Prisjakt

Nintendo Switch

Nintendo Switch

  • Stödda videoformat: 480p, 720p, 1080p (Full HD)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 32GB
  • Lanseringsår: 2017
Bevaka
Jämför

Nintendo Switch

Användaromdömen

Sorterat efter datum
n
nilleftw

8 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Efter knappt två år slutade konsolen att fungera, utanför garanti. Konsolen visar inte bild genom dockan och dockan blinkar bara grönt. Vanligt fel som inte går att fixa utan ev. reparation. Otroligt att den inte ens håller mer än två år, när konsolen och alla tillbehör i princip aldrig sänktes i pris.
C
Cocorocko

74 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Bra och rolig plattform. Bra grafik! Kontrollerna slutade fungera och tappat ständigt kontakt med enheten. Antagligen blir det blir glapp mellan skärmen och kontrollerna då dessa går att ta av och på. Ingen vidare bra lösning. För övrigt väldigt bra!
*Redigerades ett år sedan
Tomas L
Tomas L

68 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Bräcklig konsol. Det är inga fel på spelen, men konsolen håller inte alls samma kvalitet som tidigare konsoler som WII U, WII, 3DS o s v. Vi har en Switch som "slutade ta laddning", det visade sig att ett stift på USB-C kontakten var böjt. Tydligen ett vanligt fel, dockningstationens design är undermålig och förstör med tiden porten. Till saken hör att sonen nu är 11 år och rädd om grejerna, det finns inte en repa på konsolen. Switch:en är väldigt lite använd och vi har bara använt den i Nintendos docknings-station. Men Nintendo, eller snarare den svenska agenten Bergsala, hävdar att det är ett "hanteringsfel" och vill ha 2500 kr för en utbytesenhet. Felet är lätt att fixa, det finns lösa laddkontakter att köpa, så vi lagar själv. You have been warned.
*Redigerades 2 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Den bästa konsolen nånsin. Så enkel och smidig. Fungerar utmärkt vid tv eller bara plocka upp och spela vart som helst. Finns otroligt många spel nu. Har ägt den sedan första dagen den släpptes då jag förbokade ett halvår innan den kom ut. Barnen älskar den också.
p
pappafaffa

106 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Portabel och fungerar bra. Jag rekommenderar dock att du köper en Deluxe Case om du inte vill att den ska bli skadad när du reser.
*Redigerades 2 år sedan
John Blackwood
John Blackwood

27 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Har verkligen gillat mitt Switch under dom månaderna jag ägt det. Jag föredrar att spela på stor tv då bilden känns mycket skarpare. Roligaste jag haft på konsollen är att dela ut kontroller till vänner och spela Mario Kart samt lägga alldeles för många timmar i Zelda BOTW. Nintendo vet verkligen hur man gör intressanta och nyskapande konsoller och spel. Tyvärr, trotts enormt tredjeparts stöd från utveklare känner jag att det är främst Nintendos egna spel som verkligen platsar på platformen. Köp Nintendo Switch om du: 1. Gillar du tanken av att kunna ta med dig fullvärdiga spel på resor ect. 2. Gillar indie spel och RPG då Switch har enorma mängder av båda. 3. Vill spela Nintendo titlar(dom är så bra som du tror om inte bättre) Köp INTE Switch om du: 1. Tycker grafik är viktigt för att ett spel ska vara bra 2. Vill spela online(då Nintendo valt att inte lägga energi på ett eget nätverk som te.x Xbox Live för att undvika troll's och folk som förstör för andra, säger dom.) 3. Inte kan tänka dig att lägga 700kr på en Pro Controller då jag anser att det är ett måste ifall du ska spela längre stunder(personligen så är det den bästa kontrollen jag hållt i och är värd 700kr) Överlag en bra konsoll men lutar mot att sälja min och vänta in någon slags Switch Pro variant som är ryktad att komma sent 2021.
Drexon
Drexon

127 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Jag droppade 3000kr på en Switch, 720kr på en Pro Controller och 700kr på Mario Maker 2, och inget... INGET fungerar som det ska. Jag kör Switchen i table top-läge och skärmen är under all kritik. Den har ordentlig med motion blur mellan frame:sen vilket gör att det blir svårt att se fiender ordentligt när man springer snabbt (som man behöver i MP). Skärmen är tydligen kassare ju nyare de är, vilket bekräftats av användare på nätet, som jämfört de nyaste skärmarna med de som kom när switchen släpptes, och det är skillnad. "Dry bones"-fienden ser ut som en grå blobb om man springer snabbt, plus att den är mindre "bright", dvs. lyser mindre eftersom skärmen är så kass. Pro controllern fungerar inte som den ska heller, utan trots att jag alltså har den bara några CENTIMETER från skärmen så förlorar jag ibland inputs. Jag gjorde en inspelning av detta där jag tryckte 2ggr till vänster, sen 2ggr till höger i en meny, och visade att den ibland dubbeltryckte och ibland inte registrerade 1-2 tryck. Det är undermålig kvalité. Spelets multiplayer-läge, som är det roligaste NÄR DET FUNGERAR, fungerar otroligt dåligt, och är enligt mig anledning att kunna lämna tillbaks spelet och få pengarna tillbaks. De flesta känner till det, men det laggar otroligt, och ofta, utan att Nintendo ens erkänner problemet eller säger att de håller på att fixa det. Jävla kasst helt enkelt. Och så har de MAGE att ta 100kr extra för spelet för att det numera kräver en prenumeration.......
*Redigerades 2 år sedan
tonykollberg
tonykollberg

424 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Har haft min Switch i två år nu och är ganska besviken. Hade Wii-U innan och Switch är inte något jättelyft vs Wii U. Det tråkiga var att första åren så släpptes det nästan bara repriser på Wii U-spelen, men from 2019 kom det en drös med nya unika Switch spel så det blev ett lyft. Om man tycker de tär viktigt att kunna bära med sig Switch så är det ett stort plus. Positivt + Det går att bära med sig den lättare, (men man måste ändå ta med dockan om man ska spela hos någon annan på TV) + Tyst + Bra skärm (även om jag hade önskat lite större) + Går att spela i 1080p + Cartridge (bättre än DVD-skivor) Negativt - Inte särskilt bra prestanda vs övriga konsoler (inte vs WiiU heller) - Inte bärbar så man kan ta med den i fickan som en 3DS - Runt 3.5 timmars batteritid - Inte så mycket lagringsutrymme - Joy-Cons är ganska dålig kvalité och inte supersmidiga att ta loss - Dyr konsol och dyra spel vs övriga plattformar - Kostar att spela online! (vilket var gratis på alla tidigare Nintendo konsoler) - Inget Netflix (vilket jag tog för givet och var en av anledningarna till att jag köpte Switch) - Lätt att repa skärmen i dockan (Har inte hänt mig men andra) - Väldigt dyra tillbehör, tex Joy-Cons eller Pro kontroll. För mig är Switch som en "Wii-U Second Edition", ingen stor skillnad mellan dem förutom att Switch är helt bärbar. Switch är för dyr enligt mig, den borde ligga runt max 2.500 kr
*Redigerades 2 år sedan
Kamui
Kamui

45 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Inte marknadens bästa prestanda såklart, men det är verkligen en underbar maskin. Använder den i bärbart läge MYCKET oftare än vad jag hade trott.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Mina barn älskar det så då älskar jag det!