Kategorier
Prisjakt

Maxi-Cosi CabrioFix

Maxi-Cosi CabrioFix

  • Typ: Babyskydd
  • Riktning: Framåtvänd/Bakåtvänd
  • Anpassad för: 0 - 13 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Maxi-Cosi CabrioFix

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
E
Enselic

4 omdömen

5 år sedan*
Vi köpte två för ett år sedan som tvillingarna nu vuxit ur. Vi är mycket nöjda med vårt köp. Insatsdel så även de minsta bebisarna kan sitta säkert, infällbart solskydd, gungbara när de står på golv, nedfällbart bärhandtag, inbyggt fack för manual och borttagbar tvättbar klädsel, och mer. Dessutom smidig adapter för Bugaboo Donkey barnvagn samt adapter för bilar. Ja helt enkelt ett väldigt genomtänkt babyskydd. Det enda som förhindrar betyg 'Perfekt' är att på ena stolen så var luckan för facket för manualen minimalt för löst, så kanske 3 gånger på ett år åkte den upp och manualen ramla ur. Det kan man leva med. Hade kunnit tejpa fast luckan med silvertejp kom jag på nu...
*Redigerades 5 år sedan
m
matthiasm01

41 omdömen

6 år sedan*
Bra stol. Mycket lätt, men får bara full poäng med Isofix-basen som i och för sig också är bra. Jag gillar inte helt att det är bara trepunktsbälte, speciellt när bebisen är mycket liten. Man får dra åt ganska hårt för att det ska kännas säkert.
*Redigerades 6 år sedan
F
Fredrik1976

1 omdöme

9 år sedan*
Riktigt bra babyskydd, kombinerat med basen i bilen och adaptrar till vagnen så har du ett system gör att du slipper ta med hela den stora vagnen och flytta ett kanske sovande barn. Inbyggt solskydd är ett annat plus. Vi har är super nöjda med vårt köp!
*Redigerades 9 år sedan
p
plastic

9 omdömen

9 år sedan*
Ja priset är högt på CabrioFix:en men priset är inte allt. Själv är jag väldigt nöjd med CabrioFix:en. Har använt den till två barn och den har varit lätt att både ta ur och sätta i bilen. Fördelar är den låga vikten 3,25kg mot 3,8 som Primon väger och att den går att sätta på olika barnvagns chassin. Men har man ett Brio chassi som Primon funkar till hade jag valt Primon. Enklast är att testa sig fram vilken man tycker om bäst.
*Redigerades 9 år sedan