Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia E4 E2105

Sony Xperia E4 E2105

  • Operativsystem: Android 4.4 (KitKat)
  • Skärmstorlek: 5 tum
  • Lanseringsår: 2015
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia E4 E2105

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
W
William WM

46 omdömen

5 år sedan*
En fantastisk telefon. Vi har köpt ett flertal till jobbet. E4 2105 är snabb och lättanvänd, en klockren androidtelefon.
*Redigerades 5 år sedan
R
Ruskibald

7 omdömen

6 år sedan*
Till detta pris finns inte mycket att klaga på. Både dottern och sambon har var sin och är jättenöjda.
*Redigerades 6 år sedan
M
MattiasBredberg

12 omdömen

6 år sedan*
Ett verkligen bra köp. Väldigt snabb. Kan man leva utan 4G, NFC, väldigt hög upplösning på displayen, att den inte är vattentät och en jättebra kamera så är den här suverän. +arbetsminnet är 1gb vilket är en väldig skillnad mot de flesta budgetmobiler som har 512kb. +Lagringsutrymmet är begränsat på 8gb och en hel del tas upp av förinstallerade appar man inte vill ha, men å andra sidan är hela det minnet partitionerat i en enhet vilket betyder att ALLT är tillgängligt för appar. Det är ovanligt. +Stor tydlig display. +Snabb processor. +BILLIG BILLIG BILLIG +Rejält batteri som håller länge. +Känns faktiskt solid trots priset. +Skön yta att hålla i som gör det mindre sannolikt att tappa den. -Kameran kan ju vara bättre som sagt. -Inte 4G men duger fint att strömma tv ändå så vad ska man ha 4G till? -Rätt stor display vilket betyder att den kan vara svår att använda med en hand, speciellt om man har små händer. -Lågupplöst display men trots att jag har riktigt bra syn ser den skarp och fin ut. Vem behöver mer? -Prestandan duger säkert inte för avancerade och tunga spel, men har inte testat. -Största minus: Kommer antagligen inte få Android 5.0. Inget problem idag men kan ju bli det om något/några år. -Batteriet kan inte bytas vilket kan bli ett problem om något/några år.. -volymkontrollen sitter fel fel fel. Lätt att komma åt den av misstag. Sätter man den i en hållare i bilen tex så kommer man inte åt den. Den sitter för lågt! Kommer säkert fungera sjukt bra för 98,6% av alla användare så varför betala 6000 kr när man kan betala 990 kr? Hade den fått uppgradering till Android 5.0 hade den fått full pott.
*Redigerades 6 år sedan
C
Cepheus

7 omdömen

6 år sedan*
Har haft den 1 månad nu och tycker det är en strålande mobil för den som använder mobilen till lite av varje. Den är snabb och när man har inaktiverat en del Sony appar så håller batteriet länge, min håller en vecka ca. Skärmen är bra och svara ganska bra på touch men min Acro S svarar snabbare på touchen och verkar inte dra lika mycket batteri som på min gamla. Laddkabeln måste vara ett skämt från Sonys sida, fattar inte att man kan skicka med en 10 cm lång kabel. Har inte haft några problem med gps´en utan den fattar snabbt vart jag är och uppdateras bra, både i Maps och Hitta. Ljud och kamera är bra, inte bäst kanske men för en budgetmobil är de bra. Det skulle vara en perfekt mobil om det inte vore för alla skit appar som Sony stoppar i och drar batteri. Kvaliten känns sisådär tycker jag, tyckte det knakade en hel del när man skulle ta bort skalet och stoppa i simkortet. Gillar inte heller att startknappen är så stor, har man otur så har man ringt till sos helt plötsligt eller stängt av. Första gången jag köpt en "budget" mobil från Sony så man får se hur kvaliteten är i längden. Mina andra Sony mobiler har varit bra förutom min Mini pro som pajade efter ett år.
*Redigerades 6 år sedan
matwal23
matwal23

12 omdömen

6 år sedan*
Var och köpte en sån här idag. Jag kan säga att för 1100 spänn kan du knappast få någon bättre smartmobil.. Allting fungerar som det ska, det enda negativa som är väl att det är inte världens bästa kvalité på bildskärmen och som Attileo sa så är laddar sladden typ 10 cm?! Förutom det så är den riktigt najs! :)
*Redigerades 6 år sedan
4 år sedan*
Skit ????
*Redigerades 4 år sedan

Google