Kategorier
Prisjakt

Bausch & Lomb SofLens Daily Disposable One Day (90-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
H3nk3

1 omdöme

5 månader sedan
Funkar hur bra som helst, gick ifrån dygnetrunt linser till dessa och har funkat riktigt bra! Förr med dygnetruntlinser så fick jag ofta ögoninflammation pga slitage av linsen (efter ca 20dagar av månaden) Så valde dessa för har använt detta märke innan. Ruskigt prisvärda och jag har aldrig haft problem med dem! Förstår inte hur svårt många har att sätta i dom, inga som helst problem, visst linsen kanske inte sätter sig perfekt ibland och den kan ploppa ur efter första försöket, äsch bara att börja om och sen sitter den oftast där! Händer inte detta med alla linser? Andas kanon och kan utan problem ha i dem hela dagen utan att få torra ögon! Har aldrig varit med om att de är trasiga eller liknande.. rekommenderas starkt! Varför ge dubbelt för en lins som ändå ska slängas efter dagen?
P
Paganini

29 omdömen

ett år sedan
Mjuka men sköna. Prisvärda!
Seron
Seron

86 omdömen

2 år sedan*
Extremt mjuka och därför svåra att hantera samt sätta i. Det tillhör mer regel än undantag att jag fått göra om proceduren 2-3 gånger innan veck och bubblor avlägsnats, och linsen sitter jämnt på ögat. När de väl sitter där känner jag dem inte alls och kan ha dem på hela dagen. Jag skulle klassa dessa som ett budgetval, vilket också priset ger en antydan om. uppdatering 190529: Jag har provat andra linser med liknande pris, Biomedics 1 day extra. Helt ok, men utan SofLens svårhanterliga sladdrighet. SofLens är inte värda besväret. Jag kan inte rekommendera dem.
*Redigerades 2 år sedan
j
julster

3 omdömen

2 år sedan
Bisarrt svåra att få in i ögat jämfört med linser i samma klass (Alcon Dailies, Johnson & Johnson 1-day, CooperVision Proclear, Biomedics, Bausch & Lomb BioTrue, etc.) Lever helt klart upp till namnet, dom är väldigt mjuka. Dock är dom så mjuka att dom kollapsar på fingret hela tiden, och då dom inte har någon strukturell rigiditet viker dom sig gärna både på fingret eller när man väl fått in den i ögat. Linsen har samma känsla som blött toalettpapper. Vet inte hur många jag behövt kassera på grund av att den faller ut medan jag försöker få in den i ögat. Men när man väl fått in den så finns det inte så mycket att påpeka. Känns som vilken annan lins som helst då. Svårt att rekommendera den överhuvudtaget, på grund av att den mest bara är omständig och irriterande att få in, och väl på ögat känns den inte på något sätt annorlunda än andra dagslinser.
A
Adebisi_6

39 omdömen

13 år sedan*
Känns stabil. Lite för tjock dock och faktiskt rätt sådär kvalitet, har gått sönder ett par gånger. Förpackningen lite krånglig att få upp och perforering finns inte mellan de enskilda linserna. Men man ser bra i alla fall..
*Redigerades 13 år sedan
k
kakelugn

33 omdömen

14 år sedan*
tjock och stark. käns bra i ögonen. Litte svårt att få ur förpakningen. bra kvalität.
*Redigerades 14 år sedan
ett år sedan
Bra linser som jag har använt i över 10 år ... Tjockt i mitten, mjukt i kanten och i mina ögon lätt att komma på. De har en ljusblå färg som visar rätt sida + lättare att se om man tappar en. Reagerar väldigt lite och ögonen är sällan torra med dessa på i 12-16 timmar. Men jag kämpar aldrig med torra ögon oavsett lins (försökte mycket)

Google