Björk Forma Hard Wax 150ml

Björk Forma Hard Wax 150ml

  • Pris /ml/g: 0.93 kr/ ml/g
  • Typ: Hårvax/Hårpaste
  • Funktioner: Solskydd, Parabenfri, Veganskt
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Björk Forma Hard Wax 150ml

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(7 omdömen)
5
(4)4
(0)3
(2)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
10 månader sedan
Nej! Nu har det ändrats något med detta vax jämfört med tidigare. Luktar annorlunda (luktar iofs godare än innan) och har nu mycket sämre och kortare hållfasthet än innan. Stelnar nu i princip omgående så att man inte har en chans att hinna ordna till frisyren. Och just att det blir stelt likt hårspray, så var det inte alls innan. Då var det hårt och hållfast men blev aldrig stelt och torrt! Varför ska tillverkarna alltid hålla på att ändra och trixa? If it aint broken, why fix it!?? Näe dags att finna något nytt nu då... Och snälla Maria Nila... Ta tillbaks Kolorit Control!
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Att denna skulle vara lika bra och en ersättare till Maria Nila Kolorit Control stämmer inte alls. Att Maria Nila tog bort den produkten är för mig en gåta. Jag har själv använt Kolorit Control i 6år och den var verkligen överlägsen och alla recensioner som går att hitta är bara bäst i betyg. Det märke som gör en rip of av den kommer lyckas. Jag har innehållsförteckningen om någon är sugen på att testa att ta fram den igen.
3 år sedan
Efter års trogen användning av Lanza Urban (den gröna tuben) så ville jag testa något nytt. Lanzan i all ära, men stadgan kunde ha varit vassare och minus för den unkna äppeldoften. Här kommer BJÖRK ”forma hårt” och Ger frisyren en snygg look, Stadgan är mycket bra och doften behaglig om aningen syrlig. MEN tyvärr... är vaxet svårt att applicera ödmjukt i håret. Det stelnar snabbare än ljusets hastighet. Men det absolut värsta är att det är kvar i håret efter dusch, shamponering etc. Inte lätt av applicera ur så att säga. Mitt hår är inte tacksamt för det.
3 år sedan
Väldigt bra produkt, fantastisk att forma håret med (tjockt, rakt med virvlar) och bra stadga. Just det senare kan dock förbättras och det finns produkter som håller längre. Väldigt "matt produkt" som lämpar sig bäst att applicera i torrt hår. Används efter att Maria Nila slutat med sin "Control".
3 år sedan
Ny favorit! Har ett svårformat hår men virvel längst fram i mitten och en naturlig mittbena men har inga problem att få håret dit jag vill med denna produkt.
4 år sedan
Favoriten än så länge
4 år sedan
Svinbra produkt!