HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

  • Operativsystem: Windows Mobile 6.1
  • Skärmstorlek: 2.8 tum
  • Lanseringsår: 2008
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

HTC Touch Diamond

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(104 omdömen)
5
(49)4
(19)3
(11)2
(5)1
(20)
Sorterat efter datum
00Sense

1 omdöme

10 år sedan*
Jag har haft den i ett par år, väldigt bra när jag skaffade den. Det är folk som skaffar den nu som har en massa negativt att komma med. Jag vill påminna om att det här är en relativt gammal mobil, fanns säkert mycket bättre än denna när jag köpte den. HELT värdelöst att köpa en två år gammal modell som sedan blir jämförd med de allra nyaste 2011/2010. Köp en splittrans ny mobil om ni har hög standard. Klart att den är dålig i jämförelse med det allra nyaste. Denna har alltid funkat utmärkt för mig. Dock föredrar jag android framför windows mobile.
*Redigerades 10 år sedan
ÖrnenAndreas

1 omdöme

10 år sedan*
Tja! Den här HTC-luren är helt OK, men kunde varit bättre. Designen är jättesnygg, tycker om baksidan! TouchFlo3D är rätt nice också! Fasst Windows Mobile suger! Därför uppgraderade jag till android 1.6, och det funkar galant. Man kan uppgradera den här telefonen till 1.5, 1.6, 2.0, 2.01, 2.2 och till och med 2.3! Titta på youtube sök HTC Touch Diamond android. Man kan ha android apps också, det gör den här mobilen bättre... fasst det drar lite mer på batteriet :( En helt OK mobil men ljudet suger så om du ska lyssna på spotify, använd hörlurar! använd headphones med mikrofon när du ska prata och går, för kvaliten är sämst! Har ägt telefon i ungefär 1,5 år nu så ska snart skaffa en ny. Blir antingen Nokia 5230 eller Huwaei U8150 Ideos. + Nice mobildesign + TouchFlo + Möjlighet att uppgradera till android + kompakt och stark mobil. + HTC! :) - Windows Mobile - Ljudet är kasst - Lite seg ibland - Reagerar inte alltid när man trycker.
*Redigerades 10 år sedan
s
solhasse

16 omdömen

10 år sedan*
Kan vara bland de sämsta mobiler som skapats. Har haft denna i ett år och avråder alla tänkt att skaffa denna mobil. + Man kan köpa en annan mobil - Superseg (man får t.o.m vänta ett tag innan man kan skriva ett SMS) - Usel hårdvara - Usel mjukvara - Nästan omöjligt att använda telefonfunktionen Jag kan hålla på i evigheter, köp inte denna mobil!
*Redigerades 10 år sedan
h
het72

8 omdömen

10 år sedan*
Skrev ett omdöme i december förra året om denna lur. Gav den då en fyra i betyg. Har nu haft den i min ägo i cirka två år faktiskt. Knappt att jag tror det själv... Efter att, mer eller mindre, tvingats ha den kvar ända tills nu pga ekonomiska skäl och att den faktiskt funkat mer eller mindre så har jag nu kommit till vägs ände där det bara inte går att ha den kvar. Annars så kommer jag som en annan skribent här att kasta den i marken och bända den mitt itu!! Håller med om att de som gett den högt betyg inte kan ha använt den särskilt mycket... Ändrar mitt betyg till en etta då den inte är värd mer och knappt det... KÖP INTE!! Kommer aldrig mer att äga en HTC igen, även om jag hört att de nu bättrat sig betydligt. Ärren från denna telefon sitter tyvärr för djupt....
*Redigerades 10 år sedan
d
datakinder

