Kategorier
Prisjakt

Maxi-Cosi Pebble Plus

Maxi-Cosi Pebble Plus

  • Typ: Babyskydd
  • Riktning: Bakåtvänd
  • Anpassad för: 0 - 12 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Maxi-Cosi Pebble Plus

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
l
linneakleen

72 omdömen

6 månader sedan*
Bra babyskydd! Använder tillsammans med familyfix-basen. Superenkelt att fästa i bilen då. + Enkelt att spänna fast/knäppa loss bebisen + Bra spädbarnsinlägg som går att tvätta (vilket är sjukt bra 💩). + vi har använt det i snart 9 månader och kommer nog behöva ha det ett litet tag till.
*Redigerades 6 månader sedan
d
dario

5 omdömen

3 år sedan*
Bra babyskydd tillsammans med familyfix xp basen som gör att man kan ansluta den via isofix. Skönt att veta att stolen alltid är rätt monterad till skillnad från när man bältar stolen. Ett annat plus som andra inte skrivit är klickbältet som gör det supersmidigt att bälta barnet.
*Redigerades 3 år sedan
U
Unregistered10540

11 omdömen

3 år sedan*
Mycket nöjd med baby-skyddet och har inget att klaga på. Vi kunde använda skyddet fram till 9 månader, sen var han för stor.
*Redigerades 3 år sedan
e
energyrikard

8 omdömen

5 år sedan*
Fick hem Maxi-Cosi Pebble Plus från Babyv på nätet som skickade den med ilbud (ingick i priset). Den kom med DHL så vi fick den i god tid. Funktionsmässigt är den fantastisk. De andra bilstolarna saknade en mängd funktioner som Pebble Plus har såsom t.ex. solskydd. Den är anpassad efter senaste Europeisk standard vilket vanliga Pebble (utan Plus) inte har. Vikten är låg så vem som helst kan bära den utan problem. Vi har inget som helst att anmärka på varför vi väljer att ge den högsta betyg.
*Redigerades 5 år sedan