Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

(26)
3.8(26 omdömen)
  • Trådlös
  • Nordisk
  • Membran
  • PC, SmartTV, Surfplattor
  • TKL (tenkeyless/kompakt)
  • Anslutning: Trådlös
  • Teckenlayout: Nordisk
  • Typ av tangentteknik: Membran

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 26 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-24
g
Mycket bra tangentbort för att t.ex. ha framför tvn. Bra styrplatta. Bra räckvidd, bra batteritid. Det som drar ner betyget är att det är mitt tredje tangentbord av denna modell. Så spara kvittot om det skulle gå i sönder. Men det är ju som sagt så pass bra att även om det nu skulle gått sönder så köper jag det igen. Överlag nöjd
2019-02-11
K400 Plus är en budgetprodukt och det märks i allra högsta grad. Tangenterna känns lite halvsega, touchpaden känns lite klibbig och hela tangentbordet saknar all stabilitet. Men det sagt så fungerar det ändå hyfsat, Logitech har gjort tangentbord för länge för att släppa en riktigt katastrofal produkt. Men är inget som jag skulle rekommendera till någon som planerar att skriva mycket, som jämförelse så känns min K340 (som saknar touchpad) mycket mer distinkt.
2019-01-08
G
Som HTPC tangentbord 10/10. + Lätt, bra räckvidd, bra batteritid, tåligt, halvbra touchpad. Smidig av/på knapp för att hindra obehöriga att klicka av misstag :). Som arbets-tangentbord hade jag valt något annat. Aningen plastiga tangenter.
2019-01-01
R
Har använt föregångaren k400 ett bra tag och även använt detta under ca 1 år. Allt är bättre med det här nya! Räckvidden slår det gamla rätt bra. Batteritiden är också bra. Volymknapparna är flyttade ovanpå touchen vilket är väldigt bra! bara+!
2018-12-12
Jag har haft detta (och innan dess föregångaren) i många år nu. Klockrena tycker jag! Letar du efter ett smidigt sätt att styra en dator på avstånd utan att lägga tusenlappen på något med massa lull-lull så är detta "it". Låg vikt, men känns ändå inte som billig Kina-plast, mer än ok slimmade tangenter och FN-knapp för olika funktioner. Dessutom funktionell programvara. Jag använder det när jag sitter framför TV:n och ska styra datorn för att sätta på film, surfa eller vad man nu vill. Dessutom håller batterierna RIKTIGT länge. Jag stänger inte ens av mitt på knappen och jag har inte bytt batterier på minst ett år, förmodligen två. Styrplattan är bra den också, jag har inget illa att säga om den. Det som saknas för mig är bakgrundsbelysta tangenter (som man kan stänga av), men det kan man inte förvänta sig i den här prisklassen. Starka rekommendationer!
Sida 1