visste allt detta sen innan. Om du vill skriva in namn på serier/filmer i sökrutan eller lösenord och email och slöbläddra lite i appar så är denna bra för det. Inte perfekt, men bra.
T
TheGoodGuy

69 omdömen

10 månader sedan*
+ Billig + Lagom storlek + Bra funktioner + Batterierna håller länge - Dålig kvalité Jag har haft två stycken. Bägge har börjat strula med dålig kontrakt mot datorn samt att den extra "vänstra musknappen" uppe till vänster ovan Esc knappen slutat fungera.
*Redigerades 9 månader sedan
T
TobHjelm

7 omdömen

ett år sedan*
Vi hade föregångaren, den som heter likadant fast utan "Plus", i ett antal år. Visst, tangentbordet känns plastigt, men vad det höll! Barn som stampar på det på golvet? Inga problem! Okej, ena musknappen halkade lite snett vid ett tillfälle, men det gick att laga med en skruvmejsel och lite gott självförtroende. Baggis! Skitbra tangentbord, men vi slet ut det till slut, efter typ 5-6 år av dagligt användande som tangentbord för TV-dator. Så till det nya. Det verkar i det närmaste identiskt. På-/av-knappen är lite robustare än på den gamla modellen, musknapparna känns lite stadigare och det har tillkommit volymknappar. Så långt allt väl. MEN: Om man slår av och på tangentbordet ofta, vilket vi gör då vi har småbarn, så funkar inte tangenterna förrän efter en stund. Först fungerar musknapparna. Strax därefter fungerar musplattan. Men vill man använda någon av tangenterna på tangentbordet måste man trycka 8-10 gånger på valfri knapp innan det reagerar. Har testat det på flera datorer med samma resultat (dock endast med Windows 10). Måndagsex, tänkte jag, och returnerade det. Han som tog emot tangentbordet såg synnerligen förbryllad ut men gav mig efter en lång dialog ett nytt. Precis samma sak med det nya. Sjukt irriterande, varpå jag tyvärr inte kan sätta mer än en tvåa trots övriga goda egenskaper.
*Redigerades ett år sedan
m
matbil

2 omdömen

ett år sedan
I förhållande till priset en bra produkt om den ska användas som vardagsrumstangentbord. +Lätt och liten +Programvara med många möjligheter att ställa in tangentbordet så som man själv önskar. +Bra med separat musknapp uppe till vänster. +Räckvidden är bra +Hållit för trampande barn +-Styrplattan är inget under av känslighet, men fungerar. - Knapparna slinter man lätt på. -ej fullstora funktionstangenter
B
Bjurran

15 omdömen

ett år sedan
Jag har använt ett av dessa i mitt vardagsrum i några år nu och är mycket nöjd. Jag har en ombyggd tunn klient som jag kör Windows 10 på för all streamad media. Detta tangentbordet ger mig en räckvidd på ca 8-9 meter av de utlovade 10 så det är jag helt nöjd med. Det är dock värt att veta att signalen är mycket lätt att störa ut, om jag sätter mottagaren i en intern USB-port får jag bara ca 2 meter räckvidd. Enheten jobbar med Logitechs Unifying system vilket gör att man kan koppla upp till 6 enheter till samma mottagare om man vill ha flera enheter men fortfarande bara använda en USB-port. Detta löser man genom att ladda ner en programvara från supportsidorna. När man ändå är där så kan man om man vill passa på att ladda ner verktyget för att uppdatera firmware på både mottagaren och tangentbordet (busenkelt och går på några minuter). Batteritiden på dessa är suverän. Jag bryr mig sällan om att stänga av det och trots att jag använder det ganska mycket så är det max en gång per år jag får byta batterier. Jag skulle inte kunna tänka mig att ha detta som ett primärt tangentbord vid en dator som används mycket, men det är heller inte vad denna produkt är avsedd för så det är heller inget som påverkar mitt betyg. Den är framtagen specifikt för oss som gärna sitter framför TVn. Produkten i sig relaterat till vad den är avsedd för är i topp. För detta pris kan man inte förvänta sig mer.
l
lolmanstar

7 omdömen

ett år sedan
Riktigt smidigt tangentbord till tv datorn för pengarna, batteriet håller riktigt länge (2st AA)
I
Infiniti Z

24 omdömen

2 år sedan*
Duger väl säkert för de flesta. Tyvärr är styrplattan så bedrövligt dålig att den inte går att använda mer än 5 minuter innan man får kramp i handen eller blir tokig på den. Har du en enda molekyl vatten/fett/smuts på fingret ballar den ur och pekaren far omkring av sig själv. Kvaliteten i övrigt är väl så dålig den kan bli ungefär. "Plastigt" är en passande beskrivning. Men det håller ihop i alla fall. Tangenterna är svampiga och sitter för tätt för att vara sköna att skriva på. Enda positiva jag kan hitta är väl priset, storleken och att det fungerar att använda till enkla grejer som att klicka igång en film eller enklare surf på webben.
*Redigerades 2 år sedan
c
czars

3 omdömen

2 år sedan
Bra att ha till TV datorn, touchplattan fungerar bra.
a
aaaaaa

33 omdömen

2 år sedan
Mycket bättre än Logitech MK520. Har funkat bra i flera månader för mig, använder den till min Intel NUC som HTPC. Nu när den bara kostar 200kr så är det bara att köpa utan att tveka. Den får en 9 av 10. Det som drar ner betyget är att ENTER-knappen och pilarna (upp, ner, höger, vänster) kunde vara större. Samt backlit på tangentbordet vore nice.
Sida 1