Kategorier
Prisjakt

Nokia 130 Dual SIM

Nokia 130 Dual SIM

  • Operativsystem: Nokia Series 30+
  • Skärmstorlek: 1.8 tum
  • Lanseringsår: 2014
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nokia 130 Dual SIM

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.2 / 5
(5 omdömen)
5
(1)4
(3)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
4 år sedan*
Det är vad det är. En telefon. En väl fungerade telefon som håller ihop år efter år. Det är vad det är, en telefon. Utmärkt batteritid på över en vecka vid normalt bruk dvs ringa, sms:a och spela snake. Det finns ficklampa., alarm och uttag för hörlurar vid 3.5 mm kontakt med inbyggd radio som endast fungerar med hörlurar ikopplade. Handsfreen som medföljer är inget vidare. Känns som hörlurarna som finns att köpa vid flygturer. Bluetoothen är inte kompatibel med de flesta nyare produkter som t.ex. handsfree i bil. Köp om du vill ha en telefon med bra batteritid.
*Redigerades 4 år sedan
t
tvfan

26 omdömen

5 år sedan*
Mycket prisvärd mobil för drygt 200 kr. Speciellt används som en extramobil. Några minustecken är - kan inte sätta upprepat alarm (om man ska vakna samma tid varje dag) utan man måste sätta alarm varje dag - inte möjligt göra anteckningar - ljudlöst läge är aningen instabilt om man gjort ändringar på annat ställe i inställningarna. Se upp med att ta med mobilen på möten tills du lärt dig mobilen ordentligt. + bra batteri
*Redigerades 5 år sedan
J
JohanFoppa

4 omdömen

5 år sedan*
Köpte den här på Webhallen. Inga konstigheter. Den känns skön att hålla i, har bra batteri och har stöd för två simkort. För cirka 250 kronor tycker jag det här är en helt otrolig mobil, om man nu klarar sig utan ansiktsboken.
*Redigerades 5 år sedan
B
Bejos

19 omdömen

6 år sedan*
Köpte den enbart för att den hade Bluetooth 3,0, Användningen var tänkt att ha den i min nya bil med Bluetooth handsfree. Tanken var säker trafikmiljö med händerna på ratten och ändå kunna genomföra samtal. Men det visade sig snart att det var helt omöjligt. Började goggla på detta och fann till min förvåning att microsoft spärrat den här för just handsfree samtal. Och funktionen fungerar endast som filöverföring mellan telefoner eller dator. Läste på forum att många var besvikna på att microsoft kör med snikversion av Bluetooth. Inget man kunde veta innan man köpte skiten då ingen vill marknadsföra telefonen med dessa begränsningar. Så nu har jag reklamerat telefonen som för övrigt fungerade felfritt. Men uppfyllde inte mina krav på en enkel telefon. Så betyget blir lågt och rekommenderas ej för de som behöver handsfree genom bt.
*Redigerades 6 år sedan
O
Okunnige

12 omdömen

6 år sedan*
När jag sätter betyg är det utifrån dess pris på 200 kr. Min farhåga med den här telefon var risken att skicka meddelande och ringa med fel nummer. Det var rätt obefogat. Man kan välja att den alltid frågar. SIM-korten kan döpas om till ett egenvalt namn. Själv valde jag att döpa om det till respektive mobilnummer. En siffra får skippas vilket så klart blir inledande nollan. Välj annan telefon om du: - vill ha en telefon där bluetooth faktiskt fungerar med headset. Tveksamt marknadsföringstrick av tillverkaren. - måste ha indikator/lampa för missat samtal/mottaget meddelande. - vill ha mer än ett nummer per kontakt. Av ovan nämnda punkter stör jag mig lite på att bluetooth enbart är för filöverföringar (om jag förstått det rätt). Den är dessutom rätt kinkig med vilket av mina trådade headset den vill ha. För priset accpeterar jag det här så klart. Indikatorn är det jag saknar mest. Meningen är att telefonen ska agera sekundär telefon där jag inte vill ha en modern telefon. Den ska vara för korta meddelande och samtal. Samt vara en som bara ligger där. Att man bara kan ha ett nummer per kontakt är lite obegripligt. Lösningen är att lägga ett nummer på SIM-kortet och det andra i telefonen. Eller använda prefix som man gjorde för över tio år sen. För priset är telefonen kanon och inget att klaga över. Menysystemet är enkelt och tydligt. Var ett nummer är sparat framkommer med symbol till höger om numret i kontaktlistan. Jo, en sak får jag halvt spel på. För att uppdatera telefonen krävs Windows 7 och jag kan inte hitta någonstans hur man ser vilken firmware jag har. Det kom en uppdatering med bulgariska i julas och det språket saknar jag. Fast varför inte kunna plocka fram det i settings? Fast telefonen fyller det syfte den har. Därför får den högt betyg men ännu en gång. Högt betyg efter dess pris på 200 kr.
*Redigerades 6 år sedan