4 omdömen

10 år sedan*
En snygg telefon med bra kvalitetskänsla i själva luren. Där slutar fördelarna med denna telefon. Med Windows Mobile 6.1 som operativsystem kan du förvänta dig en apparat med en uppsjö onödiga funktioner och där dess primära funktion dvs att vara en telefon fungerar uselt som bäst. Den är trög, inkonsekvent i handhavandet (att skriva sms kräver inte sällan både fingrar och pekpinne) och touch screenen reagerar lite som den vill. Ibland går det inte att svara genom att trycka på knappen på displayen utan man får trycka på telefonens "riktiga" knapp istället, ibland fungerar det. Att skriva sms tar tre gånger så lång tid som på någon annan telefon jag haft och att lägga till egna ord i T9 fungerar ibland. Det finns en navigationsknapp på telefonen man kan använda om man inte har genomskinliga eller extremt smala fingrar för att välja ord i ordlistan men denna knapp sitter ihop med fyra andra knappar som trycks ner samtidigt vilket resulterar i att meddelandet avslutas istället. Batteritiden är rena skämtet och det tar evigheter att ladda upp det. Slutsats: Detta är en helt fruktansvärt dålig telefon och det kommer dröja länge innan jag återfår förtroendet för HTC. En telefon med Windows på hoppas jag att jag aldrig mer behöver ha i min ägo.
*Redigerades 10 år sedan
V
Västman

27 omdömen

11 år sedan*
Ganska bra på mycket men som vanligt med HTC med windows mobile så är det inget att rekommendera att ringa med.
*Redigerades 11 år sedan
g
guttan

1 omdöme

11 år sedan*
KÖP INTE! Det sämsta köp jag gjort. Köte ny i maj-09, var sedan inne på "lagning" fyra gånger. Tele2 vägrade först häva köpet, påstod att det måste vara samma fel för att kunna reklamera (hävdar även HTC). Vilket är FEL! MMS funkade inte, kalender funkade inte, lät som jag pratade i en låda, headset funkade inte m.m m.m. Ge er inte om ni har fel på telefonen! Se till att reklamera!
*Redigerades 11 år sedan
V
Vestlund

170 omdömen

11 år sedan*
Lite seg i början, men efter ROM-uppgradering samt lite pillande i inställningarna så är den betydligt rappare! Gillas skarpt, däremot blir den nog utbytt till en HTC Hero eller HTC Touch Diamond 2 snart.
*Redigerades 11 år sedan
f
fre

32 omdömen

11 år sedan*
bra mobil
*Redigerades 11 år sedan
ökenräven

1 omdöme

11 år sedan*
Varning för HTC Diamond, Detta är den i särklass sämsta teknikprodukt i alla kategorier som jag ägt under hela mitt jordeliv (OBS, detta är ingen överdrift) Sedan ett år tillbaka har jag och samt en nära vän använt sig av var sin HTC Diamond. Vi har båda två lagt mycket tid på att lära oss mobilen och dess funktioner. Hade vi använt telefonerna i arbetet hade vi blivit tvugna att byta för länge sedan. Vi har alltså haft MYCKET STORT tålamot med telefonerna. Vad är det då om inte fungerar: Telefonen är fullstädigt oduglig som just telefon. Extremt uselt ljud. Touchskärmen är värdelös och kan inte jämröras med exemeplvis Iphone. Ibland svarar inte skärmen på beröring, en annan gång är den överkänslig. Program kan sättas på av sig själv. Ibland kan man inte ringa på den. Ibland går det inte att svara. Har gjort uppdateringar av programvaran men utan bättre resultat. Det blev om möjligt sämre. Jag har även talat med återförsäljaren av telefonen men utan de var till någon hjälp. Vi kommer aldrig någonsin att köpa en HTC produkt i framtiden och vill här framförallt varna för HTC Diamond. Jag förstår faktiskt inte hur ett värdsomspännande företag som HTC kan släppa en dylik produkt på marknaden. Jag har nu äntligen beställt en ny telefon av annat märke och när denna kommer skall jag samla min årslånga frustration över HTC Diamond genom att krossa den med min klyvyxa. Det kommer att kännas riktigt bra!
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1