Kategorier
Prisjakt

Audio Pro Addon T3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
l
logik

25 omdömen

4 månader sedan
Fantastiskt hur bra den här lilla schysta lådan låter. Bra batteritid, detaljerat ljud som får en icke-audiofil som jag att tänka: "hm, vad är det här för cover?" Medans andra hjärnhalvan skriker "Det är samma låt, samma låt som du alltid har hört dit nöt. Du hör bara så mycket mer detaljer i låten nu!" Rekomenderas, bättre ljud i den här än alla 6 högtalarna i bilen skapar. Bättre omfång och bättre bas än allt jag ägt tidigare. Får inte 5 stjärnor, för ja, inget är perfekt. Men jag har inget negativt att säga om den här produkten. Audio Pro <3
s
starcooler

79 omdömen

9 månader sedan*
800kr på ICA, grå med brun handtag! Än så länge toppen, ljud är klat, styrkan så där men storleken och priset är slående! Kantig är den med fin lack och därav bör den inte tas ut till sand/strand/stenar mm.
*Redigerades 6 månader sedan
O
Outpsyched

9 omdömen

8 månader sedan
Bra ljudkvalité och batteritid för det priset. Köpte den för 999 kr. Enda nackdelen är att den slår på sig när den laddas vilket gör att den snor bluetooth från mina trådlösa lurar. Men det är ett mindre problem egentligen.
s
soda

11 omdömen

9 månader sedan
Köpte en på ICA när de hade erbjudande för 799:- Det exemplar jag fick hade dock trasig batteri direkt ur kartong. Betyg blir därefter.
H
Hasse Z

4 omdömen

ett år sedan
Snygg och välbyggd högtalare med utmärkt ljudkvalitet. Kraftfullt batteri. Rekommenderas!
dexton
dexton

69 omdömen

4 år sedan*
Köptes för 1190kr på El-Giganten sommarrea. För detta pris så fick jag underbart bra ljud, byggkvalité och batteritid. Använder den oftast i köket och när jag mekar med cykeln/bilen. Innan köpet hade jag kollat på: * Harman Kardon Go + Play 2016 * Vifa Helsinki Förmodligen så erbjuder Vifa-högtalaren bäst ljud och bäst portabilitet, men kostade 3ggr så mycket som jag gav för Addon T3, så valet var enkelt. Om jag hade haft obegränsat med pengar så skulle det blivit Vifa Helsinki. Harman-högtalaren var en besvikelse, speciellt i dom högre registren men även basen var bumlig och osnygg. + Balanserat, alert och klart ljud + Riktigt bra, tight och snygg bas för en så liten låda + Snygg design, jag har grå med rosaguld-knappar + Helt sjuk batteritid, aldrig varit med om nåt liknande! - Inte byggd för att vara stöttålig/allvädersskyddad. Passar bäst i hemmet
*Redigerades ett år sedan
s
schooder

7 omdömen

2 år sedan
Nja, inget för mig. Det var ett rätt "instängt" ljud på den jag fick hem i.a.f. Jag chansade och skaffade den större modellen T5 istället vilken lät mycket "öppnare" och bättre! T5 är dock i min smak lite för basstark mot en vägg så jag har den fritt i rummet.
m
muskorv

37 omdömen

2 år sedan*
Helt okej ljud för priset. Snygg och känns solid. Min slutade fungera efter ca 1,5 lugna år stående på ett skrivbord. Kom inte längre något ljud ur högtalaren, varken via BT eller AUX. Elgiganten lämnade bara ett års garanti. Kontaktade även Audio Pro som inte ville ta något ansvar. Blev således elektroniksskrot och inköp av högtalare av annat märke.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan
Jag har provat många mobilhögtalare (bl a olika Marshall, JBL, Harman Kardon, och större modeller från Audio Pro) och tycker hittills att T3an är den som låter bäst. Betyget är satt utifrån att jag hittills inte hittat en mobilhögtalare som låter exakt som jag vill att ljudet ska låta. Generellt tycker jag att de flesta stora mobilhögtalarna har för mycket bas och diskant i ljudbilden på bekostnad av mellanregistret. Det gör bl a att trummorna framhävs på bekostnad av sången i musiken. Även T3an tycker jag lider av detta, men med hjälp av en equalizer får jag ett ljud som jag tycker om i den. T3an har ett i grunden bra ljud på alla frekvenser och en hyffsad ljudbild även utan equalizer. En annan sak som jag lagt märke till är att den "klarar av" att ljudet ändras av en equalizer ovanligt bra utan att volymen sänks allt för mycket och/eller låter dåligt. Jag tycker att den har en tydlighet i basen. JBLs högtalare t ex, tycker jag har en luddigare bas. Med tanke på storleken är basen imponerande, även om de absolut lägsta frekvenserna saknas. Jag tycker inte heller att diskanten överdrivs som på en del andra modeller. Det gör att T3an låter mjukt och det tycker jag om. Som med de flesta nya högtalare behöver den köras ett antal timmar innan man bedömer den. Direkt från kartongen lät den inte så bra. + Klart och tydligt ljud på alla frekvenser. + Ett i grunden ovanligt mjukt och välbalanserat ljud. + Stort och volymstarkt ljud för att vara så liten + Ett fantastiskt batteri. Det går att köra den ett par timmar varje dag under en vecka innan det blir dags att ladda den igen. - Dålig spridning av ljudet. Den låter inte så bra från sidan och bakifrån. - Inte vattenskyddad - Tung om man ska ta den med sig
Mille2000
Mille2000

292 omdömen

2 år sedan
Nästan full pott för denna. Ett fulländat paket. Någorlunda bra ljud men inte den bästa i klassen även i det prissegmentet. Finns dock många av dessa och priserna verkar gå ner emellanåt vilket gör den till ett riktigt kap. Man kan tydligen också byta ut batteriet när det börjar ge sig, vilket är ett stort plus. Drar av en stjärna eftersom de borde kompenserat lite mer för gallret framför diskanterna. Ljudet kan kännas något torrt ibland, beroende på musikgenre. Vill du ha en bluetooth högtalare i liten förpackning runt 1000 kr så är detta ett givet köp.
Sida 1